Çin Üretimi Telefonları Tartışıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

djsalih91

djsalih91

Üye
ya bu n99i wap ayarı yaptım ama bağlandığımda not found diye yazı geliyor onun altında defaults is server diye buna benzer yazılar var ama wap ayarları tam ona şüphem yok yani niye bağlanmıyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden thank you acil cvp please

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha yaratıcı yaklaşımlarla tartışalım lütfen. Bencilce ve bilinçsiz bir şekilde yorumlar yazılıyor.

djsalih91

djsalih91

Üye
sorulan sorulara cevap verin boş konuşmayın:@

--------------- Ekleme ---------------

n99i de wap bağlantısı olunca bu yazıyor hattım vodafone-------not found the requested URL/waptest/wap/twportault.asp was not found this server----buna bi çözüm bulun agalar

furkanaga

furkanaga

Üye

n99i de wap bağlantısı olunca bu yazıyor hattım vodafone-------not found the requested URL/waptest/wap/twportault.asp was not found this server----buna bi çözüm bulun agalar

hattın konturlu hat ise bağlanmaz vodafonda konturlu hatlara wap erişimi yokyada 500 knt mu 750 knt mu ne alıyorlar. faturalı ıse hattın musterı hızmetlerını ara hattının wap erışımını açsınlar

djsalih91

djsalih91

Üye
kontörlü ama daha önceden ben e250 den bağlanıryordum aynı hatla ama n99i den bağlanmıyor telde bi sorun mu var ayarları tam ama sorun ne anlamadım

furkanaga

furkanaga

Üye
ana sisteme bağlanamadığı için bu hatayı veriyor. ayarları birdaha incele bence bı yerde eksiklik olmalı ama konturlu hatlarda vodafonda wap bağlantısı olmuyor bende vodafone kullanıyorum bağlanmıyor ama turkcell hattımla çok ıyı bağlanıyorum konturler de tıkır tıkır gıdıyor :D

merserseri

Üye
8800 sapphire aldım. 1 hafta oldu şarj jak ı yerinden çıktı..
Diğer her özelliği orjinal gibi aslında memnunum.. Ağırlığını ve diğer özelliklerini tıpatıp yapmışlar.
kameradan yana şikayetçiyim fakat itirazım yok. bilerek aldım diyebilirim.. ne de olsa orjinalini tutmaz.
Fakat tek isteğim var. Tema. Tema. Tema.. bunu desteklemiyor desem kendi menüsü zaten bir tema..
ben nasıl tema atıcam bilmiyorum.. yardımcı olursan sevinirim

yasinada55

Üye
send mail:

[sıze=2]mehmet merhaba[/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]bahsettiğin kalem kalibrasyonunu belirli aralıklarla yapman gerekiyor. Bu tip cihazlar tam dokunmatik ekranlı değillerdir. Yani belli bir süre sonra sen altta bir yere dokunduğunda üste dokunuyormuşsun gibi algılayabilir. Bu biraz da cihazda işletim sistemi kullanılmıyor olmasından kaynaklıdır. O ekranda çıkan küçük karelere kalemle tam ortasından dokunman gerekiyor. Ekranın farklı yerlerinde çıkacak sen dokundukça. Tüm çıkan karelerin ortasına dokunursan kalibrasyon tamamlanacak. Böylece sorun kalmayacak. Bir de tuş kilidi sadece ekrandan açılmaz. Ekranın sağ tarafında hemen bir alttaki seçim düğmesine basıp kareye basarsan da tuş kilidi açılır. [/sıze][sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]umarım yardımcı olur. Hoşçakal[/sıze]
saol

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi

Rica Ederim

Haklısın AGA. Boş konuşma

8800 sapphire aldım. 1 hafta oldu şarj jak ı yerinden çıktı..
Diğer her özelliği orjinal gibi aslında memnunum.. Ağırlığını ve diğer özelliklerini tıpatıp yapmışlar.
kameradan yana şikayetçiyim fakat itirazım yok. bilerek aldım diyebilirim.. ne de olsa orjinalini tutmaz.
Fakat tek isteğim var. Tema. Tema. Tema.. bunu desteklemiyor desem kendi menüsü zaten bir tema..
ben nasıl tema atıcam bilmiyorum.. yardımcı olursan sevinirim

