TRSweet
Üye
Gordum inanmiyom ona yine bisey cikarGüncelleme 1 saat içerisinde indirmeye hazır olacak. Pc bağlantısı, mp4 video oynatma, telefonu kapalı iken şarj etme düzeltilmiş ve OTG özelliği için çalışmalar başlamış.

Gordum inanmiyom ona yine bisey cikarGüncelleme 1 saat içerisinde indirmeye hazır olacak. Pc bağlantısı, mp4 video oynatma, telefonu kapalı iken şarj etme düzeltilmiş ve OTG özelliği için çalışmalar başlamış.

Bence de kesin yazılanlardan çalışmayan bir şey olurGordum inanmiyom ona yine bisey cikar![]()
Ama adamın yazdıkları bunlar 
Rehber sorunu duzeltilmismi ?Bence de kesin yazılanlardan çalışmayan bir şey olurAma adamın yazdıkları bunlar
![]()
Sim kartı diyorsan hayır. Onun tek çözümü isimleri Gmail hesabına yedeklemekRehber sorunu duzeltilmismi ?

Yok onu degil rehber var ama biri arayinca isim gozukmuyoSim kartı diyorsan hayır. Onun tek çözümü isimleri Gmail hesabına yedeklemek![]()
Tmm saolasinO konuda bir şey belirtilmemiş emin değilim![]()

Kuramadikki yorumlayalim linkler acik degilStabilite nasıl peki geçişlerde vb yerlerde takılmalar varmı
Aynen linklerde sorun varKuramadikki yorumlayalim linkler acik degil

Hmen bendeAynen linklerde sorun var
Linkler düzeldi indiriyorum![]()
)Kurdum ama tel açılmıyor boitanimationda kaldıAynen linklerde sorun var
Linkler düzeldi indiriyorum![]()
Rehber kamera ve konusma esnasinda sesin iletilmesi problemler giderlmis mi hocam?Guzel olmus kurdum facebooktaki videolar zar zor oynatiyo okadar baska eksigi goremedim.
EvetRehber kamera ve konusma esnasinda sesin iletilmesi problemler giderlmis mi hocam?

Hemen yukluyorum