Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye

scope_123

Üye
Soylemeyi unuttugum bir hata daha var. Twitter da akis yenileme sesi kisa sureligine de olsa takilma yapiyor. Deneyin sizde de olacaktir.

genco15

genco15

Üye
beyaz Nokta dogrulandi art gecip opera açınca sol ustte cikiyor opera mini değil normal tarayıcı

scope_123

Üye
Cm11 kullananlar twitter yükleyip ana sayfadayken sayfayı yenilemek için aşağı çekip bırakın bi ses çıkacak hemen sonrasındaki çıkan ses takılacak.

sir mordred

sir mordred

Üye
Yaw ne artmis sattiracak bana telefonu :D romu 0 dan temiz kurdim acilir acilmaz arta gectim whatsapp xposedi greenifyi yukledim reboot ettim yine dalvik oldu :D sabir tasi su androidler :D

xposed ART uyumlu değil bilginize eğer dalvikte iken xposed kullanıyorsanız ART'a geçemezsiniz xda'da belirtilmişti bu konu bu yüzden ART kullanmak istiyorsanız xposed'ı kaldırın

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar ve hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
xposed ART uyumlu değil bilginize eğer dalvikte iken xposed kullanıyorsanız ART'a geçemezsiniz xda'da belirtilmişti bu konu bu yüzden ART kullanmak istiyorsanız xposed'ı kaldırın
Tskler ustat bilgi icinSir mordret usta hatalari bildirelimmi zamani geldimi ne dersin

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
biri arayınca ekrann kararıyor 5-6 sn falan siyah ekranda kalıyo

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Bİ DE BİRSEY SORACAM BU CM ROMLARINDA ekran kalibrasyonu NASIL YAPILIR.TEMPLE RUN REAL RACING3 VB OYUNLARDA HEP SAĞA CEKIYOR NE YAPTIYSAM DUZ OLMUYOR

scandall20

Üye
DARK CM KULLANIYORUM AMA KİLİT EKRANI FOTOSUNU DEĞİŞTİREMİYORUM EKRAN KİLİT AYARLARINDA YOK BAŞKA BİR YERDEN Mİ YAPILIYORart dedğiniz olay ne her yerde çıkıyopr karşıma ama ne işe yarıyor bilmiyorum detaylı bi şekilde anlatırmısınız

gti8150

gti8150

Üye
Arkadaslar cm11 i 3 4 sefer yukledim temiz yuleme yaptim ama veri baglantisi bes,on dakikadan bi kesiliyor surekli oluyor sirf bunun icin cm10.1 e geri dendum bu hatami yoksa ayrlari mi var

emrah166

Üye
Xposed nedir