İşte en büyük sorun bu. Tema oyun ve program bulmak şu an imkansız. Ama o da olduğunda çok güzel olacak

djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşlar artık n99i wap ayarı felan uğraşmıyorum çünkü bügün satıyorum hemde 130 tl ye onun yerine 35 tl ye e250 buldum onu alacam :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun. E250 lerde kronik bir ekran filmi problemi var. Alırken dikkatli olun. Kapak sürgüsü sert ise almayın. Kısa süre sonra film değiştirmek zorunda olabilirsiniz.

djsalih91

djsalih91

Üye
sağol kardeş ama benim aldığım garantili no problem yani :)

metinak85

Üye
ademaltintas nickli arkadaşım baya uğraşmış yardımcı olmaya çalışmıs saolsun çin malı 8800 arte almayı düşünüyorum goruntu gercekten etkıleyıcı derecede cunku 2 cı telefon olarak kullanacagım ıcın estetık on plana cıkıyor zıhnımde ve bunun ıcınde gunlerdır cın malları ıle ınternette arastırmalar yapıyorum ve tecrubem artı yorumları bırlestırerek sımdı kendı fıkırlerımı belırtmek ıstedım burda evet cın malı kotudur ama aldıgınız parada ucuzdur bugun orjınal dıye tonla para doktugumuz telefonlarda maalesefkı cınde uretılmeye devam edıyor ve zamanında samsung d900 i tam 630 ytl para vererek aldıgım telefon 2 yıla yaklastıktan sonra mıyadıtını doldurmaya basladıgını bana anlatıyor kenarlarda soyulmalar bır ıkı tusta basmamalar ve arka planda renk degısımlerı gıbı ufaktan sorunlar cıkmaya basladı dusundum bı satıcı fırma neden 3 yıl degılde 2 yıl garantı verdıgını bu telefondan sonra anladım 2 degıl 3 yıl olsaydı garantısı telefonum sımdı kesınlıkle tamırdeydı ve bu olaydan canım yandıgı ıcın orjınalıne artık para vermeyecegım cın malı bı nokıa n 99 i kullandım ve gercekten o telefon cok ıyıdı hıc sorun yasamadım tum ozellıklerı calıstı sarjı her yenı nesıl telefon gıbı 2 3 gun ıdare edıyordu televızyonun hevesını aldım kamerası ıyı degıldı evet ama kullanmıyorumda resım cekeceksek bı fotograf makınası daha mantıklı duruyor bence cep telefonu ıle resım cekmek cok mantıklı gelmıyor bana sadece bazı guzel anlarda bır kac kare yakalamak ıcın olabılır onun dısında bence gereksız neyse cok konustum ama demek ıstedıgım sudurkı orjınalınıde alsak cın ınıde alsak sonucta hepsı bıgun bozuluyor hepsı saglıgımızı tehtıd etmekte orjınalınde bıle deformeler oluyor cınde neden olmasın tabuları yıkmak gerekıyor haklısın adem arkadasım ama ılk once bızım pahalı malın ıyı olmadıgını anlatmamız gerekecek sanırsam her pahalı kalıtelı degıl arkadaslar asıl bu tabuyu yıkın cın malınıda orjınalınıde yıllarca her sekılde kullandım telefon ıhtıyactır ve sureklı degısecektır bosuna mılyarlar dokmeye gerek yok ortaya ve kararımı verdım gıdıp alıyorum yarın cın malı 8800 ı bozulur bozulmaz en fazla 100 lıram gıder nereye vermıyoruzkı o parayı zaten alo desın mesaj atsın estetıgı olsun yeter sonuc olarak sunu soyluyorum arkadaslar begensenızde begenmesenızde bu bır arastırmadır ve gercegı yansıtmaktadır onumuzde 10 yıl ıcınde gıyımden teknolıjıye aksesuardan bır cok alana kadar hemen hemen tum dunya ekonomısı ve ıthalatı cın ın elınde olcak bosuna kendınızı paralamayın orjınal dıye kullandıgınız bır cok nokıada neden cın kapakları kullanıosunuz bu ınsanların sayısı turkıyede mılyonlarca madem cok orjınal bı ulkeyız neden 3 lıralık kulaklık kullanıyoruz 5 lıralık kapak takıyorz gecın arkadaslar bunları ucuz oldugu surece tuketılecek gercek bu ve arastırmalarımdan bır kac bılgı bu cın telefonları bır kac kalıtede uretılıyormus cınde bu uretımın ıcınde bulunan bı arkadas bırebır tanık olmus olaya ve bu uretımler ıyısı ve kotusu olarak 2 sınıftan olusuyormus ıyı olan sınıfta hata payı ve arıza cıkarma olasılıgı %0,1 mıs dıger dandık sınıfta ıste %60 bu telefonlar karıstırlarak pıyasaya sunulmaktaymıs yanı ıyı ve kotuler ayırt edılemıyor pıyasada bu da sansınıza kalmıs eger ıyı sınıfa denk gelırsenız yıllarca kullanma sansınız var kotu sınıfta ıse sorun cıkarması muhtemel hemen hemen yarı yarıya sansımız bulunmakta sanslı olanlar memnun sansız olanlar ıse cınlılere hergun kufredıyor ama yınede denemeye degmıyor degıl adamlar aynısını en az 3 kat asagı fıyatta uretıyor bu gozden kacmıyor

djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşlar digiphone k800i nasıl önerirmisiniz oyun çalıştırıyormu ayrıntılı özellikleri bilen varsa anlatsın şimdiden thank you :)

xbaddal

Üye
trident e71 marke telefona oyun yüklenio mu bilen varsa bir zahmet bi [email protected] posta atabilirmi valla nerden aldım şu tridenti o kadar nokya sony eric varken neden trident aldım sorusu aklıma gelio bilen varsa bir zahmet anlatı versin çok teşekkürler yapacğınız yardımlar için :)

gıdı

gıdı

Üye
evet arkadaşlar bu çin mallarını çok kötülüyoruz fakat bendede var hiç sorun yaşamadım ALLAH' a şükür.gerçekden de çok tanındık dediğimiz markalar da çinde üretiyor her şeyini sadece telefon değil beyaz eşyadan tutun bilgisayar parçalarına kadar her şey.yani gerçekdende biz milletçe kazık yemeye alışmışız.:(Ha bide benim anlamadığım bu cep telefonları Türkiye neden kendi üretmiyor acaba gerçekden böle bişey yapsa çok para kazanır.

djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşlar d900i sesini açamadım şifreyi girdim gerekli yerleri yükselttim ama yinede ses yükselmedi bilen varsa yardımcı olsun :agla

kartek

Üye
Arkadaş güzel cevaplar vermişsiniz fakat bu telefonların yedek parça sorunu var ayrıca aldıktan sonra elinden çıkarman çok güç çünkü kimse yanaşmaz.Piyasası yok.Sıfırıa 150 tlye alırsın elinden 50 tlye cıkaramassın bu telefonların teknik servisleri yok denecek kadar az.Kamera görüntüsü tatmin edici değil.Ses mükemmel ona bişey demiyorum.Ama eğer gerçekten 6 ay-1 yıl aralığında telefon kullanacaksa bir kişi buyursun alsın ama uzun ömürlü kullanmak çok güç tabi istisnalar olabilir.Birde bu telefonlar %90'ı kaçak gümrükden bedelsiz geçiş yapan telefonlar.Hem burda yapılan sahtekarlıga telefonu alarak ortaklık yapmış oluyoruz.Bilinçli tüketici olun demişsinde arkadaşım bilinçli tüketici böyle olunmaz.Evet nokia,samsung,s.ericson falan bunlarda telefonları çinde yaptırır ama telefonun parçalarının %95 i zaten ana fabrikalarında yapılmıştır.Yakın bir akrabam nokia distiribütörü ordan biliyorum bu bilgileri.Trident tanınmış bir marka ewt ama onunda kaçakları revaçta aadam dışını aynı yapıyor gerisi malum.Ayrıca uygun fiyatlara güzel telefonlr bulmak mümkün arkadaşlar ben 3600 slide aldım mesala teknosada 390 tlydi bir shopdan 359 tlyi aldım yani araştırmak gerekiyor.Hemen bulduğunuz teli almayın.

