Çin Üretimi Telefonları Tartışıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

dövüşçü

Üye
NOKIA,SONY ERICCSON gibi büyük firmalarda televizyonlu cep telefonu çıkartsın,bekliyoruz

awaara_hoon

Üye
benim bi tane çin malı telefonum var adi digiphone proğram atamıyorum acaba neden

SBG_5020

SBG_5020

Üye
walla benimkini herseyi calisiyo.

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
yaw ne bu cin amlı muhabbeti adamlar korsanda yapıyolar kötü oluyo ama adamlar garantili malda yapıyolarmesela okula götürmek için general mobile dst10 var bende ekranı küçük başkada bi sorunu yok yani kötülemeye degmez garantiliside var alacaksan garantili al rahat rahat kullan demi ama

benhjk

benhjk

Üye
Türkler yapsın abi dicem ama benim dememle olmuyo ki gavur soykaları beyin göçü denen şeyden zeki insanları alıp götürüyo türkiyede öyle bakıyo.

gogomogo

Üye
n vazgeçsin. 100 YTL ye bile mal olmayan telefonlara 1000 YTL vermesin. Bilinçli tüketici olun.

Saygılar[/QUOTE]

evet bilinçli tüketici olalım.

madde 5 e verdiğiniz cevap yanlış. 65k =65000 renk demektir. (aslında 65536 renk, k=1000) 65 milyon renge şuan lcd monitorler bile ulaşamamktadırlar. şuanda cep telefonlarında ki en iyi lcd panel tft paneli ve ekran rengi de 16000000 renge tekabül eder. 65k ya 65milyon renk diyen ayrıcada bilgisayarcı olduğunu söyleyen birine yskışmadı...
kişisel kanaatim de çin mallarından uzak durmak yönünde. nokia, se, samsung gibi ürünler üretilirken CE, vs vs gibi uyumluluk ve güvenlik sertifikasına sahipken, çin mallarının çoğunda bu malesef yok. batarya testi dahi yapılmamaktadır. bu sebeple bataryalar tehlike arz eder. çin malı telefon kullananların çoğu cebinde bomba taşıdıklarını unutmamalı. çünkü test edilmeyen bataryaların patlama riski daha fazladır.

suskun_21

suskun_21

Üye
tartışmaniz guzelde ne yazık ki en sonunda bende bı çin malı almak sorunda kaldım. çünkü iki hat kullanmak zorunda oldugum için ama benim 2 garantılı bılmıyorum bılen varmı markası platinium tv radyo falan yok sade bi şey 3.gun oldu kullanıyorum iki telefon tasımaktan cok ii

nokya-6300

Üye
bir de sağlık yönünden düşünün. çünkü sar değerleri yüksek oluyor bu çin malı telefonların

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
evet bir karsılaştırma yaptım 309 tl lik trident ck 2008 i nokia e50 ile karsılaştırdım GÖZLERİNİZLE GÖRÜN

E50 kat kat saglamdır bunuda buraya yazıyorum çelik kasa garantilidir orjinaldır iyiki çin malı almamısım.......

komutan-bozo25@

Üye
arkadaşım ben hiç kullan madım ama biliyorum(duyduğum ve bi ara kulandığım kadarıyla)çoğu hep bozuk.yani bunu savunacak olursak ohooooo ömrümüz biter arkadaşım onun için en iyisi sony ericcson w7ooi.Bide bi sorum olcak bu sony ericcson'un joystiği takılıo ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz çok mutlu olurum ii günlerrr sağlıcaklaaa

--------------- Ekleme ---------------

cvp yazarsanız mutlu olurumm

bide w 810i en ucuz nerde bulabilirim fiyatı nedrir

son olarak en çok ses çıkaran tel hangisidir:d

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
arkadaşım ben hiç kullan madım ama biliyorum(duyduğum ve bi ara kulandığım kadarıyla)çoğu hep bozuk.yani bunu savunacak olursak ohooooo ömrümüz biter arkadaşım onun için en iyisi sony ericcson w7ooi.Bide bi sorum olcak bu sony ericcson'un joystiği takılıo ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz çok mutlu olurum ii günlerrr sağlıcaklaaa

cvp yazarsanız mutlu olurumm

bide w 810i en ucuz nerde bulabilirim fiyatı nedrir

son olarak en çok ses çıkaran tel hangisidir:d

kardeş sen 0 dan konu açsan daha iyi olacak burda istedigin cevabı alamazsın:oke::oke:

murat01018

Üye
selam adem altıntaş kardeşim bak herkes bu tlf dan şikayetçi sende hala bu tlf alın dergibisinden her türlü şikayetlere karşılık veriyosun kendini haklı çıkaracak degerde ama sen magdur degilsin senin tlf bozulsa sende umarım onlara katılırsın.bide sen nokia ile bu kıytırık çin malı tlf ları karşılaştırman biraz şaçma degilmi.senin çok savundugun çin malı tlf en çok 5 ay kullanılıyo bide garanti yok var deme .nokia ise verdigin parayı hak ediyo çünkü en küçük arızası hemen yapılıyo bide 2 yıl garantisi var .bir alman malı ile kıytırık çin malı tlf karşılaştırman nekadar bilgin olduguna kanıtlıyosun.çin malını övmekten vazgeçççç.piyasayı alt üstt etti.......saygılarımla

