Dawn Emekli Yönetici Konu Sahibi Ewet son aldıgımız karar böyleydi 45 level altını almıyoruz artık biraz gelişme zamnı geldi
fixana1 Üye m4libu' Alıntı: 50 level altını atıyorsanız herkes davetli yazmayın konuya Genişletmek için tıkla ... m4libu, Kısmetse ilerde alt Klan açılacak, oraya Levl'i düşük olanlar giriip gelişecek, oraya Güçlü Askerli Bir kaç arkadaş göndeririz dize yardım etsin diye.
m4libu' Alıntı: 50 level altını atıyorsanız herkes davetli yazmayın konuya Genişletmek için tıkla ... m4libu, Kısmetse ilerde alt Klan açılacak, oraya Levl'i düşük olanlar giriip gelişecek, oraya Güçlü Askerli Bir kaç arkadaş göndeririz dize yardım etsin diye.
fixana1 Üye m4libu' Alıntı: 45 level altı adamlar alınmış tekrardan beni de tekrar alırmısınız ? Genişletmek için tıkla ... Kupayı İndiriyorum, çabuk olursan alırım.
m4libu' Alıntı: 45 level altı adamlar alınmış tekrardan beni de tekrar alırmısınız ? Genişletmek için tıkla ... Kupayı İndiriyorum, çabuk olursan alırım.
fixana1 Üye hphphp' Alıntı: köy adım : Luck Star nasıl katılabilirim Genişletmek için tıkla ... Kaç Levelsin?
Luck Star Üye fixana1' Alıntı: Kaç Levelsin? Genişletmek için tıkla ... Facede yazdim 37yim 45 aliyorlarmis
Luck Star Üye ultraghost1905' Alıntı: 30 level oluyorum 1000 kupa cıvarındayım.Klana alım var mı? Genişletmek için tıkla ... 45lv üstü alıyorlarmış
ultraghost1905' Alıntı: 30 level oluyorum 1000 kupa cıvarındayım.Klana alım var mı? Genişletmek için tıkla ... 45lv üstü alıyorlarmış
Luck Star Üye Tufkan' Alıntı: hızlı para kasmak için kısa bir taktik verlrmisinis Genişletmek için tıkla ... 2 duvar yıkıcı 2 dev diğerlerini full goblin yolla gitsin sadece adamın depolarına yolla
Tufkan' Alıntı: hızlı para kasmak için kısa bir taktik verlrmisinis Genişletmek için tıkla ... 2 duvar yıkıcı 2 dev diğerlerini full goblin yolla gitsin sadece adamın depolarına yolla