sorulan sorulara cevap verin boş konuşmayın
--------------- Ekleme ---------------
n99i de wap bağlantısı olunca bu yazıyor hattım vodafone-------not found the requested URL/waptest/wap/twportault.asp was not found this server----buna bi çözüm bulun agalar
saolsend mail:
[sıze=2]mehmet merhaba[/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]bahsettiğin kalem kalibrasyonunu belirli aralıklarla yapman gerekiyor. Bu tip cihazlar tam dokunmatik ekranlı değillerdir. Yani belli bir süre sonra sen altta bir yere dokunduğunda üste dokunuyormuşsun gibi algılayabilir. Bu biraz da cihazda işletim sistemi kullanılmıyor olmasından kaynaklıdır. O ekranda çıkan küçük karelere kalemle tam ortasından dokunman gerekiyor. Ekranın farklı yerlerinde çıkacak sen dokundukça. Tüm çıkan karelerin ortasına dokunursan kalibrasyon tamamlanacak. Böylece sorun kalmayacak. Bir de tuş kilidi sadece ekrandan açılmaz. Ekranın sağ tarafında hemen bir alttaki seçim düğmesine basıp kareye basarsan da tuş kilidi açılır. [/sıze][sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]umarım yardımcı olur. Hoşçakal[/sıze]
sorulan sorulara cevap verin boş konuşmayın
--------------- Ekleme ---------------
n99i de wap bağlantısı olunca bu yazıyor hattım vodafone-------not found the requested URL/waptest/wap/twportault.asp was not found this server----buna bi çözüm bulun agalar
8800 sapphire aldım. 1 hafta oldu şarj jak ı yerinden çıktı..
Diğer her özelliği orjinal gibi aslında memnunum.. Ağırlığını ve diğer özelliklerini tıpatıp yapmışlar.
kameradan yana şikayetçiyim fakat itirazım yok. bilerek aldım diyebilirim.. ne de olsa orjinalini tutmaz.
Fakat tek isteğim var. Tema. Tema. Tema.. bunu desteklemiyor desem kendi menüsü zaten bir tema..
ben nasıl tema atıcam bilmiyorum.. yardımcı olursan sevinirim

Ha bide benim anlamadığım bu cep telefonları Türkiye neden kendi üretmiyor acaba gerçekden böle bişey yapsa çok para kazanır.
Arkadaş güzel cevaplar vermişsiniz fakat bu telefonların yedek parça sorunu var ayrıca aldıktan sonra elinden çıkarman çok güç çünkü kimse yanaşmaz.Piyasası yok.Sıfırıa 150 tlye alırsın elinden 50 tlye cıkaramassın bu telefonların teknik servisleri yok denecek kadar az.Kamera görüntüsü tatmin edici değil.Ses mükemmel ona bişey demiyorum.Ama eğer gerçekten 6 ay-1 yıl aralığında telefon kullanacaksa bir kişi buyursun alsın ama uzun ömürlü kullanmak çok güç tabi istisnalar olabilir.Birde bu telefonlar %90'ı kaçak gümrükden bedelsiz geçiş yapan telefonlar.Hem burda yapılan sahtekarlıga telefonu alarak ortaklık yapmış oluyoruz.Bilinçli tüketici olun demişsinde arkadaşım bilinçli tüketici böyle olunmaz.Evet nokia,samsung,s.ericson falan bunlarda telefonları çinde yaptırır ama telefonun parçalarının %95 i zaten ana fabrikalarında yapılmıştır.Yakın bir akrabam nokia distiribütörü ordan biliyorum bu bilgileri.Trident tanınmış bir marka ewt ama onunda kaçakları revaçta aadam dışını aynı yapıyor gerisi malum.Ayrıca uygun fiyatlara güzel telefonlr bulmak mümkün arkadaşlar ben 3600 slide aldım mesala teknosada 390 tlydi bir shopdan 359 tlyi aldım yani araştırmak gerekiyor.Hemen bulduğunuz teli almayın.
Saygılar