sir mordred
Üye
Evet sms gitmiyor 2 kere temiz kurulum yaptım ama aynı sorun oldu şebeke hatası da var kapat aç yapıyorum telefonu 1 kere arıyor başka yok tekrar kapat aç 1 kere arama yaptırıyor
Ben onaylıyorum ilk kurduğum gün de söylemiştim hatta bunu. Şebeke olarak ifade etmiştim sadece genel olarak. 1 aramadan sonra kapatıp açmadan düzelmiyor. Sms çok yoğun kullanan biriyim. Ve belirli bir mesajlaşmadan sonra mesajlar iletilmemeye başlıyor. ( size gönderilenler de gelmiyor) ayrıca siz kimseyi arayamıyorsunuz ama sizi arayanlar için telefon çalıyor görünüyor onlara (yani aslında hat çekiyor. Size arayarak ulaşabiliniyor meşgul çalmıyor ama telefonda görünmüyor birşey) Sonrada komple gidiyor yeniden başlatmak gerekiyor.Hmm anladım yinede sağol bilgilendirme için bu arada bu hatayla ilgili logları topladım şöyle bir baktım aşağıdaki hata nedeniyle kaynaklanıyor galiba hata:
W/AudioTrack( 511): AUDIO_OUTPUT_FLAG_FAST denied by client due to mismatching sample rate (48000 vs 44100) mp3'lerin oynatma hızları uyuşmuyor(48 kpbs diğeri 44 kpbs)1 hata daha buldum galiba hata şu bazen sms gönderilmiyor
Saf cm11 kullanan ve yoğun şekilde sms kullanan arkadaşlar onaylayabilirlermi?
Teşekkürler
bende 2-3 kere temiz kurulum yaptım sorun aynıEvet sms gitmiyor 2 kere temiz kurulum yaptım ama aynı sorun oldu şebeke hatası da var kapat aç yapıyorum telefonu 1 kere arıyor başka yok tekrar kapat aç 1 kere arama yaptırıyor
Ben onaylıyorum ilk kurduğum gün de söylemiştim hatta bunu. Şebeke olarak ifade etmiştim sadece genel olarak. 1 aramadan sonra kapatıp açmadan düzelmiyor. Sms çok yoğun kullanan biriyim. Ve belirli bir mesajlaşmadan sonra mesajlar iletilmemeye başlıyor. ( size gönderilenler de gelmiyor) ayrıca siz kimseyi arayamıyorsunuz ama sizi arayanlar için telefon çalıyor görünüyor onlara (yani aslında hat çekiyor. Size arayarak ulaşabiliniyor meşgul çalmıyor ama telefonda görünmüyor birşey) Sonrada komple gidiyor yeniden başlatmak gerekiyor.
bende 2-3 kere temiz kurulum yaptım sorun aynı
ps:inşallah çabuk bir hotfix gelir yoksa kullanılmaz bu rom
evet Oğuzhan aynen dediğin gibi oluyor 2 kişiyi telefonu kapatmadan aramıyor.Sürekli konuşma yapan biriyim işim gereği ilk gün yoktu ikinci gün başladı üçüncü günde ne arama yaptı ne mesaj gönderdi.hemen olmuyor zaten sürekli konuşma yaparsanız bir süre sonra kasma yapmaya başlıyor ve sonunda da hiç aramıyor kapat aç yap öyle oluyor
evet Oğuzhan aynen dediğin gibi oluyor 2 kişiyi telefonu kapatmadan aramıyor.Sürekli konuşma yapan biriyim işim gereği ilk gün yoktu ikinci gün başladı üçüncü günde ne arama yaptı ne mesaj gönderdi.hemen olmuyor zaten sürekli konuşma yaparsanız bir süre sonra kasma yapmaya başlıyor ve sonunda da hiç aramıyor kapat aç yap öyle oluyor
dostum denedim sorun olmuyor ard arda arayınca. SAdece şebekeyi yoğun kullandığında ( yani uzun süreli konuştuğunda yada çok mesajlaştığında) sıkıntı oluyorHayır 1. kişiyi aradıktan sonra 2. kişiyi telefonu kapatmadan açmadan arayamıyorsun.Bu sorundan önce de arama yapmaya çalışırken kasma yapıyordu ekrana geç düşüyordu arama ekranı olay budur
