Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

quick1997

Üye
[01:32:31] Training Troops...
[01:32:33] Barrack 1 is not available
[01:32:36] Barrack 2 is not available

bu hatayı alıyorum lütfen tw den halledin Allah için

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Clash of clans dün gelen güclleme ile botu engellediler bot asker üretemiyor bilgibize :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncellenmiş bot değil arkadaşlar. 1.mesajın sonuna doğru bakın hatayı düzeltmeyi anlattım .

6.0 botu indirdin ve hata düzeltme işlemini yapın bot sorunsuz çalışıyor diğer sürümler çalışmıyor şimdilik.
Bir daha belirtmeyeceğim ilk mesajda yapmanız gereken her şey var botun linki ayarları ve güncellemeden sonra gelen sorunun çözümü ...

----------------------------------------------------------------
GÜNCELLEMEDEN SONRA HATA ALANLARIN DİKKATİNE !!!
----------------------------------------------------------------
Arkadaşlar yeni güncellemeyle gelen sorunu düzeltmeniz için yapmanız gerekeni anlatıyorum.

ClashBot 6.0 \ COCBot \ functions \ Village klasörünün içine atıyorsunuz.
Değiştirme isteğine evet diyin.

Daha sonra köy binasını , kışlaları , ordu kampını , büyü fabrikasını bottan baştan yerlerini ayarlayınız. yani ;

Botu kapatıp açmayı unutmayın!!!

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Dosya Linki :

KaganCOC

Üye
Lütfen yardım edin bluestack kurarken graphic driver hatası veriyor nasıl düzelticem?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarda ekran kartı varsa driverını yüklemen lazım yoksa bluestacks yüklenmez.

quick1997

Üye
coc bot.exe dosyasini nerden bulabiliriz ?

ilkerfly

Üye
kafayı yicem arkadaşlar bot çalışıyor fakat saldırı yapmıyor ya 50 bine 50 bine kadar düştüm aramayı 300-400 lük geçiyo saldırmıyo 60 lığa bile saldırmıyor ganimetler toplayıcılarda ona rağmen saldırmıyor çıldırıcam dün akşamdan beri bi sorun bitiyor başka sorun başlıyor ya :(

marist

marist

Üye
[01:32:31] Training Troops...
[01:32:33] Barrack 1 is not available
[01:32:36] Barrack 2 is not available

bu hataları alıyorum ve sonra bluestacks kendini resetliyor çözebilen varsa lütfen yardımcı olsun ...
Herseyi kökten sil tekrar indirip kur. Botuda 32. Sayfadaki esmeran kardesimin paylaştigini indir calisacaktir.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Bunun telefon versiyonu var mıdır?

ilkerfly

Üye
500 altına 500 iksire kadar düşürdüm saldırmıyor arkadaş çıldırıcam ya köyleri geçip geçip duruyor :/

esmeran3

esmeran3

Üye
Hala şu botu kullanabilen yok mu be. İlla detaylı mi anlatalım.

Bot hiç bir şekilde çalışmıyorsa çeşit çeşit hatalar alıyorsanız. Bütün herseyi kaldırıp tekrar kurmanız lazım. Biraz ugrasacaksiniz.

1-Konuda ki bluestacks indirip tekrar kurun
2- autolt programını indirip kurun
3 -Otamatik ekran çözünürlüğü indirip ayarlayın.
4-Daha sonra 32. Sayfada ki botu indirip eskisi gibi kullanın.

Arkadaşlar yapacağınız sadece bu.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hala şu botu kullanabilen yok mu be. İlla detaylı mi anlatalım.

Bot hiç bir şekilde çalışmıyorsa çeşit çeşit hatalar alıyorsanız. Bütün herseyi kaldırıp tekrar kurmanız lazım. Biraz ugrasacaksiniz.

1-Konuda ki bluestacks indirip tekrar kurun
2- autolt programını indirip kurun
3 -Otamatik ekran çözünürlüğü indirip ayarlayın.
4-Daha sonra 32. Sayfada ki botu indirip eskisi gibi kullanın.

Arkadaşlar yapacağınız sadece bu.

Okumaya üşenenler oldukça bizim yapabilceğimiz bir şey yok. Senin mesajı aramasınlar diye ilk mesaja koydum halen mesaj atıyorlar bulamadım diye. Onu da geçtim botun dosyalarından hatalı dosyayı değiştim çalışan botu yükledim ilk mesajın sonuna koydum yine aynı. Valla okuyan yapar ben şuan 6.3 sürümüyle ilgileniyorum sorun olmazsa onu ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

Üst Alt