Saygılar

djsalih91

djsalih91

Üye
çine para vermeyin D900İ aldım bence sizde alın ya birde bazı arkadaşlar nokia samsung sony ericsson gibi markalara çinde üretiliyor diyor doğru ama parçalar finlandiyadan gidiyor çine, çinde iş gücü ucuz olduğu için çinde monte etmek ucuza geliyor onun için hiç nokia samsunga suç atmayın üç kuruş para verin adam gibi tel alın :@

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş güzel cevaplar vermişsiniz fakat bu telefonların yedek parça sorunu var ayrıca aldıktan sonra elinden çıkarman çok güç çünkü kimse yanaşmaz.Piyasası yok.Sıfırıa 150 tlye alırsın elinden 50 tlye cıkaramassın bu telefonların teknik servisleri yok denecek kadar az.Kamera görüntüsü tatmin edici değil.Ses mükemmel ona bişey demiyorum.Ama eğer gerçekten 6 ay-1 yıl aralığında telefon kullanacaksa bir kişi buyursun alsın ama uzun ömürlü kullanmak çok güç tabi istisnalar olabilir.Birde bu telefonlar %90'ı kaçak gümrükden bedelsiz geçiş yapan telefonlar.Hem burda yapılan sahtekarlıga telefonu alarak ortaklık yapmış oluyoruz.Bilinçli tüketici olun demişsinde arkadaşım bilinçli tüketici böyle olunmaz.Evet nokia,samsung,s.ericson falan bunlarda telefonları çinde yaptırır ama telefonun parçalarının %95 i zaten ana fabrikalarında yapılmıştır.Yakın bir akrabam nokia distiribütörü ordan biliyorum bu bilgileri.Trident tanınmış bir marka ewt ama onunda kaçakları revaçta aadam dışını aynı yapıyor gerisi malum.Ayrıca uygun fiyatlara güzel telefonlr bulmak mümkün arkadaşlar ben 3600 slide aldım mesala teknosada 390 tlydi bir shopdan 359 tlyi aldım yani araştırmak gerekiyor.Hemen bulduğunuz teli almayın.

Saygılar

Peki 1000 liraya aldığınız Nokia ürününü ertesi gün satmaya gittiğinizde ne kadara satacağınızı biliyor musunuz. %95 diye genelleme yapmışsınız. Kaçak olanları beni ilgilendirmiyor ben faturalı ve garantili olanı alın diye kendimi yırtıyorum. Konuyu okumadan cevap yazıp mantıksız süçlamalarda bulunuyorsunuz. 6 ay - 1 yıl demişsiniz benim 1 yılı geçtiğine göre bu teziniz de çürüdü. Servis derseniz bu konunun içinde de arkadaşımızın belirttiği gibi Anycool web sitesinden müşteri temsilcisiyle online görüşebiliyorsunuz bunu yapan kaç tane firma var bunu bilmek isterim. Kamera görüntüsüne gelince bu zaten ortada bir durum biz de bunu savunuyoruz. Bu telefonların kamera çekimi iyi değil. İsterse 8 mp yazsın üzerindeki kamera VGA ya da 1,3 mp'dir. Bakın ben savunurken sevaplarını günahlarını ortaya koyuyorum, sizde eleştirirken bunu göz önünde bulundurun.

Saygılar...

Üst Alt