Hayır 1. kişiyi aradıktan sonra 2. kişiyi telefonu kapatmadan açmadan arayamıyorsun.Bu sorundan önce de arama yapmaya çalışırken kasma yapıyordu ekrana geç düşüyordu arama ekranı olay budur
Üstat şebeke yoğun kullanılınca oluyor. Mesela ben yoğun şekilde sms kullandığımda bir süre sonra bu sorun oluyor ( sms ler gitmiyor arama yapılmıyor) ama diyelim ki telefon kapatıp açtım 1-2 arama yaptım. yada 1-2 sms attım sıkıntı olmuyor
ard arda 2 arama yapmayı deneyecem şimdi bakalım sorun olacak mı
dostum denedim sorun olmuyor ard arda arayınca. SAdece şebekeyi yoğun kullandığında ( yani uzun süreli konuştuğunda yada çok mesajlaştığında) sıkıntı oluyor
Üstat şebeke yoğun kullanılınca oluyor. Mesela ben yoğun şekilde sms kullandığımda bir süre sonra bu sorun oluyor ( sms ler gitmiyor arama yapılmıyor) ama diyelim ki telefon kapatıp açtım 1-2 arama yaptım. yada 1-2 sms attım sıkıntı olmuyor
ard arda 2 arama yapmayı deneyecem şimdi bakalım sorun olacak mı
dostum denedim sorun olmuyor ard arda arayınca. SAdece şebekeyi yoğun kullandığında ( yani uzun süreli konuştuğunda yada çok mesajlaştığında) sıkıntı oluyor
Aynen bende de ilk kurulumda sorun yoktu ertesi gün başladı Arama ve sms sorunu.bakın gündüz bir sürü arama yaptım sıkıntı yok konuşma süreleri uzun veya kısaydı gece başladı sorun mesajlar gitmedi sonra arama yapayım dedim aramadı kapattım telefonu açtım aradı tekrar arama yap dedim yine yok ard arda arama ile ilgili sıkıntılı bir sorun değil bu yanlış yönelme olmasın baştan benimde bir sorun yoktu 10 numara rom gerçekten ama şebeke hatası mevcuttur sabah daha sık aramalarda olmayıp gece neden olsun ?
bakın gündüz bir sürü arama yaptım sıkıntı yok konuşma süreleri uzun veya kısaydı gece başladı sorun mesajlar gitmedi sonra arama yapayım dedim aramadı kapattım telefonu açtım aradı tekrar arama yap dedim yine yok ard arda arama ile ilgili sıkıntılı bir sorun değil bu yanlış yönelme olmasın baştan benimde bir sorun yoktu 10 numara rom gerçekten ama şebeke hatası mevcuttur sabah daha sık aramalarda olmayıp gece neden olsun ?
Sir bi sorum olcak google asistani nasil kullanabilirim aradim ama mesaj cok oldugu icin bulamadim
Sms problemi gerçekten büyük bir sorun günlük kullanımı ciddi şekilde olumsuz yönde etkiliyor. Mesela gönderdiğim 10 sms'den 6'sı başarılı şekilde gidiyor 4'ü ise "gönderiliyor" yazısında kalıyor ve sonra ileti gönderilemedi türünden bir hatayla karşılaşıyorum bakalım arco inşallah hotfix yayımlar
sir mordred uzun mesajlarda mı sıkıntı oluyo hatayı nasıl üretebiliriz bende bir sıkıntı yok gibi
Mesela kardeşim aynı anda 2 kişiye mesaj göndermeyi dene(çoklu mesaj) bende olmuyor sürekli gönderiliyor diyor ama Bi türlü gönderilemiyor daha sonrada ileti gönderilemedi diyor hatta bazen tekli mesaj göndermeye çalışınca bile gönderilemiyor ayrıca şunuda belirteyim kardeşim bu hata her zaman meydana gelmiyor ve hatayla karşılaşınca çözüm için telefonu yeniden başlatmaktan başkada çözüm yok gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?