Uygulama clashbot 7.9.2 TH 11 için güncel son sürüm !!!

Sponsorlu Bağlantılar

rmz653

rmz653

Üye
Kara kısladan asker bassın istiyorum oyle bi secenek yok sanırım

edebazzzz

Üye
Brokenbot ta önceden delay i 5 yapioduk savaşı erken bitirmesin die.artık ona gerek yok.1 yapabiliyoruz. Erken bitirmiyo. Buda eski clashbotunkine benzer bi saldırı demek. Tek eksiği clashbot iki taraftan aynı anda birakiyodu.sonra diğer iki tarahtan. Bu her taraftan tek tek bırakıyor ama çok farkı yok

basicx

basicx

Üye
Şimdi arkadasşlar Borekn bot ilk saldırıda kupa alıyor ama su var bu sefer 60.000 altın 50.000 ıksır ıle arama yaptırdım adam gıtmıs 6.000 altın olan yere saldırmış galiba çözücez az kaldı sıkın dişinizi

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi arkadasşlar Borekn bot ilk saldırıda kupa alıyor ama su var bu sefer 60.000 altın 50.000 ıksır ıle arama yaptırdım adam gıtmıs 6.000 altın olan yere saldırmış galiba çözücez az kaldı sıkın dişinizi
hadi suha abi seninleyiz :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
200 200 yaptim ben dur bakim kime dalacak

basicx

basicx

Üye
o hangisiydi bi onu beceremedik ?

AYARLARI BU SEKILE GETIRISENIZ STABIL SALDIRABILIYORSUNUZ VE 4 BIR YANDAN COC GIBI SALDIRIYOR (TABI SIMDILIK 3 SALDIRININ ILKINDE KUPA KAYBETTIM DIGER IKISINDE ALDI DAHA ONCEDE YAZDIGIM GIBI )
YA BEN NORMALDE ANLAMAZDIM BU ISTEN BEN BILE KENDIME ŞAŞIYORUM YA. ULAN İŞİN SONUNDA TEMBELLİK VE SAHTEKARLIK VARYA HAHAHAHAH

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi

AYARLARI BU SEKILE GETIRISENIZ STABIL SALDIRABILIYORSUNUZ VE 4 BIR YANDAN COC GIBI SALDIRIYOR (TABI SIMDILIK 3 SALDIRININ ILKINDE KUPA KAYBETTIM DIGER IKISINDE ALDI DAHA ONCEDE YAZDIGIM GIBI )
YA BEN NORMALDE ANLAMAZDIM BU ISTEN BEN BILE KENDIME ŞAŞIYORUM YA. ULAN İŞİN SONUNDA TEMBELLİK VE SAHTEKARLIK VARYA HAHAHAHAH
suan oylede cocbotun yarisi olamaz :/

basicx

basicx

Üye
suan oylede cocbotun yarisi olamaz :/

YASMOS KOTUNUN İYİSİNİ KULLANIYORUZ ŞİMDİ COC BOT HALLOLANA KADAR YALNIZ BENDE ŞÖYLE BİR DURUM VAR KUPA ICINDE KASTIGIMDAN DOLAYI 60.000 ALTIN OLAN KÖYLERE DALIYORUM VE BUDA 5 INCI SALDIRI 1 KUPA KAYBI 4 KUPA KAZANIMI SIMDILIK SORUN GOREMEDIM

ARKADASLAR ERKEN SEVINMISIM GÖZUMDEN KACAN IKI SALDIRI COC'TAKI HATANIN AYNISI TEK ASKER ATMIS BU DURUMDA 4-3 GALIBIM HALA :D

cor38

Üye
YASMOS KOTUNUN İYİSİNİ KULLANIYORUZ ŞİMDİ COC BOT HALLOLANA KADAR YALNIZ BENDE ŞÖYLE BİR DURUM VAR KUPA ICINDE KASTIGIMDAN DOLAYI 60.000 ALTIN OLAN KÖYLERE DALIYORUM VE BUDA 5 INCI SALDIRI 1 KUPA KAYBI 4 KUPA KAZANIMI SIMDILIK SORUN GOREMEDIM
hocam sizdede bot kapanıyormu arada hata veriyor bende bir sorun çalışmasına engel oldu felan diye

Teknojix

Teknojix

Üye
hocam sizdede bot kapanıyormu arada hata veriyor bende bir sorun çalışmasına engel oldu felan diye