kardeş ademaltıntaş sen çin malı tlf kaptırmışın kendini neden bukadar övüyosun şu çin malı tlf anlamıyorum.komisyonmu alıyosun ne yapıyosun sürekli saçmalamışın sanki çin malı tlf sen üretimuşun gibi savunuyon.sen nekadar sahtekarsın yawww.milletin parası var kaliteli tlf alıyo sanane.ben şahsen nokia ve sony ericsson dan başka tlf tanımam.ya çin malı hahahahah ucuza üretiyolar kalitesi düşük bide kaçak bu tlf almam için bana bi neden söyle benim şuanki sony ericsson k800i senin övdügün o çi,n mallarına 1000 basar.tv varmış ulan tv si olsa ne olmasa ne bu tlf sanki plazma.dounmatik ekranı çabuk bozuluyo bozulmuyo dersin sen kesin şimdi.sana son kez bişi diyim fazla saçmalayıpta kendinizi daha fazla aşagılık hale düşürme bence.araştırıyorum diyosun senin işin gücün yokta gidiyon sar degerlerinimi ölçüyon güldürdün beni.hahahahahhahahahahahahahhahahahahhahah allahta seni güldürsün..........komiksin yaww seennn bide bukadar renk benim gözlerimi kamaştırdı hahahahahahhahahahah 65 000 000 renk hahahahahhaha alemsin valla.

mania_06

Üye
kardesim 512 deil 2 gb hafıza kartı alıyor ben kullanıyorum arkadasının tlf sorun vardır.

hakancoban

hakancoban

Üye
Sanırım asıl sorun çinde yada başka bir ülkede üretilmesi değil.Çinde üretilen standartlar altında olup türkiyeye ne yolla geldiği belli olmayan telefonlar.Çinde sony ericssonun ürettiği mal standart olarak belli bi değerin altında olamaz ama üzerinde nokia99i yazan çin üretimi olan ve nokianın bu cihazı ben üretmediğim dediği cihazın kalitesi ne olabilir sizce?

junuz

Üye
ya miLLed Allah rizası için oturmussunuz bu krızde ısınız gucunuz yokmus gıbı tam 15 sayfa çin telefonlarını konusmussunuz...
bı kere bu telefonu savunan arkadas(ılk mesajı atan abi diim bari)ii gusel super edebı dilin var ama bıras abartıyosun durumu...
aldıgın telefonu fazla buyutme.. televızyon dıosn kamera dıosn .. ben o Tv(!) nin çektiğini bi kere grmedim.. kamerası herkesın bıldıgı gıbı vGa !
kuLaklıgı bi işe yaramas.ayrıca oyle 4-5-6 hoparlor hikayelerıne kanmaın.adam bı hoparlor yapıo arasına 5 sutun cekıo elalem 6 hoparloru var zanıO. hani ucuz felan dıyosunuz ama oyle sanıldıgı 100-150 tL felanda deil.. gecen telefoncuda sordum 322 tL dedi.. yuh dedim bende.. bakın aklınızı Dokunmatık ekran + yuksek ses + (çekmeyen) TV çelmesin.Bu dokunmatık ekranı saglayan bınLerce(!) telefon var (Philips en onemlı ve en ucuz ornek ). gidipde bole ucuz kıytırık telefnlardan almayın..alıpta savunmayın... ha aldysanızda hevesini alın ve kısa zamanda elınızden cıkarmaya calısın .. yani tv evınde yokmu ? o kadar yuksek sesle düğün mü yapıcaksın ? emın ol butcene gore harıka kalıte telefonlar var.. emınım benı anlayan anladı.. açık solım ben LG KP 320 kullanıyorum.. ses ,goruntu ,kamera (3Mp) herşei harika.. 200 tL. yani umarım anladınız beni.. neudugu belırsız Anycool , My Mobile , Superfone , Kazıkfone , Kütükmobile felan almayın. Hadi kolay gelsin herkese =) :oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ademaltıntaş sen çin malı tlf kaptırmışın kendini neden bukadar övüyosun şu çin malı tlf anlamıyorum.komisyonmu alıyosun ne yapıyosun sürekli saçmalamışın sanki çin malı tlf sen üretimuşun gibi savunuyon.sen nekadar sahtekarsın yawww.milletin parası var kaliteli tlf alıyo sanane.ben şahsen nokia ve sony ericsson dan başka tlf tanımam.ya çin malı hahahahah ucuza üretiyolar kalitesi düşük bide kaçak bu tlf almam için bana bi neden söyle benim şuanki sony ericsson k800i senin övdügün o çi,n mallarına 1000 basar.tv varmış ulan tv si olsa ne olmasa ne bu tlf sanki plazma.dounmatik ekranı çabuk bozuluyo bozulmuyo dersin sen kesin şimdi.sana son kez bişi diyim fazla saçmalayıpta kendinizi daha fazla aşagılık hale düşürme bence.araştırıyorum diyosun senin işin gücün yokta gidiyon sar degerlerinimi ölçüyon güldürdün beni.hahahahahhahahahahahahahhahahahahhahah allahta seni güldürsün..........komiksin yaww seennn bide bukadar renk benim gözlerimi kamaştırdı hahahahahahhahahahah 65 000 000 renk hahahahahhaha alemsin valla.[/quote]

