Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bİ DE BİRSEY SORACAM BU CM ROMLARINDA ekran kalibrasyonu NASIL YAPILIR.TEMPLE RUN REAL RACING3 VB OYUNLARDA HEP SAĞA CEKIYOR NE YAPTIYSAM DUZ OLMUYOR
Cm romlarda ekran kalibresi yok yada
benim bulamayacagim yere saklamislar:bira:

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve -aLoNeDarK-

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
DARK CM KULLANIYORUM AMA KİLİT EKRANI FOTOSUNU DEĞİŞTİREMİYORUM EKRAN KİLİT AYARLARINDA YOK BAŞKA BİR YERDEN Mİ YAPILIYORart
dedğiniz olay ne her yerde çıkıyopr karşıma ama ne işe yarıyor bilmiyorum detaylı bi şekilde anlatırmısınız
Art kisaca anlasilir bir sekil google playdaki uygulamalarin kodlama sistemi cpu tarafinda yorunlnirken art da birkez yorumlar ve ikincisindehafizaya alir ve hafizadan calismaya baslar cpu kullanmaz kullanmadigi iicin pil ve hiz konusunda artis olur dalvikte ese yani normal kullandigimiz gecerli olanda ise cpu her uygulama acildiginda cpu kullanir sarj ve perf kaybina yol acar art in kullanilabilmesi i in saf cm11 e ve art uyumlu gapps a ihtiyac vardir
art sectiğim zaman telefon acılmıyor
Saf cm kurduktan hemen sonra gecmelisin sistemden uygulama vs yuklediysen yada sildiysen problem cikarir

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar, hasaneness ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye

:ehebulsan ne guzel olurdu :alkisbu tur oyunlar cm de oynanmıyo

maalesef ekran kalibrasyonu diye birşey hiçbi romda yok çünkü ekran kalibrasyonu sensörlerle ilişkilidir ve kernelin içinde saklıdır(default olarak) bunun bir yolu vardı sanırsam ama terminal emülatörle uzun bir uğraş sonucu yapılabiliyordu sanırsam ama bu sorundan muzdarip olan çok az kişi var xda'da(hatta yok denilebilir) ben şuana kadar birsürü rom kurdum,kaldırdım ama sensörlerde hiçbir kalibre bozukluğu hissetmedim örneğin ben temple run hastasıyımdır her rom yükledikten sonra o oyunu indiririm ve şuanda hiçbir sorun olmadan oynuyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
Custom romlarsa hareket sensoru otomatik olarak ayarlaniyor diye biliyorum. Temple Run i sorunsuz oynayabiliyorum ayar yapmadan oto algiliyor yani.Az once bir telefon gorusmem oldu karsimdaki kisinin sesi cok cizirtili geldi, benim gibi rahatsiz olan var mi ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu ozellestirne aracidir kisaca modul ve script yukleme aracidirBiri aradiginda ekran gec geliyor hatasini onayliyorsaniz listeye ekliyim arkadaslar
Arkadaslar cm11 i 3 4 sefer yukledim temiz yuleme yaptim ama veri baglantisi bes,on dakikadan bi kesiliyor surekli oluyor sirf bunun icin cm10.1 e geri dendum bu hatami yoksa ayrlari mi var
Bu problem ile ben katsilasmadim amabulundugunuz yerde 3g den edgeye geciyorsa bu tlfn ile alakali degil

alieroglu04

alieroglu04

Üye

Arkadaşlar benim de başıma gelmişti ekran kalibresi sorunu. Bu sorunu düzeltmek için stock roma (Gingerbread 2.3.6) dönüp ayarlayabilirsiniz. Sonra istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

gti8150

gti8150

Üye
Hala soruma cvp veren yok bu romda internet baglantisi surekli kopuyor baska kisilerdede oluyormu

gti8150

gti8150

Üye
Diger romlarda hic boyle bir sıkınti yasamadim ama bu romda surekli veri baglantisi kopuyor istanbulun gobeğinde iki uc sefer tekrar kurdum yine ayni

sir mordred

sir mordred

Üye
Cm11 kullananlar playstore'dan camera360 ultimate uygulamasini indirip deneyebilirlermi? ilk açilista ekran tamamiyle siyah ilk fotografi çektikten sonra mükemmel çalisiyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Diger romlarda hic boyle bir sıkınti yasamadim ama bu romda surekli veri baglantisi kopuyor istanbulun gobeğinde iki uc sefer tekrar kurdum yine ayni
Wipelerin hepsini yaparak romu flaslayin apn ayarlarinizi kontrol edin bulundugunuz bolgede 3g edgeye dusuyorsa kopma dogal olabilir ben sizin yasadiginiz sorunu yasamadim
Cm11 kullananlar playstore'dan camera360 ultimate uygulamasini indirip deneyebilirlermi? ilk açilista ekran tamamiyle siyah ilk fotografi çektikten sonra mükemmel çalisiyor
Dogrulayan varmi arkadaslat listeye ekleyelim

gti8150

gti8150

Üye
Hayir edgeye faln gecmiyor surekli 3g de suan cm10.1e gectim sorun yik ama cm11 de internete baglaniyorum 5 dakika sonra gidiyor veri baglantisi 30 saniye falan bekliyor geliyor sonra yine ayni acaba yanlismi yukluyorum wipe factory reset,wipe cache,delvik cache format system,cache,data format sdcard0 romu yukluyorum vede gapps i

sir mordred

sir mordred

Üye
genco15

genco15

Üye
3g de iken Google play uygulama guncellerken diger uygulamalar internete bağlanmıyor sizdede var mi ayni sorun bi deneyin derim

scope_123

Üye
Arkadaşlar benim açımdan büyük bir sorunla karşı karşıyayım. Telefonu son iki yeniden başlatmada android yeni sürüme geçiriliyor ve uygulama sayısı 18. Sistem üzerinde ayarlar bir değişiklik, program yükleme, kernel yükleme vs hiçbir şey yapmama rağmen her yeniden başlatmada 10 dk optimize yapıyor. Bu sebeple cm10.1 e döndüm. Bu sorunla karşılaşmayanlar yeniden başlatır mısınız telefonunuzu bakalım sizde de oluyor mu?

genco15

genco15

Üye
art de iken se bendede olmustu dalvike gectim bitti

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar benim açımdan büyük bir sorunla karşı karşıyayım. Telefonu son iki yeniden başlatmada android yeni sürüme geçiriliyor ve uygulama sayısı 18. Sistem üzerinde ayarlar bir değişiklik, program yükleme, kernel yükleme vs hiçbir şey yapmama rağmen her yeniden başlatmada 10 dk optimize yapıyor. Bu sebeple cm10.1 e döndüm. Bu sorunla karşılaşmayanlar yeniden başlatır mısınız telefonunuzu bakalım sizde de oluyor mu?

Ben suan bu mesaji ART kullanirken yolluyorum :) yeniden baslattim ama 10 dk surmedi 1-2 dakika sürdü ama eger dalvikten ART'a gecerken yada ART'dan dalvike gecerken 10 dk sürüyor ve yaklasik 96 tane uygulamayi optimize ediyor

genco15

genco15

Üye
Her acilista yapiyordu hocam bende ama benimki darkcm diye takmadim arco bi surum daha çıkarsın gececem hemen simdi yuklesem sonra yine ugras felab uzun is :)