Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi

Yakin bir zamanda cm11 rom editlemeyi planliyorum editledigim romu backup dosyasini burada paylasicam art orada secili bir sekilde karsina gelecek hersey yolunda giderse on gun icinde yayinlarim

• Beğen
Tepkiler: serif-23 ve hasaneness

hasaneness

hasaneness

Üye

Yakin bir zamanda cm11 rom editlemeyi planliyorum editledigim romu backup dosyasini burada paylasicam art orada secili bir sekilde karsina gelecek hersey yolunda giderse on gun icinde yayinlarim
Bekliyoruz

Mücteba

Mücteba

Üye

romundan screen recorderi silmessen iyi olur

sir mordred

sir mordred

Üye
Maalesef bizzat denedim hiçbir şey yapmadan fakat hala dalvik seçili duruyordu
Evet bu kadar sürüyor ama baktığımda dalvik işaretli hala.

ben ART'ı denedim kusursuzca çalışıyor ama ART'a geçmek için saf cm11'i temizden yükleyin aynı gapps dosyasını yükleyin(arco'nun konusundaki gapps ve buradaki gapps ART uyumludur) eğer romda değişiklikler yaptıysanız ART'a geçemiyor olabilirsiniz ayrıca bunu hata olarak xda'da paylaşamayız çünkü xda'da birçok kişi ART kullanıyor bu sebepten iyice düşün biryerlerde birşeyler yapıyor olmalısın

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
ben ART'ı denedim kusursuzca çalışıyor ama ART'a geçmek için saf cm11'i temizden yükleyin aynı gapps dosyasını yükleyin(arco'nun konusundaki gapps ve buradaki gapps ART uyumludur) eğer romda değişiklikler yaptıysanız ART'a geçemiyor olabilirsiniz ayrıca bunu hata olarak xda'da paylaşamayız çünkü xda'da birçok kişi ART kullanıyor bu sebepten iyice düşün biryerlerde birşeyler yapıyor olmalısın
KesinlikleBaska hata tespiti varmi arkadaslar

scope_123

Üye
tekrar sıfırdan yükledim şimdi oldu art seçili.

Son düzenleme:
aJHier

aJHier

Üye
ART'ın şuan için pek artısı yok sanırım. ben geçtim bi farklılık olmadı.
zamanı var gibi daha ART'ın.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
ART'ın şuan için pek artısı yok sanırım. ben geçtim bi farklılık olmadı.
zamanı var gibi daha ART'ın.
Art in artisi cpu kullanimini azltmak ve gereksiz pil tuketimini azaltmak dezavantaji %10 uygulamalarin fazla yer kaplamasi

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
Art in artisi cpu kullanimini azltmak ve gereksiz pil tuketimini azaltmak dezavantaji %10 uygulamalarin fazla yer kaplamasi
Evet romu kurduktan hemen sonra art ı aktifleştirmek lazım. Örneğin facebook 55 mb boyutu vardı cm10.1 de şimdi 85 mb :) art ı aktif yaptık ama kasmalar meydana geldi dalvik e göre neden acaba?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen stabil degil ama tlf nu yeniden baslat duzelecektir ilk kullanimda kasmalar olabilir iki yada ucuncu seferde kasma olmamasi gerekiyor

emrah166

Üye
Ekranin sol ust kosesinde cikan beyaz kare isaret bende de vardi

emrah166

Üye
Hocam.ben bisey soracaktim simdi ben cm9 dayim ama cm11e geri donmek istiyorum en son cikan surumun rom dosyasini ve 05.01.2014 te cikan surumun gapps dosyasini kullansam olur mu

emrah166

Üye
çok sagoll