Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

genco15

genco15

Üye
beyler bişey sorcam teli usb den bağladım dırek usb depolama olarak goruyor bun u nerden degıstırıyorduk yani bağlanma secenkleri nerdeydi cok aradım ama bulamadım :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
beyler bişey sorcam teli usb den bağladım dırek usb depolama olarak goruyor bun u nerden degıstırıyorduk yani bağlanma secenkleri nerdeydi cok aradım ama bulamadım :D
Gelistirici secenekleri usb hata ayiklama

sir mordred

sir mordred

Üye

Build.proptan persist.sys.usb.config satırını bul sonundaki yazıyı sil onun yerine mtp yazabilirsin yada ums sonra kaydet ve çık daha sonra telefonu yeniden başlat ama log almak istiyorsan salİh'in dediğinide yapabilirsin

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Build.proptan persist.sys.usb.config satırını bul sonundaki yazıyı sil onun yerine mtp yazabilirsin yada ums sonra kaydet ve çık daha sonra telefonu yeniden başlat ama log almak istiyorsan salİh'in dediğinide yapabilirsin
Sen daha iyibilirsin usta :))

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
genco15

genco15

Üye
Hocam mtp yi felan secenek olarak nerde bulabilirim surekli yeniden baslat sorun oluyor birde adb Offline sorunu nasil çözerim

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam mtp yi felan secenek olarak nerde bulabilirim surekli yeniden baslat sorun oluyor birde adb Offline sorunu nasil çözerim

Maalesef cyanogenmod romlarda mtp yada usb mass storage(ums) değiştirme seçeneği yok yani sadece build.proptan ayarlayabiliriz diğer hatana(adb offline) gelince tam olarak nedir açıklayabilirmisin?

genco15

genco15

Üye
Kablosuz neti telden kullanma adli bi konu var orda dosyayi indirdim teli bagliyorum cihazin yaninda ofline yaziyo adb üzerinden baglanamiyorum tele oncedende denemistim olmamisti yani cm den adb baglantisi olmuyor mu?

sir mordred

sir mordred

Üye
Kablosuz neti telden kullanma adli bi konu var orda dosyayi indirdim teli bagliyorum cihazin yaninda ofline yaziyo adb üzerinden baglanamiyorum tele oncedende denemistim olmamisti yani cm den adb baglantisi olmuyor mu?

Adb sadece romlarda karşılaşılan hataların loglarını almaya yarar o yüzden kablosuz neti telden kullanma olayıyla ilgisinin olduğunu düşünmüyorum yapmak istediğin ne söyle başka çözümler sunalım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Adb suruculerini bilgisayara yuklersr duzelir @sir mordred usta anlatmak istedigi bu sanirimAyrica tlf suruculeride bilgsyra kurulmali

genco15

genco15

Üye
Telefon sürücüleri kurulu adb sürücülerini nerden bulurum yapmak istediğim pcdeki neti usb kablo yoluyla telde kullanmak

sir mordred

sir mordred

Üye
Telefon sürücüleri kurulu adb sürücülerini nerden bulurum yapmak istediğim pcdeki neti usb kablo yoluyla telde kullanmak

Bu kadar zahmet etmene gerek yok connectify adlı programı indir Ve bilgisayarındaki interneti kablosuz yoluyla paylaştır daha sonra telefondan wifiyle bağlanırsın

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Cm 11 de sanırım hiç bi Screen Recorder düzgün çalışmıyo. Ekranın videosunu çekmek istiyorum ama renkler saçma sapan çıkıyo ve telefon çok ağırlaşıyo. Aynı uygulamalar android 4.3 te (stock ve paranoid 3.98 de en azından) çalışıyorlar halbuki.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm 11 de sanırım hiç bi Screen Recorder düzgün çalışmıyo. Ekranın videosunu çekmek istiyorum ama renkler saçma sapan çıkıyo ve telefon çok ağırlaşıyo. Aynı uygulamalar android 4.3 te (stock ve paranoid 3.98 de en azından) çalışıyorlar halbuki.
Onaylayan varsa listeye ekliyeyim

genco15

genco15

Üye
Bu kadar zahmet etmene gerek yok connectify adlı programı indir Ve bilgisayarındaki interneti kablosuz yoluyla paylaştır daha sonra telefondan wifiyle bağlanırsın
Hocam pc de wireless yok :) bu o yuzden lazim

sir mordred

sir mordred

Üye
Ok tsklrCm11 final cikinca editlemeyi planliyorym usta yardimlarini beklerim vaktim cok olmadigi icin biraz yardima ihtiyacim var

Rom editleme işinde elimden geldiğince yardım ederim :bira:
Çok iyi haber, hepsi bi yanda bizden birinin böyle şeylere katkı sağlaması ne güzel. Böyle böyle geliştircez biz de.

Kesinlikle yavaştan yavaştan zaman buldukça bu işte kendimi geliştiriyorum bakarsın belki ileride kaynaktan derleme romlar çıkarırım bizim cihaz için.(arco gibi ama onun kadar iyide değil nede olsa o ustaların ustası o ayrı :))

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rom editleme işinde elimden geldiğince yardım ederim :bira:

Kesinlikle yavaştan yavaştan zaman buldukça bu işte kendimi geliştiriyorum bakarsın belki ileride kaynaktan derleme romlar çıkarırım bizim cihaz için.(arco gibi ama onun kadar iyide değil nede olsa o ustaların ustası o ayrı :))
Su cm11 hatalari giderilince beraber guzel bir rom cikaralim usta

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam pc de wireless yok :) bu o yuzden lazim

Bahsettiğin olayı duymuştum(bilgisayardaki interneti usb kablo yoluyla telefona dağıtma) ama bu iş biraz zorlayıcı ama google'da bir araştır derim
Su cm11 hatalari giderilince beraber guzel bir rom cikaralim usta

İnşallah ayrıca bugün baya uğraştım sonunda tüm hataların log kayıtlarını almayı başardım yarın bir aksilik çıkmazsa bildiririm

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğin olayı duymuştum(bilgisayardaki interneti usb kablo yoluyla telefona dağıtma) ama bu iş biraz zorlayıcı ama google'da bir araştır derim

İnşallah ayrıca bugün baya uğraştım sonunda tüm hataların log kayıtlarını almayı başardım yarın bir aksilik çıkmazsa bildiririm
Cok iyi olur usta senin baglantilarin daha iyi yarin bildirirsen iyi olur kisa zamanda duzeltirler umari
Aynen hocam deneyebilenler bi baksa iyi olur
Onaylayan varsa @sir mordred usta yarin bildirecek

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

scope_123

Üye
Artık belli başlı can sıkıcı hatalar belli oldu diyebiliriz. Şu an cm11 değil 10.1 deyim. Touchwizsiz zor durdum cm11 de 3-4 gün ve o arada olabildiğince hatalar konusunda yardım olmaya çalıştığımı düşünüyorum. Yeni sürümü merakla bekliyorum.