ELHAMDÜLİLLAH,, Müslümanlığım ve TÜRK' lüğüm bir nokia cihazıyla sınırlandırılıp yargılanamaz, Dostum Cahillikten, Sabit fikirlilikten bahsetmen yakışık olmamış. Ben bu konuda ters fikirdeyim bu bariz ortada fakat emeğine çalışmana değer vermişim, şimdi sabit fikirden bahsediyorsun ama san ki sen kendini şartlamışsın gibi hissediyorum.. Ben elimdeki teknoloji harikası bu cihazla herşeyi yapabilme imkanına sahibim, bahsettiin tv. de dahil buna.. Birilerinin büyümesini böyle engelleyemeyiz, o halde gümrükler kapatılsın gıdadan tekstile teknolojiye kadar ne varsa girmesin bu memleketten içeri.. ben yahudi malı alıp onları güçlendiriyorum demek,, tamam o halde bahsettiğin sabit fikirliliği yapayım şimdi sana, farzı misal ben de en büyük tehlikeyi çin görüyorum, sen de çin mallarına rağbet ediyorsun, rağbet gösterdiğin topluluk müslüman mı ? Sen de o halde farkında olmadan bir yerlerin ekmeğine yağ sürüyorsun, haa çözüm mü ?...yapalım TÜRK MALI cihaz kullanalım, kilit vurulsun gümrüklere.. Yani dostum sen beğenirsin ben beğenmem , sen kara dersin ben ak, ben emeğine saygı duydum sadece..ama burda değerlerimizden bahsederken dikkat edelim lütfen... ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM,, TÜRKÜM DOĞRUYUM SAMSUNLUYUM.. Memleket sevdalısı bir kulum... herkeze kolay gelsin