Cm11 hatalari bu baslikta

Hata bildirimi xda'da 4 kişi tarafından onaylandı(arco artık görmüştür) ayrıca şunu söylemeliyim ki iyi bir iş çıkardık beyler hepinize çabalarınız için teşekkür ederim
Biz tesekkur ederiz usta fikrin ve Paylastigin bilgiler icin

Tepkiler: sir mordred
Arco iyisini yapacaktir hadi bakalim. Eskiden yeni surum icin bu kadar cabalamazdim ama cm11 bizim cihazlarin tek umudu olunca e ugrasmamak olmazdi. Bencede gormustur bildirimimizi ona gore bir is cikartir arco. Tebrikler bize

Tepkiler: melodileriyakar ve hasaneness
Artık tek yapmamız gereken biraz dinlenmek ve yeni versiyonu beklemek..

Tepkiler: hasaneness
    Konu Sahibi
Hata bildirimi xda'da 4 kişi tarafından onaylandı(arco artık görmüştür) ayrıca şunu söylemeliyim ki iyi bir iş çıkardık beyler hepinize çabalarınız için teşekkür ederim
Emegin buyugu sende usta ben elimden geldigince zamanimin yettigince destek olmaya calistim ayrica tekrar belirteyim scope_123 ve hasaneness onlarinda katkilari cok fazla tsklr hepinize

Tepkiler: sir mordred, hasaneness ve scope_123

en-sel

Üye
Hadi hayırlısı hocam

Tepkiler: sir mordred
    Konu Sahibi
bir gelişme varmı @sir mordred

Ewt dostum internetten youtubeden video izlemek istedigim zaman video siyah kaliyo .
Bi de camera zoom fx ekran takili kaliyo ama foto cekiyor

Yeni versiyonu bekliyoruz ama şunuda ek olarak söyleyeyim çok küçükte olsa offical cm nightly rom alma şansımız var inşallah bu olurda artık romlarımız her zaman güncel olurlar
Ewt dostum internetten youtubeden video izlemek istedigim zaman video siyah kaliyo .
Bi de camera zoom fx ekran takili kaliyo ama foto cekiyor

Ben camera zoom fx'i denedim ve sorun yoktu ama işte camera360 ultimate uygulamasında ilk açılışta sorun var(ilk fotoyu çektikten sonra uygulama diğer kamera uygulamaları gibi düzgün çalışıyor)

Konu Sahibi
Umarim dedigin gibi olur usta editlemek icin sabirsizlikla bekliyorum hemen s4 luncher

Umarim dedigin gibi olur usta editlemek icin sabirsizlikla bekliyorum hemen s4 luncher

İnşallah şuan en çok arzuladığımda bu ayrıca teknik olarak da bu mümkün gibi görünüyor ama işte herşey arco'da bitiyor Eğer official rom alırsak artık yeni versiyon ne zaman çıkacak diye bir sorun olmaz çünkü nightly yani gecelik romlar alabileceğiz ayrıca yeni gecelik romlar OTA üzerinden geleceği için yeni romu
bilgisayara indir sonra sd karta at cwm'den flaşla gibi işlemleri yapmak zorunda olmayacağız örnek vermek gerekirse eğer official destek alırsak bizimde şöyle bir resmi(official) sayfamız olacak (burdaki cihaz s4 mini ) ne kadar derli toplu ve güzel değilmi?

Ya hocam bn baska bi konuda da yazdim bn bu kerneli yuleyince boot yerine mavi ekran gekiyor ve orda kaliyor basinda ve sonunda da wipe dalvik cache yapiyorum sonuc ayni nasil olicak buhangisini yuklemem gerekiyor performan olara hangisi iyi rami arttirmak istiyorum

Rami artırırsan video oynatma ve kamerada belli başlı hatalarla karşılaşabilirsin ama yinede artırmak istiyorsan yine aynı konuda hurtsky rebornV2 bigmem versiyonu var onu kur mavi ekran hatasına gelince kerneli yüklemeden önce ve kerneli yükledikten sonra wipe cache + wipe dalvik cache yapıyprsun değilmi?

Evet ilk basta yukelemden once yapmistim snra yulemeden once ve yukledikten sonra yaptim yine ayni olmustu.peki performans olarak hangisi daha iyi

Evet ilk basta yukelemden once yapmistim snra yulemeden once ve yukledikten sonra yaptim yine ayni olmustu.peki performans olarak hangisi daha iyi

Performans olarak tabikide bigmem versiyonu daha iyi(daha fazla ram mevcut olduğu için) ayrıca mavi ekran hatasıyla hiç karşılaşmadım ama tekrar birde hurtsky rebornV2 bigmem versiyonu denemeni öneririm

Performans olarak tabikide bigmem versiyonu daha iyi(daha fazla ram mevcut olduğu için) ayrıca mavi ekran hatasıyla hiç karşılaşmadım ama tekrar birde hurtsky rebornV2 bigmem versiyonu denemeni öneririm
Tmm deniyim bi tekrar sonucu yazarim
Tmm deniyim bi tekrar sonucu yazarim
Tmm bu sefer oldu daha once 2tane denemistim mavi ekranda kalmisti yalniz dediiniz kerneli bulamasim reboorn v2 yi yikledim rami ayni ve kasma cok fazla

genco15

Üye
Sir modred hocam bizim de offical rom almamiz neye kime bagli peki biliyor musun arcoya mi bagli yine

Sir modred hocam bizim de offical rom almamiz neye kime bagli peki biliyor musun arcoya mi bagli yine

Evet arco' ya bağlı çünkü bir telefona cm desteği sağlanması için rom geliştiricisinin CM takımında olması lazım halihazırda arco CM takımında bulunuyor(s4 miniye official destek veriyor) bu sebeplerden dolayı bunu yapacak ve yapabilecek tek kişi arco.

Konu Sahibi
Bizden de bi arco ciksaydi iyi olurdu

genco15

Üye
Peki sabirla bekliyoruz o zaman