Cm11 hatalari bu baslikta

ONUR5544

Üye
@sir mordred hocam. Apollo da albüm kapağı olan müzik actığımda albüm kapağı resmi çok kalitesiz duruyor. Baska oynaticilarda denediğimde resim mükemmel. Zaten sarkilari torrentten indiriyorum kalitesiz albüm kapakli müzik olmuyor. Nedeni ne olabilir acaba ? CM ekibi ile alakali bir durum mu ?

Konu Sahibi
Walkman player kullan kardrsim apollo yu ben her rom degistirdigimde kaldiriyorum

ONUR5544

Üye
Walkman player kullan kardrsim apollo yu ben her rom degistirdigimde kaldiriyorum
Nerden indirebilirim ? Link varsa atabilirmisin

Edit: Tamam buldum. Ama bu daha beter Albüm kapaklari kilit ekraninda piksel piksel duruyor. Saygilar

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Blackmart marketten indir

Beyler 5/28 versiyonunda instagram ne alemde? 4/13 de kamera siyahlığı problemi yanında fotoğraf yükleyememe sorunu da var, yüklemeye çalışırken telefon kilitleniyor. 5/28 de rahat fotoğraf yüklenebiliyor mu?

ONUR5544

Üye
Beyler 5/28 versiyonunda instagram ne alemde? 4/13 de kamera siyahlığı problemi yanında fotoğraf yükleyememe sorunu da var, yüklemeye çalışırken telefon kilitleniyor. 5/28 de rahat fotoğraf yüklenebiliyor mu?
Daha bugün fotoğraf attim instagrama, iki gün önce de video attim. Herhangi bir kilitlenme yok. Saygilar

Tepkiler: suleymania

ONUR5544

Üye
ama Hala camera Siyah?
Ona yapilacak çözüm var. Gelismis kamerayi ve yüksek kaliteli isleme yi kapatin ayarlardan. İnstagram sorunu düzeltene kadar ya da CM takimi hatayi düzeltene kadar (artik sorun hangisindan kaynakli ise) bu sekilde kullanacağız. Saygilar

Tepkiler: sir mordred
Artık düzelene kadar idare edicez hiç yükleyememekten iyidir. 4/13' te hiç yüklenmiyor.

Mücteba

Üye
Cm11 okadar övdünüz 3 haftadır Son sürümdeyim ve hic beklediğim performansı vermedı cıhaz hep alev gibi ısındı şarz desen hemen bitiyo inşallah final bole olmaz