ya miLLed
Allah rizası için oturmussunuz bu krızde ısınız gucunuz yokmus gıbı tam
15 sayfa çin telefonlarını konusmussunuz...
bı kere bu telefonu savunan arkadas(ılk mesajı atan abi diim bari)ii gusel super edebı dilin var ama bıras abartıyosun durumu...
aldıgın telefonu fazla buyutme.. televızyon dıosn kamera dıosn .. ben o Tv(!) nin çektiğini bi kere grmedim.. kamerası herkesın bıldıgı gıbı
vGa !
kuLaklıgı bi işe yaramas.ayrıca oyle
4-5-6 hoparlor hikayelerıne kanmaın.adam bı hoparlor yapıo arasına 5 sutun cekıo elalem 6 hoparloru var zanıO. hani ucuz felan dıyosunuz ama oyle sanıldıgı
100-150 tL felanda deil.. gecen telefoncuda sordum
322 tL dedi..
yuh dedim bende.. bakın aklınızı
Dokunmatık ekran + yuksek ses + (çekmeyen) TV çelmesin.Bu dokunmatık ekranı saglayan bınLerce(!) telefon var (
Philips en onemlı ve
en ucuz ornek ). gidipde bole ucuz kıytırık telefnlardan almayın..alıpta savunmayın... ha aldysanızda hevesini alın ve kısa zamanda
elınızden cıkarmaya calısın .. yani tv evınde yokmu ? o kadar yuksek sesle düğün mü yapıcaksın ? emın ol butcene gore harıka kalıte telefonlar var.. emınım benı anlayan anladı.. açık solım ben
LG KP 320 kullanıyorum..
ses ,goruntu ,kamera (3Mp) herşei harika.. 200 tL. yani umarım anladınız beni.. neudugu belırsız
Anycool , My Mobile , Superfone , Kazıkfone , Kütükmobile felan almayın. Hadi kolay gelsin herkese =)