Bekliyoruz
Yakin bir zamanda cm11 rom editlemeyi planliyorum editledigim romu backup dosyasini burada paylasicam art orada secili bir sekilde karsina gelecek hersey yolunda giderse on gun icinde yayinlarim
romundan screen recorderi silmessen iyi olur
Yakin bir zamanda cm11 rom editlemeyi planliyorum editledigim romu backup dosyasini burada paylasicam art orada secili bir sekilde karsina gelecek hersey yolunda giderse on gun icinde yayinlarim
Maalesef bizzat denedim hiçbir şey yapmadan fakat hala dalvik seçili duruyordu
Evet bu kadar sürüyor ama baktığımda dalvik işaretli hala.
KesinlikleBaska hata tespiti varmi arkadaslarben ART'ı denedim kusursuzca çalışıyor ama ART'a geçmek için saf cm11'i temizden yükleyin aynı gapps dosyasını yükleyin(arco'nun konusundaki gapps ve buradaki gapps ART uyumludur) eğer romda değişiklikler yaptıysanız ART'a geçemiyor olabilirsiniz ayrıca bunu hata olarak xda'da paylaşamayız çünkü xda'da birçok kişi ART kullanıyor bu sebepten iyice düşün biryerlerde birşeyler yapıyor olmalısın
Nihayettekrar sıfırdan yükledim şimdi oldu art seçili.

Aynen benimdetekrar sıfırdan yükledim şimdi oldu art seçili.
Demekki romu kurduktan hemen sonra art a gecmek gerekiyormusAynen benimde
Art in artisi cpu kullanimini azltmak ve gereksiz pil tuketimini azaltmak dezavantaji %10 uygulamalarin fazla yer kaplamasiART'ın şuan için pek artısı yok sanırım. ben geçtim bi farklılık olmadı.
zamanı var gibi daha ART'ın.
Evet romu kurduktan hemen sonra art ı aktifleştirmek lazım. Örneğin facebook 55 mb boyutu vardı cm10.1 de şimdi 85 mbArt in artisi cpu kullanimini azltmak ve gereksiz pil tuketimini azaltmak dezavantaji %10 uygulamalarin fazla yer kaplamasi
art ı aktif yaptık ama kasmalar meydana geldi dalvik e göre neden acaba?Hata raporuna eklendiEkranin sol ust kosesinde cikan beyaz kare isaret bende de vardi
Denicem, umarim olmaz.Tamamen stabil degil ama tlf nu yeniden baslat duzelecektir ilk kullanimda kasmalar olabilir iki yada ucuncu seferde kasma olmamasi gerekiyor
Olur neden plmasin onu yuklemelisin zaten art destegi mevcutHocam.ben bisey soracaktim simdi ben cm9 dayim ama cm11e geri donmek istiyorum en son cikan surumun rom dosyasini ve 05.01.2014 te cikan surumun gapps dosyasini kullansam olur mu
Sonucu olumlu yada olumsuz bildirirmisinDenicem, umarim olmaz.
Rica ederimçok sagoll