bahaddin53
Üye
Konu açmana gerek yok burda iyi bi mesajla Tanitabilirsin..kendi klanımız için ben de konu açmak istiyorum nereye açmam gerekir ? yaş 18+ klan savaşına önem veren kalıcı arkadaşlar lazım 15 aktif toplam 20 kişiyiz.... level 60-100 arası...
oyuna bende başlasam yardim edermisin[emoji17]peki bende tanıtıyım o zaman
Klan Adımız : RevolutionTR kendi nickim : Luck Star
50 kişilik bir klanda klan savaşları önemsenmemesi üzere ayrıldık . (eski klanda aldığımız galibiyet 36 ) bunun üzerine klan kurduk ama kurdugumuz klan arama kısmında gözükmediği için başka klan açtık . ilk klanda 5 savaşta 5 galibiyet şimdi ise 13 savaşta 9 galibiyetimiz var..
köylerimiz köy leveline göre çok yüksek olduğundan hep dengesiz rakipler geliyor. dolayısıyla 1 farkla kaybettigimz 4 savaşımız var
mesela 3-4 kişi 95lv köy fu ll ama köy binasi 8lv
şuanda klanda 1-2 hafta ara verdik klan savaşlarına okul açıldı aramızdan ayrılanlar oldu vs. ancak 3-4 tane köy binası 9 95lv olan arkadaşımız savaş başladığında geri gelicek .
level ortalaması 60 -100 arası karışık köyler 8 genelde fullenmiş durumda...
katılmak için gereksinimler
- 18+ yaş /17 de olabilir) bizim yaşlar 20 21 26 28 değişiyor..
- 4 seviye asker anca çok yakın zamanda 5 yapabilecek olmak..
- kalıcı olmak /
- klan savaşında ejder / binici ile savaşmak . savaşa katılmak istemezseniz çıkartıp sonra davet atıyoruz
- telefon numarınız olmadan da savaşa almıyoruz . savaşınız eksik kalırsa mesaj atıyoruz bir de whatsapp grubumuz var oraya ekliyoruz.
başka da birşey yok kime kimseye karışmaz hakaret küfür tabiki yasak şuanki üyelerin hepsi birbirini tanıyor dostluk ortamı vardır. .
sizi de bekleriz
anil sen oyuna basla ben oyundayim hep klanima gelebilirsinoyuna bende başlasam yardim edermisin[emoji17]
kac lvlsin durumlar nasilBana da yardim edin [emoji16] [emoji16]
benim klanıma gelebilirsin ben kaplankadir27 yim oyinlda liderim.Klan ismi:bigateamBen de gelirim de hile yaparım ama
grup derken bende katılabilir miyim?levelim 25 kupa 941sende gel gruba enesin
suan baska klandayiz leveli dusuk olan alinmiyo, sen kac lvlsinbenim klanıma gelebilirsin ben kaplankadir27 yim oyinlda liderim.Klan ismi:bigateam
grup derken bende katılabilir miyim?levelim 25 kupa 941
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?