En son sürümü indir 3.0.5

basicx

basicx

Üye
SU AN ICIN BIR KAPANMA SORUNU GORMUYORUM MUHTEMELEN SENDEKI DOSYALARDAN OLABILIR ONCE BOTU KOMPLE SIL RARDAN YENIDEN CIKAR AYARLARINI YAPMAYI DENE.
ARKADAŞLAR TAM EMIN OLMADAN AYARLARI PAYLAŞIP YANILTMAK ISTEMIYORUM SIZLERI...
TAM STABIL OLDUGUNA EMIN OLAYIM RESIMLERLE PAYLASIRIM SIZINLE GEREKIRSE

cor38

Üye
Şuan son sürüm yüklü zaten normalde açılmıyordu yüksek dpida ekran ölçeklendirmeyi devre dışı bırakarak açtım şuan arama saldırma sorunsuz fakat bir süre sonra bir sorun botun çalışmasına engel oldu diye hata geliyor kapanıyor bot birde 75bine 75bin aramama rağmen bulamıyor 300bin harcadım saldırmadı

RamPold

Üye
Brokenbot un yeni sürümü gayet iyi çalışıyor. Bilginize...
Clashbot bizim için alışkanlık olmuş. Bu yeni guncellenen brokenbot her taraftan saldiriyor. Daha iyi topluyor. Erken çıkma olayinida cozmusler.

kardeş brokenbotun şu hataları düzeltilen sürümün linkini atarmsn ben de indireym

basicx

basicx

Üye
ŞİMDİ BU SABAH YAYINLANAN 7.1 BOTU KULLANDIYSANIZ EKRANLAR UYUSMUYOR. VE OTOMATIKMEN KAPANIYOR VEYA ISLEM YAPMIYOR BROKEN BOT. BROKEN BOTU CALISTIRDIGINIZDA SOYLE BIR UYARI ALICAKSINIZ. (TABI INGILIZCE :D) EKRAN ÇÖNURLUGU UYMUYOR PC YI YENIDEN BASLAT. PCYI YENIDEN BASLAT DEDIGINIZDE MUHTEMELEN SORUNU COZUCEKSINIZ. FAKAT YINEDE OLMUYORSA BUNUNLA OTOMATIK YAPILANDIRMA YAPIP OYLE BASLATIN. BEN SORUNU ÖYLE CÖZDUM EN AZINDAN. SONUÇTA BIZDE DENEME YANILMA YOLU ILE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ.

ARKADAŞLAR Ş,MDİLİK SORUNSUZ ÇALIŞAN AYARLAR BUNLAR. ŞİMDİLİK DİYORUM ÇÜNKİ 1 SAATTIR NERDEYSE SORUNSUZ STABIL KASILIYOR. ELİMDEN GELEN BUDUR. KOLAY GELSİN GAZANIZ MÜBAREK OLSUN

• Beğen
Tepkiler: atraksiyon_show
Teknojix

Teknojix

Üye
ŞİMDİ BU SABAH YAYINLANAN 7.1 BOTU KULLANDIYSANIZ EKRANLAR UYUSMUYOR. VE OTOMATIKMEN KAPANIYOR VEYA ISLEM YAPMIYOR BROKEN BOT. BROKEN BOTU CALISTIRDIGINIZDA SOYLE BIR UYARI ALICAKSINIZ. (TABI INGILIZCE :D) EKRAN ÇÖNURLUGU UYMUYOR PC YI YENIDEN BASLAT. PCYI YENIDEN BASLAT DEDIGINIZDE MUHTEMELEN SORUNU COZUCEKSINIZ. FAKAT YINEDE OLMUYORSA BUNUNLA OTOMATIK YAPILANDIRMA YAPIP OYLE BASLATIN. BEN SORUNU ÖYLE CÖZDUM EN AZINDAN. SONUÇTA BIZDE DENEME YANILMA YOLU ILE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ.

ARKADAŞLAR Ş,MDİLİK SORUNSUZ ÇALIŞAN AYARLAR BUNLAR. ŞİMDİLİK DİYORUM ÇÜNKİ 1 SAATTIR NERDEYSE SORUNSUZ STABIL KASILIYOR. ELİMDEN GELEN BUDUR. KOLAY GELSİN GAZANIZ MÜBAREK OLSUN

Attack method altında Full Attack TH'li bir seçenek var o ne işe yarıyor acaba? kb dışardaysa onumu alıyor

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi

anlasilacagi uzerine th 8 senin :)

ics1907

Üye
beyler allah rızası için beni şu clashbot.org a üye edin.Şu sorulara ne cevap verirsem veriyim olmuyor

Gurdo41

Üye
Abi vallaha hiç uğraşmadım brokenbotla hatalarıyla felan girmiyim dedim senin attığın 7.1 botu indirdim fıstık gibi çalışıyo bende tatildeyim ganimet kasamıyodum internetimin hızını 96 kbps ye düşürdüler ona rağmen çalışıyo bot ama araması biraz yavaş 3 saatte 1 m ganimet kasmış 96 kbpsyle hiç de sorun ve hata yapmadım senin gösterdiğin ayarlarla Allah razı olsun
Abi bi de bi şey aklıma geldi xmodgames ile coc botu birleştirseler çok iyi bir şey çıkmazmı ortaya xmod arar seri bir şekilde buluncada bot saldırır nasıl fikir
Denesekmi :D

Üst Alt