Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaClash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi
Sponsorlu Bağlantılar
esmeran3
Üye
32. Sayfa da upload ettiğim dosyayı indir onunla oyna hersey tamam .
Onunla bir alakası yok aslında bakılırsa pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Botun yapımcısı ile irtibata geçtiğim halde kendisi bile sorunun çözümünü bulamadı ve ilk defa karşılaştığı birşey de değilmiş.
Botta değişen tek şey kupa aralığını ayarlamak, saldırının nasıl yapılacağı, kışlalar, köy binası, kamp. Zaten fazla bir detayda yok aslında bakılırsa yav o kadar yeşil taşın gitmesi adama koyuyor
Eyer normal saldirip kupa dusuruyorsa yapacak en iyi sey askerlerin seviyesini yukseltmek eyer bir asker birakip savasi bitiriyorsa botta general menusunun sag alt kosesinde 1800-200 yaziyor onu 0-9999 yaparsan bi tane asker birakip savaşı bitir yapamaz yani kupa dusurmeZ
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet arkadaşlar an itibariyle bende botu halletmiş oldum. Tabiki @esmeran3 Kardeşimin yardımıyla. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hersey gönlünce olsun kardeşim.