Gelistirici secenekleri usb hata ayiklamabeyler bişey sorcam teli usb den bağladım dırek usb depolama olarak goruyor bun u nerden degıstırıyorduk yani bağlanma secenkleri nerdeydi cok aradım ama bulamadım![]()
beyler bişey sorcam teli usb den bağladım dırek usb depolama olarak goruyor bun u nerden degıstırıyorduk yani bağlanma secenkleri nerdeydi cok aradım ama bulamadım![]()
Sen daha iyibilirsin ustaBuild.proptan persist.sys.usb.config satırını bul sonundaki yazıyı sil onun yerine mtp yazabilirsin yada ums sonra kaydet ve çık daha sonra telefonu yeniden başlat ama log almak istiyorsan salİh'in dediğinide yapabilirsin
)Hocam mtp yi felan secenek olarak nerde bulabilirim surekli yeniden baslat sorun oluyor birde adb Offline sorunu nasil çözerimBuild.proptan persist.sys.usb.config satırını bul sonundaki yazıyı sil onun yerine mtp yazabilirsin yada ums sonra kaydet ve çık daha sonra telefonu yeniden başlat ama log almak istiyorsan salİh'in dediğinide yapabilirsin
Hocam mtp yi felan secenek olarak nerde bulabilirim surekli yeniden baslat sorun oluyor birde adb Offline sorunu nasil çözerim
Kablosuz neti telden kullanma adli bi konu var orda dosyayi indirdim teli bagliyorum cihazin yaninda ofline yaziyo adb üzerinden baglanamiyorum tele oncedende denemistim olmamisti yani cm den adb baglantisi olmuyor mu?
Telefon sürücüleri kurulu adb sürücülerini nerden bulurum yapmak istediğim pcdeki neti usb kablo yoluyla telde kullanmak
Onaylayan varsa listeye ekliyeyimCm 11 de sanırım hiç bi Screen Recorder düzgün çalışmıyo. Ekranın videosunu çekmek istiyorum ama renkler saçma sapan çıkıyo ve telefon çok ağırlaşıyo. Aynı uygulamalar android 4.3 te (stock ve paranoid 3.98 de en azından) çalışıyorlar halbuki.
Hocam pc de wireless yokBu kadar zahmet etmene gerek yok connectify adlı programı indir Ve bilgisayarındaki interneti kablosuz yoluyla paylaştır daha sonra telefondan wifiyle bağlanırsın
bu o yuzden lazimOk tsklrCm11 final cikinca editlemeyi planliyorym usta yardimlarini beklerim vaktim cok olmadigi icin biraz yardima ihtiyacim var
Çok iyi haber, hepsi bi yanda bizden birinin böyle şeylere katkı sağlaması ne güzel. Böyle böyle geliştircez biz de.
)Su cm11 hatalari giderilince beraber guzel bir rom cikaralim ustaRom editleme işinde elimden geldiğince yardım ederim
Kesinlikle yavaştan yavaştan zaman buldukça bu işte kendimi geliştiriyorum bakarsın belki ileride kaynaktan derleme romlar çıkarırım bizim cihaz için.(arco gibi ama onun kadar iyide değil nede olsa o ustaların ustası o ayrı)
Hocam pc de wireless yokbu o yuzden lazim
Su cm11 hatalari giderilince beraber guzel bir rom cikaralim usta
Onaylayan varsa listeye ekliyeyim
Cok iyi olur usta senin baglantilarin daha iyi yarin bildirirsen iyi olur kisa zamanda duzeltirler umariBahsettiğin olayı duymuştum(bilgisayardaki interneti usb kablo yoluyla telefona dağıtma) ama bu iş biraz zorlayıcı ama google'da bir araştır derim
İnşallah ayrıca bugün baya uğraştım sonunda tüm hataların log kayıtlarını almayı başardım yarın bir aksilik çıkmazsa bildiririm
Onaylayan varsa @sir mordred usta yarin bildirecekAynen hocam deneyebilenler bi baksa iyi olur