scope_123
Üye
Cm11 ile ART kullanıyorsan normal.Telefonda en fazla 300 mb'lık uygulama yüklü ama 900 mb dolu diyor ve hiç bişey yüklenmiyor bu yüzden. Hafıza kartına da taşınmıyor uygulamalar. Bu sorunu yaşayan var mı?
Cm11 ile ART kullanıyorsan normal.Telefonda en fazla 300 mb'lık uygulama yüklü ama 900 mb dolu diyor ve hiç bişey yüklenmiyor bu yüzden. Hafıza kartına da taşınmıyor uygulamalar. Bu sorunu yaşayan var mı?
Cm11 ile ART kullanıyorsan normal.
Swap yaptıysan o yüzden dolu gözüküyor da olabilir.Hayır dalvikle kullanıyorum, bi kez art ye geçmiştim sorun çıkardı sonra hemen geri döndüm. Daha önceki yüklemelerde böyle olmamıştı hiç.
Telefonda en fazla 300 mb'lık uygulama yüklü ama 900 mb dolu diyor ve hiç bişey yüklenmiyor bu yüzden. Hafıza kartına da taşınmıyor uygulamalar. Bu sorunu yaşayan var mı?
Cwmden formatlarsan daha iyi olurYeniden yükleyip sd card0 ı siliyim bi en olmadı o zaman.
Uygulama kaynaklu hataekran video cekme programlarında mesela screencast,scr bunun gıbı programlarda vıedoda kırmızı ve mavi ekran sorunu var![]()
Guncelleme bekliyoruz sanirim biz maxicep ailesi olarak elimizden geleni yaptik.rom hakkinda son durum nedir arkadaslar?
Spotify'dan kulaklıkla müzik dinlerken uygulamayı arka plana atınca ses kulaklıktan değil telefondan gelmeye başlıyor. Uygulamaya dönünce tekrar kulaklıktan geliyor. Diğer programları denemedim ama çok acayip rezil oldum otobüste.![]()
tespitlerin için tşkler güzel fikirpoweramp 'da öyle bir sorun olmuyor.
sanırım programdan yada Rom'u temiz yüklememiş olabilirsin.Cm11'i Dünden Beri Kullanıyorum.
Olan hataları onaylamak istedim, bazılarını tabi.
- Ekran kapalıyken Kulaklık takınce Ekran Bence açılıyor.
sanırım bu bazen olan bir Sorun 7 kere denedim.
- İnstigramda Camera çalışmıyor ama video moduna alırsanız Video Çalışıyor.ilginç
- Bazı Bölümler ingilizce ama Bunu biz Çevirip Arcoya atsak , Arco için daha kolay olmaz mı?
- Masa üstünde Search barı kaldırınca ve Beyaz çizgi Bende olusmadı Çünkü Nova Launcher Prime Kullanıyorm .Beyaz çizgi ve widget sorunu yok.Sol üstte Beni rahatsız eden Beyaz minicik bir nokta vardı Onudanda '' Haberler ve Hava durumu '' uygulamasını Silinince Oldugunu fark ettim.Genelde Her Rom yüklememde gereksiz olanları kaldırdıgım için Bu kez o uygulamayı bıraktım. Beyaz nokta yok Suan.
- Youtube'a Dolphinden ve Playdeki Youtube uygulamasındanda girdim Sorunsuz çalışıyor.Kendi tarayıcısını test etmedim çünkü Sildim ie gibi bişi.
hatalar Sanırım İletildi ama İngilizce Konusunu Biz Bir grup oluşturup Çözebilir Bence.
Buda Arcoya kolaylık saglayabilir.

o olusan minicik beyaz noktanın haberler ve hava durumu uygulamasını kaldırmakla oluştugunu düşünmüyorum çünkü ben cm11 i iki defa kurdum ilkini kurdugumda bu sorunla karsılastım fakat ikinci yukleyişimde haberler ve hava durumunu kaldırdıgım halde sıkıntı olmadı bence grafiksel bi sorun kimi zaman oluyo kimi zaman olmuyo![]()
Bu konuda katiliyorum sana sistem uygulamalarindan birini silince bu problem ile bende karsilastimBanada saçma geldi ama. yedek alıp sildim o nokta oluştu, yedegi geri yükleyince düzeldi. nasıl bir baglantısı var anlamadım ama var galiba.
