Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Şu ana kadar çıkan botlar arasında en kullanışlı, en stabil ve en sorunsuzu. Upgrade, halt mode gibi çoğu botta sıkıntı yaşadığım konularda da canavar gibi çalışıyor. Tavsiye ederim;

TROJAN VAR SAKIN İNDİRMEYİN
Şu ana kadar çıkan botlar arasında en kullanışlı, en stabil ve en sorunsuzu. Upgrade, halt mode gibi çoğu botta sıkıntı yaşadığım konularda da canavar gibi çalışıyor. Tavsiye ederim;

TROJAN VAR SAKIN İNDİRMEYİN

Yönetici tarafından düzenlendi:

dewil35

dewil35

Üye
trojan varsa kaldırın arkadaşlar linki olduğu yorumu

SHS

SHS

Üye
Link kaldırıldı, benzer linkleri şikayet edin

forever_love

forever_love

Üye

Kardeş Ben kullanıyorum canavar gibi calısıyor eset ile tarattım virüs falanda yok Güncellemeden sonra kullandıgım en saglam bot budur isteyen kullanır isteyen kullanmaz Saygılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Kardeş Ben kullanıyorum canavar gibi calısıyor eset ile tarattım virüs falanda yok Güncellemeden sonra kullandıgım en saglam bot budur isteyen kullanır isteyen kullanmaz Saygılar

esed virus programi mi :))
virustotal da 54 adet virus programi var
hepsi tariyor.
4 u buldu.
bizim paylastiklarimi bide bak bakalim cikacak mi .
ben şu botu paylasip kimsenin ahina girmem.

forever_love

forever_love

Üye
hepsi tariyor.
4 u buldu.
Calışmayan botun nesine bakacam hepsi sorunlu cıkıyor :D bunu kurdum kafam rahat isteyen kullanır istemeyen kullanmaz İyi Oyunlar Saygılar :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Calışmayan botun nesine bakacam hepsi sorunlu cıkıyor :D bunu kurdum kafam rahat isteyen kullanır istemeyen kullanmaz İyi Oyunlar Saygılar :)
sikinti demek sende bu kadar adamda niye calisiyor ????
cok memnunsan acarsin konunu
cevirirsin turkceyede
yapamayanlarada yardimci olursun.
hadi hodri meydan

forever_love

forever_love

Üye
hepsi tariyor.
4 u buldu.
sikinti demek sende bu kadar adamda niye calisiyor ????
cok memnunsan acarsin konunu
cevirirsin turkceyede
yapamayanlarada yardimci olursun.
hadi hodri meydan

sıkıntı programda kardeş stabil degil bi yeri calıssa baska yerde hata veriyor barbar kral kralıceyi savasta bırakmıyor asker bırakırken eskisi gibi citf tarafı aynı anda bırakmıyor oyle oluncada bişe alamıyor fazla. neyse buda sizin paylastıgınız bak bakim virüs varmı yokmu

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
sıkıntı programda kardeş stabil degil bi yeri calıssa baska yerde hata veriyor barbar kral kralıceyi savasta bırakmıyor asker bırakırken eskisi gibi citf tarafı aynı anda bırakmıyor oyle oluncada bişe alamıyor fazla. neyse buda sizin paylastıgınız bak bakim virüs varmı yokmu

bizde kaldırdık konudan zaten 3.1.0 ı kardeş , 3.0.5 i tarat bakalım varmı bişey ;)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye

ben siteden çok oldu 3.1.0 ı kaldıralı ve hiç bir zaman da önermedim.3.0.5 i öneriyorum dedim.
kaç kere yazdım siliniz 3.0.5 i yukleyın en stabıl dıye.
coc bottakı gıbı hertaraftan saldırıyı bekleme her botun kendıne özgü saldırı stılı var.
coc botun yenı cıkardıgı saldırıda eskısı gıbı degil.
kardeşim bu bota guvenıyorsan ac konunu hodrı meydan dedım.
cvbını beklıyorum.

yunus96

yunus96

Üye
Arkadaşlar Zeybek bot var bilirsiniz belki adam kendim yaptım diyo ama hikaye üstede arkadaş paylaşmış adam onu türkçeleştirip sayfasında paylaşmış milletede ben kodaladım diyo. Botun orjinal adresi faceden yorum attımda yorumumu millet görmüyo yazık günah milleti kandırıyolar...
Arkadaşın üstüne gitmeyin alın virüsleri temizleyip arşivledim zaten virüs sadece exe dosyada onada gerek yok autoıtle çalıştırın

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Arkadaşlar Zeybek bot var bilirsiniz belki adam kendim yaptım diyo ama hikaye üstede arkadaş paylaşmış adam onu türkçeleştirip sayfasında paylaşmış milletede ben kodaladım diyo. Botun orjinal adresi faceden yorum attımda yorumumu millet görmüyo yazık günah milleti kandırıyolar...
Arkadaşın üstüne gitmeyin alın virüsleri temizleyip arşivledim zaten virüs sadece exe dosyada onada gerek yok autoıtle çalıştırın

aynen sana katılıyorum videsunun altına yorum attım
milleti kandırıyor almayın sakın dedim birde parayla satıyor bedava botu ben yazdım diyor utanmadan

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye

dün biraz denedimde asker üretirken sadece 50şer tane basıyor(kamp200lük)saldırı yapıyor eve dönüyor herşey tamam ama kamp dolmadan 20 askerle yine köy aramaya gidiyor.ayarları biraz karışık bunun.türkçe olsa daha çok kişiye hitap edebilirdi.biraz araştırdım ama türkçe dosyasını bulamadım.türkçeleştirmek için CGB GUI Design i editlemek lazımmış.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
dün biraz denedimde asker üretirken sadece 50şer tane basıyor(kamp200lük)saldırı yapıyor eve dönüyor herşey tamam ama kamp dolmadan 20 askerle yine köy aramaya gidiyor.ayarları biraz karışık bunun.türkçe olsa daha çok kişiye hitap edebilirdi.biraz araştırdım ama türkçe dosyasını bulamadım.türkçeleştirmek için CGB GUI Design i editlemek lazımmış.
editlerim bende bir işe yaramaz ki
sorunlu botsa ugraşmaya değmez

Pasildos

Üye
Hocam bot waiting for main screen diyor öyle kalıyor ne yapmam lazım ?

Üst Alt