ya burak bu çinlileri ya bi kere telefonu eline aldığında bile malzeme hemen kendini hissettiriyo birde n99 aldığımda 2 gün sonra hoparlör patladı ve cebimden 20 ytl çıktı eğer garantim olsaydı en fazla 10 günde telefon elimde ve 5 kuruş param gitmemiş olacaktı yani neyin davasını ediyosunuz anlamadım çinliler o telefonu piyasayı çökertmek için çıkarttılar ve de başardılar ama kaliteli telefon kullanan ve kullanmış olan asla çin malı almaz
boyle sorunlar yuzunden iyi değil cin malı ama nokia ve sony ericsson harıc.aha bak benim sorumu cevaplarmısın lütfen.
N 99 safir aldım. tuş kilidi ekrandan açılıyor. iPood gibi. yani dokunmatik ekran. fakat şimdi ekranıma dokunduğumda kalibrasyonu bozuk. sağa tıkladığımda solu seçiyor. sola kaymış yai. bu yüzden tuş kilidini açamıyorum.
kullanamıyorum maalese. ve gerçektende memnundum telefonumdan.
şimdi elimde kaldı. kullanmak istiyorum. tuş kilidini tuş takımından açmak istiyorum. yada dokunmatik ekranı nasıl tamir edebilirim? yardımcı olursa hacca gidersin.
-------------------------------
yardımcı olabileceksen bana mail at lütfen: demami_mak@ hotmail.com
siteye bugün giremicem bi daha.
---------------------------
merhaba adem altındaş arkadaşım
konuda yorumların hepsini okudum hemen hemen ama bende yeni trident mb 1100 çin telefon aldım.Fakat telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağlıyorum tanımıyor.Bu siteden ve birkaç siteden indirdiğim programları driverleri denedim olmadı.Sen bi yardımcı olsan bendeki modellerin özelliklerini de biliyorsan nasıl halledicem bu işi yardımlarını bekliyorum..
arkadaşlar bu konuda tartışmaya gerek yok çin malı kötüdür kötü kalacak şahsen ben çin malı telefona para verecek kadar zengin değilim
@ademaltintas
lakin isterim ki ; telefonumun gerçek garantisi olsun, sar zart zurt değerlerini çok yüksekte olsa bileyim , aldıktan 3 ay geçtikten sonra bozuldu bozulacak korkusu yaşamayayım , ıvır zıvır bi dünya program yükleyebileyim , sesi yüksek çıksın ama kuru gürültü yapmasın bası tizi duyayım , telefonla konuştuktan sonra ellerim tv tamircisi çırağının eli gibi kokmasın, geleceğe güzel tebessümler bırakacak anlarımı yüksek çözünürlükte belgeleyebileyim, haftada 9 kontör olsa bile (gerçi kdv indiriminden sonra 8 kontör olmuş) internete rahat rahat bağlanayım...

arkadaşlar çin malı alın diyenlere inanmayın iki gün sonra bozulunca o mu ödeyecek parasını üstelik boşuna uğraşmayın çin malının pc suite felan bulamazsınız uraşmayın zaten telefon çakma bi de pc suite mi olsun ha ha![]()
arkadaşlar mını iphone türkçe yazılımı eksik nerden bulabilirim ayrıca mını iphone 1 aydır kullanıyorum hiç bir problemi yok sen git gerçeğine 1500 tl ver olacak işmi yani?![]()
Benim yorumuma da cevap yazar mısın ?Kubilay merhaba
Türkçe yazılım derken PC programından mı bahsediyorsun, cihazın firmware'inden mi. Yardımcı olmaya çalışayım. Bu arada yorumun için teşekkürler hak yerini bulacak.
Benim yorumuma da cevap yazar mısın ?