redil295
Üye
aynen bende de aynı sorun var asker de basmıyor ve savaş yapmıyor sebebi nedir yardımcı olursanız seviniriz...Time Idle: 0 hours 3 minutes 39 seconds böyle bişey yazıyo kardeşim botta saldırı yapmıyo
aynen bende de aynı sorun var asker de basmıyor ve savaş yapmıyor sebebi nedir yardımcı olursanız seviniriz...Time Idle: 0 hours 3 minutes 39 seconds böyle bişey yazıyo kardeşim botta saldırı yapmıyo
cocbotun 7.4 den sonrasini cikarmadievet arkadaşlar bu cocbot un ücretsiz olanını yapa bilecek var mı yenisi çıkmış yukarıda arkadaşın dediği gibi ?
kendi sitesindecocbotun 7.4 den sonrasini cikarmadi
sizi kandirmasinlar arkadaslar.
parali baska bot o
buyuk ihtimal kopyadir.
orjinal site burasi siz hangi siteye bakiyorsunuz.kendi sitesinde
cocbot.net isim aynı olunca orjinal sanmıstım değil mi ?orjinal site burasi siz hangi siteye bakiyorsunuz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kesinlikle degil botu yabancilar yapiyor bizimkiler uzerinde oynama yapip paraliya ceviriyor.cocbot.net isim aynı olunca orjinal sanmıstım değil mi ?![]()
diğer botlar bi süre sonra atıyor hata veriyor felan bu sitedeki deneme boyunca atmadı hosuma gitmiştikesinlikle degil botu yabancilar yapiyor bizimkiler uzerinde oynama yapip paraliya ceviriyor.
orjinal site verdigim site
şu anda hangisi en iyisi ganimet yönünden onu deneyeyim en bilgiki kişi sizsiniz heralde bu konudakesinlikle degil botu yabancilar yapiyor bizimkiler uzerinde oynama yapip paraliya ceviriyor.
orjinal site verdigim site
tsklerdiğer botlar bi süre sonra atıyor hata veriyor felan bu sitedeki deneme boyunca atmadı hosuma gitmiştişu anda hangisi en iyisi ganimet yönünden onu deneyeyim en bilgiki kişi sizsiniz heralde bu konuda

broken da hide mod çalıştıramadım yalnız. üstüne herhangi bi uygulama getirince bot devreden çıkıyor. bunun bi çözümü var mı ?tskler
clashbot.74 le broken 3.0.5 ben bu ikisini kullaniyorum.
dun sabaha kadar coc7.4 u koydum 3.5 m gani kasmis.
broken ise yaklasik 7 m gani kasmis.
bu orjinal bot degil.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızblade azrail bi göz atarmısın buraya ?
arayüz aynı ancak hatalar kaldırılmış sanırım sadece ve geçişler hızlandırılmışbu orjinal bot degil.
en fazla ne olur diyim.
turk yapimi bir bottur.
indirip denemedim.
deneyenleriniz varsa bizim botlarin arayuzune benziyor mu ?
site cakma site