hadi suha abi seninleyizŞimdi arkadasşlar Borekn bot ilk saldırıda kupa alıyor ama su var bu sefer 60.000 altın 50.000 ıksır ıle arama yaptırdım adam gıtmıs 6.000 altın olan yere saldırmış galiba çözücez az kaldı sıkın dişinizi

o hangisiydi bi onu beceremedik ?
suan oylede cocbotun yarisi olamaz :/
AYARLARI BU SEKILE GETIRISENIZ STABIL SALDIRABILIYORSUNUZ VE 4 BIR YANDAN COC GIBI SALDIRIYOR (TABI SIMDILIK 3 SALDIRININ ILKINDE KUPA KAYBETTIM DIGER IKISINDE ALDI DAHA ONCEDE YAZDIGIM GIBI )
YA BEN NORMALDE ANLAMAZDIM BU ISTEN BEN BILE KENDIME ŞAŞIYORUM YA. ULAN İŞİN SONUNDA TEMBELLİK VE SAHTEKARLIK VARYA HAHAHAHAH
suan oylede cocbotun yarisi olamaz :/

hocam sizdede bot kapanıyormu arada hata veriyor bende bir sorun çalışmasına engel oldu felan diyeYASMOS KOTUNUN İYİSİNİ KULLANIYORUZ ŞİMDİ COC BOT HALLOLANA KADAR YALNIZ BENDE ŞÖYLE BİR DURUM VAR KUPA ICINDE KASTIGIMDAN DOLAYI 60.000 ALTIN OLAN KÖYLERE DALIYORUM VE BUDA 5 INCI SALDIRI 1 KUPA KAYBI 4 KUPA KAZANIMI SIMDILIK SORUN GOREMEDIM
hocam sizdede bot kapanıyormu arada hata veriyor bende bir sorun çalışmasına engel oldu felan diye
SU AN ICIN BIR KAPANMA SORUNU GORMUYORUM MUHTEMELEN SENDEKI DOSYALARDAN OLABILIR ONCE BOTU KOMPLE SIL RARDAN YENIDEN CIKAR AYARLARINI YAPMAYI DENE.hocam sizdede bot kapanıyormu arada hata veriyor bende bir sorun çalışmasına engel oldu felan diye
Brokenbot un yeni sürümü gayet iyi çalışıyor. Bilginize...
Clashbot bizim için alışkanlık olmuş. Bu yeni guncellenen brokenbot her taraftan saldiriyor. Daha iyi topluyor. Erken çıkma olayinida cozmusler.
) EKRAN ÇÖNURLUGU UYMUYOR PC YI YENIDEN BASLAT. PCYI YENIDEN BASLAT DEDIGINIZDE MUHTEMELEN SORUNU COZUCEKSINIZ. FAKAT YINEDE OLMUYORSA BUNUNLA OTOMATIK YAPILANDIRMA YAPIP OYLE BASLATIN. BEN SORUNU ÖYLE CÖZDUM EN AZINDAN. SONUÇTA BIZDE DENEME YANILMA YOLU ILE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ.ŞİMDİ BU SABAH YAYINLANAN 7.1 BOTU KULLANDIYSANIZ EKRANLAR UYUSMUYOR. VE OTOMATIKMEN KAPANIYOR VEYA ISLEM YAPMIYOR BROKEN BOT. BROKEN BOTU CALISTIRDIGINIZDA SOYLE BIR UYARI ALICAKSINIZ. (TABI INGILIZCE) EKRAN ÇÖNURLUGU UYMUYOR PC YI YENIDEN BASLAT. PCYI YENIDEN BASLAT DEDIGINIZDE MUHTEMELEN SORUNU COZUCEKSINIZ. FAKAT YINEDE OLMUYORSA BUNUNLA OTOMATIK YAPILANDIRMA YAPIP OYLE BASLATIN. BEN SORUNU ÖYLE CÖZDUM EN AZINDAN. SONUÇTA BIZDE DENEME YANILMA YOLU ILE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ.
ARKADAŞLAR Ş,MDİLİK SORUNSUZ ÇALIŞAN AYARLAR BUNLAR. ŞİMDİLİK DİYORUM ÇÜNKİ 1 SAATTIR NERDEYSE SORUNSUZ STABIL KASILIYOR. ELİMDEN GELEN BUDUR. KOLAY GELSİN GAZANIZ MÜBAREK OLSUN
anlasilacagi uzerine th 8 seninŞİMDİ BU SABAH YAYINLANAN 7.1 BOTU KULLANDIYSANIZ EKRANLAR UYUSMUYOR. VE OTOMATIKMEN KAPANIYOR VEYA ISLEM YAPMIYOR BROKEN BOT. BROKEN BOTU CALISTIRDIGINIZDA SOYLE BIR UYARI ALICAKSINIZ. (TABI INGILIZCE) EKRAN ÇÖNURLUGU UYMUYOR PC YI YENIDEN BASLAT. PCYI YENIDEN BASLAT DEDIGINIZDE MUHTEMELEN SORUNU COZUCEKSINIZ. FAKAT YINEDE OLMUYORSA BUNUNLA OTOMATIK YAPILANDIRMA YAPIP OYLE BASLATIN. BEN SORUNU ÖYLE CÖZDUM EN AZINDAN. SONUÇTA BIZDE DENEME YANILMA YOLU ILE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ.
ARKADAŞLAR Ş,MDİLİK SORUNSUZ ÇALIŞAN AYARLAR BUNLAR. ŞİMDİLİK DİYORUM ÇÜNKİ 1 SAATTIR NERDEYSE SORUNSUZ STABIL KASILIYOR. ELİMDEN GELEN BUDUR. KOLAY GELSİN GAZANIZ MÜBAREK OLSUN

EVET DAHA 9 YAPMADIManlasilacagi uzerine th 8 senin![]()

EVET DAHA 9 YAPMADIM [emoji14]