wodolord
Üye
Team Var mı?arkadaşlar bu botu acmak icin hangi program lazım botu indirdim ama calıstıramıyorum lütfen yardım
Team Var mı?arkadaşlar bu botu acmak icin hangi program lazım botu indirdim ama calıstıramıyorum lütfen yardım
Clash of clans dün gelen güclleme ile botu engellediler bot asker üretemiyor bilgibize![]()
yeni guncellenmış botu indirnerden bulabilirim o botu acabadüzelttiler onuyeni guncellenmış botu indir

Herseyi kökten sil tekrar indirip kur. Botuda 32. Sayfadaki esmeran kardesimin paylaştigini indir calisacaktir.[01:32:31] Training Troops...
[01:32:33] Barrack 1 is not available
[01:32:36] Barrack 2 is not available
bu hataları alıyorum ve sonra bluestacks kendini resetliyor çözebilen varsa lütfen yardımcı olsun ...
Herseyi kökten sil tekrar indirip kur. Botuda 32. Sayfadaki esmeran kardesimin paylaştigini indir calisacaktir.
teşekkürlerNasil çözdügunu yazarsan bundan sonra ayni hatayi alan arkadaslara yardimci olabiliris
Exe ye gerek yok ki zaten COC bot. au3 ten acabilirsin.o botta .exe dosyası yok nasıl açacağım botu ?
Exe ye gerek yok ki zaten COC bot. au3 ten acabilirsin.
Hala şu botu kullanabilen yok mu be. İlla detaylı mi anlatalım.
Bot hiç bir şekilde çalışmıyorsa çeşit çeşit hatalar alıyorsanız. Bütün herseyi kaldırıp tekrar kurmanız lazım. Biraz ugrasacaksiniz.
1-Konuda ki bluestacks indirip tekrar kurun
2- autolt programını indirip kurun
3 -Otamatik ekran çözünürlüğü indirip ayarlayın.
4-Daha sonra 32. Sayfada ki botu indirip eskisi gibi kullanın.
Arkadaşlar yapacağınız sadece bu.