sir mordred
Üye
Lpa bendw kapalı hic dokunmadigim haldw var bu sorun ekran kapaliyjen kulakligi takinca ekran açılmıyor bi sikinti oldugu acik ama onu nedenini bulmaliyiz rapor icin
An itibariyle cozdum google now launcher kuallniodum trecbucket e gectim bastim orta tusa ama sikinti olmadi
Kulaklığı takınca ekranın açılmaması sorunu zaten listede var ama diğer hatayı şimdilik eklememeliyiz(bazı arkadaşlar hatayla karşılaşırken bazılarımız karşılaşmıyorlar yani hata ortak değil daha fazla onaya ihtiyacı var özelliklede hatayla karşılaşmayan arkadaşların hatayla karşılaşmaları lazım)
Teşekkürlerbak demekki hata romdan kaynaklı değil gapps'dan(dolayısıyla da launcher'dan kaynaklıymış) @melodileriyakar istersen sende bu çözümü dene?
Vay be gapps hiç aklıma gelmemişti. Deneyeyim ben de, Paranoid yeni gapps çıkarmışsa ona bakayım birde.
Nihayet üstat ya. Bu durumun çözülmesi iyi oldu. ARco usta böyle güncellemelerin ardından senkronizasyon versiyonu çkarıyor zaten çoğ uzaman vakit kaybetmeden.Haberler xda'dan
Sms ve arama stabilliği sorunları cm depolarından kaynaklanıyormuş ve bu hatayı sonunda cm takımı çözmüş dolayısıyla yeni sürümde bu hata otomatikman çözülmüş olacak o yüzden bildirmemize gerek yok listeden silebiliriz onun yerine
Lpa aktif iken apollonun müzikleri oynatamaması hatası eklenebilir
@Bysalih41 boş olduğunda listeyi güncelleyiver
Nihayet üstat ya. Bu durumun çözülmesi iyi oldu. ARco usta böyle güncellemelerin ardından senkronizasyon versiyonu çkarıyor zaten çoğ uzaman vakit kaybetmeden.
Ama şu da var arco üstat tabiki büyük taktirleri hakeden biri. ama Cm takımındakiler de çok fena yaAynen xda'da da yazılmış arco romu cm depolarıyla senkronize ettiği günden(romu derlediği,yaptığı günden) 1 gün sonra cm takımı hata için çözümü cm depolarına eklemiş dolayısıyla arco 1 gün sonra senkronize etseydi yani romu 1 gün sonra çıkarsaydı bu hatayla karşılaşmıyor olurdukneyse ama bir sonraki versiyonda çözülecek olması iyi haber
Ama şu da var arco üstat tabiki büyük taktirleri hakeden biri. ama Cm takımındakiler de çok fena yaAdamlara hayran olmamak elde değil.
Tmm usta eklerimKonu guncellendi @sir mordred ustaHaberler xda'dan
Sms ve arama stabilliği sorunları cm depolarından kaynaklanıyormuş ve bu hatayı sonunda cm takımı çözmüş dolayısıyla yeni sürümde bu hata otomatikman çözülmüş olacak o yüzden bildirmemize gerek yok listeden silebiliriz onun yerine
Lpa aktif iken apollonun müzikleri oynatamaması hatası eklenebilir
@Bysalih41 boş olduğunda listeyi güncelleyiver
Rica ederim kusura bakma usta zaman kisitli ilgilenemiyorum fazlaEyvallah kardeşim
1.hatayı(ekran kapalı iken kulaklık takma olayı) deneyeniniz varmı çünkü şuana kadar bir kere bile karşılaşmadım o yüzden galiba bu hatada 3/11 versiyonunda çözülmüş
bende 3-4 kere denedim olmadı
Bende var HOME tusuyla açılmıyor biraz zorlayincada reboot atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?