Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
ben 7 seviye köy binasını seçiyorum bot gidiyo 8e saldırıyo

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak ne işe yarıyo anlayamadım ?:vur

işe yarayan kısmını söylemek gerekirse programı ayarlıyorsun , otomatik asker basar , tuzakları tamir eder ,klandan asker ister ve asker bağışlar sonra köy arayarak belirlediğin miktarda maddeye sahip düşmana saldırır . İyi yanı maddelerin sadece üreteçlerde olan ölü köyleri seçip saldırması.
ben 7 seviye köy binasını seçiyorum bot gidiyo 8e saldırıyo

Eğer sürekli 8lv köylere saldırıyorsa sıkıntı var demektir ama tek tük saldırıyorsa normal çünkü resim tarayarak köy seviyesini belirliyor.Bu program oyuna hiç bir şekilde etki etmiyor sadece görsel olarak çalışan bir script.

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
işe yarayan kısmını söylemek gerekirse programı ayarlıyorsun , otomatik asker basar , tuzakları tamir eder ,klandan asker ister ve asker bağışlar sonra köy arayarak belirlediğin miktarda maddeye sahip düşmana saldırır . İyi yanı maddelerin sadece üreteçlerde olan ölü köyleri seçip saldırması.

Eğer sürekli 8lv köylere saldırıyorsa sıkıntı var demektir ama tek tük saldırıyorsa normal çünkü resim tarayarak köy seviyesini belirliyor.Bu program oyuna hiç bir şekilde etki etmiyor sadece görsel olarak çalışan bir script.
sürekli saldırıyor

gold_star

Üye
Konuyu baştan sona okuyup ta yapılmaycak bir şey yok :) 2-3 Günde 65k kara iksir 60milyon altın 75 milyon iksir kastım köy binası 9level ve aşırı zor ilerliyodum böyle oynasam 2-3 ayda bu hale ulaşırdım

Hocam yaptığın ayarları bi söylesene. Dünden beri çalışıyor daha 2.5 m altın 1.8 m iksir 1000 kara iksir kasabildi. Köy seviyesi 7.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yaptığın ayarları bi söylesene. Dünden beri çalışıyor daha 2.5 m altın 1.8 m iksir 1000 kara iksir kasabildi. Köy seviyesi 7.

O seviyede yeterli diye düşünüyorum . Benimki doğal olarak saatte 2 saldırı yapıyor 250-250altın iksir toplam 500-500 alıyor saat başı .Bu ne kadar açık bıraktığıma bağlı olarak kasıyor işte. 1.Kışla barbar diğerleri okçu ve dead base (ölü köy) aratıyorum sadece böyle işte :)

sebo7

sebo7

Üye
Sadece ölü köyler yap 5-6 işaretli olsun full maden kasar gece
bunun paralı olanı vardı onu indirdim denedim. buna extra olarak taş basma var. 2 kışlayı ayarladım gece 12 de yattım sabah 7 de kalktığımda 6.5 milyon maden vardı :) taş bamadan öğleye kadar 8 milyon a fulledim :D ancak inşaatçi yok :D bu program işlerinden anlayan arkadaşlar acaba bu elemanın parayla sattığı programdaki gibi bu programa sadece taş basma ekleyebilirlermi? otomatik gecede 2 taş bassa kışlalara yeter valla :)
Ayrıca 4.kışlayı görmeme sorunun ekran çözünürlüğünü değiştirerek çözmüş bulunmaktayım :P
Klan kalesiyle ilgili tavsiyem pasif yapın. çünkü oyunda sürekli aktif olduğu için saldırı almıyorsunuz. aktif yaparsanız hesap surekli kaleyle ugrasıyor hele bagış yap derseniz süreli kontrol yapıyor buda kamplar doluyken zaman kaybı oluyor . bence kaleye full büyücü alın öyle dursun bağışta yapmazsınız olur biter :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürümde taş basma geldi :D ama yeni anlatım gerekiyor çok değişmiş bot.

byAndroid

byAndroid

Üye
Yap usta bekliyoruz

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yap usta bekliyoruz

Yarın yapabilirim anca çok yoruldum :) yeni botta çok fazla seçenek gelmiş mesela duvar yükselte , kraliçeyi - kralı taşla hızlandırma , kışlayı hızlandır. ve bu ayarları yaparken şöyle oluyor . Diyelim duvarı bota tanıttık nasıl kışlayı tıklayarak gösterıyorsak , bot her basladıgında tek tek hepsine tıklayıp bakıyor. şuan sadece tuzağa bakıyor , ordu kampına bakıyor , asker basıyor ,klan kalesi istek açıyor , savaşa gidiyor..

ama yeni sürümde her şeyi seçersek yaklaşık 3-4 yere daha bakıyor ve zaman kaybı demek . Şuan ki sürümü kullananlar ayarları sıfırlayıp tuzakları tamir etmemesi için locate trap ayarını es geçmeli bence .zaman kaybından başka bir şey değil :)

ayrıca yeni sürümde askerleri atma hızı eklenmiş . 0= bot gibi aşırı hızlı 5= eski hız 10= insan gibi eklemişler :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şu yükseltme süreleri deli ediyor insanı :zzz:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
bidost06

bidost06

Üye
Afedersiniz ama bu bot ne işe yarıyor kendi kendine köylere girip ganimet mi topluyor pek anlamadim da

baronsavas

baronsavas

Üye
dostum emeğine saglık. deniyorum

darksiders_53

Üye
Dostum harbi ellerine sağlık günde 5m altın 5m iksir basıyorum 4 insaatci full calısıyor :)

baronsavas

baronsavas

Üye
klans savaşlarını yapmak için ekranı eski haline getirmek istiyorum. nasıl yapabilirim?

ModX

ModX

Moderator
yeni sürüm var mı?

sebo7

sebo7

Üye
Yeni surumu denedim 1 kislaya tas basi isaretledim baslattim 4 kislaya basti 40 tas bosa gitti ama oyle biraktim sifir depoyla sabah 7 milyonar maden vardi taş isi riskli. Ben tuzaklari ve kaleyi es geciom sadece kisla ve kampi kontrol ettirip saldiri yaptiriyom bu sayede 7 yaptim 10 saatte.

sebo7

sebo7

Üye
Belki yanlis yapmisimdir tekrar denerim olursa guzel olur tek kislaya tas basmak full okcu saldirisinda cok hizli oluyor ayrica benm 9 seviye koy hersey full sadece madenleri basiom suan duvari yukseltiom acaba 3 milyonluk duvaridami basip cikayim 10 lvl koye yoksa 1 milyonluk duvar yetermi?

Üst Alt