demirhack
Üye
Merhaba Adem Bey,Sn. Demirhack
Öncelikle mesajınızı bu denli nazik cümleler kullanarak ilettiğiniz ve bu sitenin saygınlığını koruduğunuz için ben size teşekkür ederim. Apple iPhone'un benzetilmiş hali olan mini iPhone benim de oldukça ilgimi çekti ve araştırdım. Cihazda her ne kadar iPhone gibi İPhone OS işletim sistemi kullanamasakta, GPS özelliği ile yolumuzu bulamasakta, ya da iPhone için yazılmış uygulamaları kullanamasak ta benim gözümde iPhone dan bir adım önde. Çünkü cihazla TV izleyebiliyoruz. Daha önce de dediğim gibi cihazın telefon özelliğini kullanamasak bile, bazı arkadaşların söylediği gibi 2 ay sonra kapanacak olsa bile (ki artık böyle bir ihtimal söa konusu değil çünkü piyasada garantili ve faturalı ürünler yaygınlaştı) sadece multimedya özelliklerini kullanabilmek için bile alınabilecek bir cihaz.
Talep ettiğiniz program ve oyunları size yine bu sayfadan sunmaya çalışacağım. Ancak .jar uzantılı dosyaların, geride bıraktığı simgelerle ilgili iki öneride bulunabilirim. Birincisi fabrika ayarlarına dönmek, ikincisi cihazın yazılımını yeniden yükletmek. Sanırım ancak bu iki yöntem bu rahatsız edici sorunu çözecektir.
Saygılarımla...
Sizin fikirlerinizi dinleyerek fabrika ayarlarıne geri dön diyeceğim ancak şifresini bilmiyorum. Satıcısıda bilmiyor. Cihazın güvenlik kodunu nasıl açabiliriz bir fikriniz var mı? Bu arada oyun&programlar konusundaki desteğinizi de bekliyorum.
İyi günler dilerim....

arkadaşım ayarlara baksan..