marist
Üye
Anlamadım desem [emoji19]Klan savaşı hariç ganimetleri fazla ancak gücünün yetmeyeceği rakipler gelince@marist
Anlamadım desem [emoji19]Klan savaşı hariç ganimetleri fazla ancak gücünün yetmeyeceği rakipler gelince@marist
Örneklerini gösteririm anlarsın konu sohbete dönmemeliAnlamadım desem [emoji19]
Bişey anlamadım gittiÖrneklerini gösteririm anlarsın konu sohbete dönmemeli
Bu köyde diğer hesap![]()
Neyse Abi sen bana yapmam gerekeni söyle yapayim 
Altın arttırmak için köyü dışarda bırak sorun değil sana saldırsalar bile kalkan alıcaksın o sırada savunmam kuvvetli olmalı.Bişey anlamadım gittiNeyse Abi sen bana yapmam gerekeni söyle yapayim
![]()
Amacımız paylaşım bir çok plan işe yarıyor diğer sitelerdende paylaşım yapan yapabilir.usta bu planı beğenenler taklit edemezler.özel siteler var bunun için
Tamamdir [emoji16]Altın arttırmak için köyü dışarda bırak sorun değil sana saldırsalar bile kalkan alıcaksın o sırada savunmam kuvvetli olmalı.
Başka sorun ?
Amacımız paylaşım bir çok plan işe yarıyor diğer sitelerdende paylaşım yapan yapabilir.
Nasil yapiyoruz onu anlqt bakayimTamamdir [emoji16]
Bu arada klan kalesinden ve kamplardan asker atma özelliği eklenmiş [emoji4] Bide büyüleri iptal edebiliriz.

Nasıl yapıyoruz derken asker atmayı kast ediyorsan kaleye ve kampa tikladiginda bilgi kısmına tıklayıp yapabilirsin. Sait abi kizmaz insallah [emoji19] [emoji16]Nasil yapiyoruz onu anlqt bakayim![]()
savunma taktik konusu bu konu dışına çıkmayın kızmamNasıl yapıyoruz derken asker atmayı kast ediyorsan kaleye ve kampa tikladiginda bilgi kısmına tıklayıp yapabilirsin. Sait abi kizmaz insallah [emoji19] [emoji16]

Tamam Abi [emoji16]savunma taktik konusu bu konu dışına çıkmayın kızmam![]()
Varr kardeşim şimdilik böyle düzenledim köy yükseltme var kupanın önemi yok benim içinYok mu elinizde guzel bir koy duzeni arkadaşlar?

Benim içinde önemli değil Abi sadece ganimeti iyi koruyayim yeter [emoji4]Varr kardeşim şimdilik böyle düzenledim köy yükseltme var kupanın önemi yok benim için