Sen adam gibi konuşmayı bilmediğin için seninle muhatap olmuyorum burası ciddi bir site sen kendine kendin gibi yavşak sitelerde cevap ara

canpato

canpato

Üye
çin malı ile nokia yı karşılaştırıyorsunuz yha helal olsun !!! TAMAM PARASI FAZLA OLABİLİR AMA ÇİN MALI TELLERE NOKİA 10000000000000 BASAR ÜSTÜNE 200000000 TOPLAR 30000000 LE DE ÇARPAR GEÇER BEA!! LÜTFEN KONUYU UZATMAYIN ARTIK ÇİN MALI TELLERİN YEDEK PARÇALARI TÜRKÜYEDE '''BİRAZ''' ZOR BULUNUOR !!! ARKADAŞIN ÇİN MALI N95 WARDI EKRANDA BOZUKLUK OLDU 70 MİLYON BAYILDI UFACIK SORUNDA 200 TL LİK TEL. OLDU 270 DAHA 1 AYDA BAKALIM DAHA NELER OLCAK !! BİLİNÇLİ TÜKETİCİLER NERDE BELEŞ ORAYA YERLEŞ MANTIĞI İLE ÇİNMALI TEL. ALMAYIN TAVSİYE ETMEM ALANLARADA SÖZÜM OLMAZ AMA ! UCUZ MAL YERİNE KALİTELİ MALLAR ALIN ZARALI ÇIKMAYIN!! UNUTMAYIN UCUZ MALLARIN EN UFAK Bİ HASARINDA DEĞERİ DAHA ÇOK YÜKSELCEK DİR KALİTELİ ALIN ÖMÜR BOYU MASRAFSIZ KULLANIN!!!!!!

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım, büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir ve de forum kurallarına aykırıdır...

aliorhan

aliorhan

Üye
yorumları okudum herkes kendince haklı olabilir.bence bu konuyu fazla uzatmaya gerk yok.hiç bir zaman nokia ile çin mallarını kıyaslayamassınız.hem fiyat açısından hemde özellik açısından.bende bir nokia E 71 kullanıcısı olarak telefonumdan çok memnunum.bırakın insanlar almak istediklerini alsın.konuyu açan arkadaş insanlara sadece kazıklanmamak amacı ile böyle bir konu açmış.bilgilendirdiği için kendisine teşekkürler.ama sonuçta bu seçim meselesidir.banada al deseler bende almam açıkcası.bu para ve tercih meselesidir.bi gerçek vardırki asla çin ürünleri orjinal ürünlerle kıyaslanamaz.bu gerek illegal gerekse legal hiç fark etmez. benim bildiğim nokia finlandiya ve almayadan üretiliyor.mutlaka çinden aldıkları bi takım parçalar vardırki örneğin piller vs.ona bakarsanız bu dünyada üretilen elektronik ürünlerin %75 lik kısmı çin ve japonyada üretilir.burdaki sorun kimin ürettiğidir.bilindik markalara her zaman güvenir insanlar.çinlilerin bu kötü ünü bundan önceki ürtemiş olduğu ürünler ve o ürünleri kullanan kişilerin memnuniyetsizliğir.bu gün türkiyede örnek verecek olursak türkcelle vodefonu veya avea yı kıyaslayabilirmisiniz ben kıyaslamam bile.türkcell kullanıcısı olarak gerek seyahatlerde gerekse şehir içinde hiç bi şekilde iletişimde sorun yaşamadım.ama diğer firmaların hatlarını kullanan ve şirket hattına sahip kullanma zorunluğu olduğu için kullanan bi iki arkadaşım var ofis içinde bile telefon zor çekiyor ve konuşurken hat sürekli kopuyor ve görüşmek için dışarı çıkmak zorunda kalıyorlar.buda işte aynı şeydir.kalite=para.belki diğer şirketlerden biraz daha pahalı ama karşılığını aldığınız sürece bence hiç bi sorun yok.bunda önce kullanmış olduğum nokia telefonlar içinde aynı şekilde hiç bi sorun yaşamadan yıllar kullandığımı bilirim.örneğin almanya çıkışlı nokia 6100 telefonumu inanmazsınız ama tam 5 yıl kullandım ve defalarca yere düşmesine rağmen bidefa bile sorun çıkartmadı.o yüzden belki nokia modelleri para anlamında pahalı olabilir.aslında burdaki pahallık türkiyedeki vergilerin yüksek olmasındanda kaynaklanıyor.ve son bişey bizler türk halkı olarak sesimiz çıkarmadığım sürece bu kazıklanmaya ama her konuda devam edeceğiz bundandan kimsenin şüpesi olmasın.saygılar.

cesett

cesett

Üye
çin malı telefonlerını ben tv için aldım ama bir halta yaradığı yok :S

Üst Alt