Telefon Tavsiyesi Clash Of Clans Hile..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deathclock1

deathclock1

Üye
    Konu Sahibi
Clash Of Clans Hile..!!
arkadaşlar telefonda oynadığım clash of clans oyununa hile arıyorum ama 1 aydır bulamadım hangi hileyi denesem çalışmadı
3 5 ay öncesine kadar herkes hile kullanmış videoları izledim ama hiç birini çalıştıramadım
eğer bu işlerden anlayan birisi yardımcı olursa çok sevinirim oldukça güzel bir oyun bağımlılık yaptı ama köyü geliştirmekte zorlanıyorum
bu konuyu güncel tutarsak hem diğer arkadaşlarda memnun kalır
bu oyun çok tutuldu çok fazla oyuncusu var bide hile bulursak çok güzel olucak..
yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler şimdiden.

catlax66

catlax66

Üye
hocam bende hile adına bişi bulamadım yardımcı bi program var sadece kullana bildiğim iksir miktarını giriyorsun legal bi şekilde sana istediğin iksir miktarının altına düşmeden saldıracak köy buluyor

• Beğen
Tepkiler: deathclock1
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
hile yok bu oyunda boşuna zaman israfı etmeyin
hocam bende hile adına bişi bulamadım yardımcı bi program var sadece kullana bildiğim iksir miktarını giriyorsun legal bi şekilde sana istediğin iksir miktarının altına düşmeden saldıracak köy buluyor
Ismi ney o programın

• Beğen
Tepkiler: deathclock1
deathclock1

deathclock1

Üye
    Konu Sahibi
catlax66 kardeş nasıl bi program ismini söylermisin

PriZm

PriZm

Üye
O videoların hepsi sahte.Oyun server-client tabanlı olduğundan hile imkansız.

• Beğen
Tepkiler: mertcan01, Kontrol ve iphonedoocu
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Var ama söylemem
Sonra herkes yapıyo oyun bulup düzeldiyo onuda

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Yav kimseyi yemeyin. Oyunun hilesi falan yok. Varsa söyleyin de deneyelim. Hilesi olduğunu düşünmüyorum.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Coc oyununda hile olmasi imkansiz. Adamlar artik oyunda çar satiyorlar. Nawy nin dedigi gibi oyun server-client tabanli. O yuzden hic bos yere hile aramayin :)

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
dogukan-

dogukan-

Üye
Soylermisin programin adını?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Soylermisin programin adını?

Altın düşmeden saldıracak mı
Sen eziksin yani lv düşük her aramada 100 altin felan aliyo senden fark etmemişsin sanirim

Normal bir sekilde altinda gidiyor arama yaparken.

Kontrol

Kontrol

Üye
Hile olmadığı için mutluyum.
Birsey yapıyorsunuz, hakkını verin.
Biz emek verip gece gündüz uğraşıyoruz, siz bir program ile bizim 1 yıllık emeğimizi 1 dk yapmayı mı düşünüyorsunuz.?
Oyun client/server üzerinden oynandığı için hile bulmanız imkansız.
Ayrıca 30 kişilik veya daha yakın bir ekip var.
Böyle birşeye müsade ederler mi ?

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Biz emek verip gece gündüz uğraşıyoruz, siz bir program ile bizim 1 yıllık emeğimizi 1 dk yapmayı mı düşünüyorsunuz.?
Aynen öyle [emoji6]

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
küçük bi düşünce yeterli sadece hepsi sınırsız olunca sıfır zevk kalır oyunda oyunun amacı kasmak zaten hile de kasmayi hızlandırıyor.adam 1 yıl çalışsın çabalasin hatta bir bina yükseltmek için kırk takla atsın sen orda zart zart elmaslı bina bas :) hadi oyunda birincilik para ödüllü olsa neyse bişey demeyeceğim.çok iyi böyle

• Beğen
Tepkiler: Tyrann, Kontrol ve iphonedoocu
NextWorld

NextWorld

Üye
Oyunda hilenin imkanı yok.
Pek çok yol denedim.
Zaten hile yaparsanız zevki kalmaz bilginize.(ki imkansız:ehe)
Orda burda gördüklerinize aldanmayın.
Hele bazıları Pc ye bağlatıyor sakın denemeyin uyarayım hile derken Telefonunuz klonlanabilir.
Siz uyanıksınız ama onlarında bildiği var:ehe

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
beyler herkes aynı şeyi söylemesin daha konuyu açıkça söylemek gerekirse.bu oyunda hile yok hile adı verilen yöntem ise sazan avı.

avast

avast

Üye
koyu naptın kac lvl sin

sacid589

sacid589

Üye
Kardes bu oyunun hic bir hilesi yok ben bayadır oynuyorum 103 levelim hile olursa zevk kalmaz

PriZm

PriZm

Üye
Benim köyde böyle.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
:oha: Benim köyün resmini atsam gülmekten ölürsünüz. 43 levelim galiba ve köy binası level 7 ama hiç oynamıyorum artık. İşgal eden edene. :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt