Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

baranist34

Üye
ya ben de herşey yerınde ama bi tek köy ararken köy buluyor saldırmıyor baya beklıyor öyle 1 kere saldırdı sadece saldırma ayarlarınızı ss çekıp atarmısınız acaba aynısın uygulıyım

smasher01

Üye
arkadaşlar bende şimdi oyunu açtı ama Google play hizmeti yok diyor.bundan dolayı hesaba bağlanamıyorum. ağlayacağım artık :D biri gidiyor biri başlıyor.team wiver dan yardım edebilecek varmı??
arkadaşlar bende şimdi oyunu açtı ama Google play hizmeti yok diyor.bundan dolayı hesaba bağlanamıyorum. ağlayacağım artık :D biri gidiyor biri başlıyor.team wiver dan yardım edebilecek varmı??

wodolord

Üye
BEYLER ASKER BASIYOR EYVALLAH AMA YARIM SAATTİR BEKLİYORUM SALDIRIYA BAŞLAMIYOR KAFAYI YİCEM ONLİNE OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ:destere::sahan2:
BEYLER ASKER BASIYOR EYVALLAH AMA YARIM SAATTİR BEKLİYORUM SALDIRIYA BAŞLAMIYOR KAFAYI YİCEM ONLİNE OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ:destere::sahan2:
ya ben de herşey yerınde ama bi tek köy ararken köy buluyor saldırmıyor baya beklıyor öyle 1 kere saldırdı sadece saldırma ayarlarınızı ss çekıp atarmısınız acaba aynısın uygulıyım
kardeşim bendede herşey tamam saldırı yapmıyor sadece köy bile aramıyor direk asker basıyor sadece

mgo26

mgo26

Üye

kardeşim bendede herşey tamam saldırı yapmıyor sadece köy bile aramıyor direk asker basıyor sadece

eyer onlineseniz yardimci olabilirim

muratatakan

Üye
banada yardımcı olabir misiniz 3 tane kışlayı basıyor fakat 4.kışla yerine gidiyor dükkanı yada başarı sayfasını acıyor

esmeran3

esmeran3

Üye
hala sıkıntı çeken var mı ya
?=

esmeran3

esmeran3

Üye
işin yoksa teama gelsene kardesim whatsapptan cevap vermiyorsunda?

telefon bende değil valla kardeşim ondan yolla özelden mesaj
@marist köy de halloldu bundan sonrası size ait beyler son bir kişiye sözüm var onuda yapıyorum :)

marist

marist

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet arkadaşlar an itibariyle bende botu halletmiş oldum. Tabiki @esmeran3 Kardeşimin yardımıyla. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hersey gönlünce olsun kardeşim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

kovboyfaruk

Üye
ben bişi sıkıntı var bot açık arama yapıyor fakat bi türlü bulamıyor ya ölü köy yok yada bulduğu ganimeti geçiyor anlamadım :) bide şu 5.7.3 ün çözümünüde bulsanız çok makbule geçer ya size zahmet :)

RowneSM

RowneSM

Üye
Bot ile yaşadığım bir kaç problem var. Bot ilk çıktığı günden beri kullanıyorum gece yatıyorum sabah kalktığımda kupa 400 lere düşmüş oluyor. Bot yapımcısı ile irtibata da geçildi fakat çözüm bulunmadı. En sonunda 1.600 civarı yeşil taşımdan 400 yeşil taşa kadar düşünce oyunu bırakmak zorunda kaldım. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum başına gelen olursa çözümü yok, varsada daha bulunmadı :ehe

esmeran3

esmeran3

Üye
:) kardeşim belli yerler ile oynarsın sıkıntı yok. Ama sen kurcalamissin botu

ikaplan

Üye
s.a arkadaşlar bana bi yardımcı olurmusunuz bot kışlalardan asker basmıyor bunu nasıl yapabilirim

Üst Alt