Çin Üretimi Telefonları Tartışıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

umutumut13

umutumut13

Üye
Arkadaşlar günümüzde birçok telefon markası "ki Nokia Sony Ericsson dahil" Çinde üretim yapıyor. Ben Trident CK2008 kullanıyorum Çin Malı ayrıca Sony Ericsson W610i kullanıyorum o da Çin Malı. Gelin burada Çin Malıdır almayın tabularını yıkalım. Ayrıca özellikleri ile ilgili olsun teknik olsun sorularınızı çok hızlı şekilde memnuniyetle yanıtlarım. Devamlı internetteyim. Bekliyorum
nokıa yı bilemem ama sony tellerinin tamamı fransada üretilioyor batarsayaları çinden geliyor bataryanın altına bi bak derim

AcImAsIz_MaN

Üye
bunları okudum için karaltı yaw bnde yeni kaçak çin malı tel almıstım içim karardı walla tel fln kullanmayacam nerdeyse :D

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
nokıa yı bilemem ama sony tellerinin tamamı fransada üretilioyor batarsayaları çinden geliyor bataryanın altına bi bak derim

merak etme baktım arkadaşım bilerek konuşuyorum tahmin üzere değil

--------------- Ekleme ---------------

bunları okudum için karaltı yaw bnde yeni kaçak çin malı tel almıstım içim karardı walla tel fln kullanmayacam nerdeyse :D

:agla:agla:agla hepimizi çok üzdün şimdi

ayyas22

ayyas22

Üye
ben bu çin malı telefonları düşmanıma bile tavsiye etmem bedava verseler bile almam sağlığımı tehlikeye atamam kazıklanmayada hiç niyetim yok video oynatamıyacaksam adam gibi foto çekemiyeceksem program veya oyun yükleyemeyeceksem ne yapayım o telefonu pc den resim atıom açmıyor 190 kb den büyük resimleri ne anladım bu işten alacaksamda adam gibi 3310 alırım yine bunu almam kimseyede tavsiye etmem

bedava verseler öyle bi alırsın k i

corchy

corchy

Üye
:(???????????????????????????

Kabus5801

Kabus5801

Üye
Arkadaşlar Çin Malı Nokia Güzel Telefondur Ben N95 8Gb Kullanıyorum Hiç Bir Sorunum Yok Size Şunu Söylemeliyim Ben Aynı Zamanda Elektronikçiyim Piyanistim Bilgisayar Teknikeriyim Elektronik Dediğimiz Olay Her Zaman Şans İşidir Orjinal Nokia Alırsınız Bi Bakarsın Bir Günde Bozulmuş Belkide Bir Ömür Boyu Kullanmışsın Çin Malı Nokia Oda Bakmışsın Bir Günde Bozulmuş Belkide Ömür Boyu Kullanmışsın Yani Bu Her Zaman Şans İşidir Kimse Bozulmayacağına Garanti Veremez Sonuçta Allah Yapısı Değil Kul Yapısı Yani Hiç Bir Zaman Zeval Olmaz Garanti Olmaz Tamam Size Soruyorum Garantili Mal Aldınız Garanti Sözleşmesini Alıp Elinize Uzun Uzadıya Okudunuz Mu???? Bir Okuyun Malın Suya Düşme Elden Düşme Gibi Şeylerde Garanti Dışı Kalıcağına Dair Şeyler Yazar Dalgınlığıma Geldi Elimden Düştü Ne Yapayım Aha Mal Garanti Dışı Kaldı Ne Yapayım 1000 Ytl Verdim Mesela Çöpe Gitti Ama Çin Malı Aldım 130 Ytlye Düştü Bozuldu Yüreğim Yanmaz Ama 1000 Ytl Verdiysem Kafayı Yerim Çünkü Asgari Ücretle Çalışan Bir İnsanım Gücüm Buna Yeter Ama Dediğim Gibi 130 Ytlye Almışım Bozulsun Hiç Takmam Atarım Yenisini Alırım Mesele Bu Eğer Konuşmak İçin Alıyorsanız Gidin 3310 Alın Alo Diyormu Diyor Ama Maksat Hava Olsun Yüksek Model Telefon Almamızdaki Gayede Bu Birbirimizi Kandırmaya Gerek Yok İsteyen Orjinaline 2000 Ytlyi Verir İsteyen 150 Ytl Verir Çin Malını Alır Herkesin Kendi Bileceği Bir İştir Sonuçta Birbirimizi Övmenin Yada Yermenin Bir Anlamı Yok Ben Bu Çin Malı Olan Kullandığım Nokiayı Kaç Kere Yere Fırlattım Banamısın Demedi Birde Unutmadan Şunları Söyleyeyim Bu Çin Malı Nokialardaki Ses Hiç Bir Telefonda Yok Ben Rast Gelmedim Sizi Bilemem Orjinal Nokianın Telefonları Bile Bu Kadar Fazla Ses Veremiyor Seçim Sizin Şarj Süresi Normal 3 Saat Stand By Modu 48 Saat Eğer Full Müzik Dinlerseniz 1 Gün Gider Ekranı Felan Çok Güzel Bi Acayiplik Göremiyorum Haa Kamerasında 5.0 Mp Yazıyor ama Kamerası 1.3 Mp O Var Başkada Birşeyi Yok Sağlam Güzel Telefonlar Tavsiye Ederim Her Tarafta Tamiratıda Mümkün Çok Radyasyon Yaydığı Felanda Yok Ben Bi Konuştunmu 3 Saat ten Aşağı Konuşmuyorum Hiç Bir Tarafımın Uyuştuğuda Yok Ben Size Şunu Söylüyüm Ön Yargı Hiç İyi Değildir Bir Denemekte Fayda Var Denemekten Bişey Olmaz Seçim Sizin :d

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Çin Malı Nokia Güzel Telefondur Ben N95 8Gb Kullanıyorum Hiç Bir Sorunum Yok Size Şunu Söylemeliyim Ben Aynı Zamanda Elektronikçiyim Piyanistim Bilgisayar Teknikeriyim Elektronik Dediğimiz Olay Her Zaman Şans İşidir Orjinal Nokia Alırsınız Bi Bakarsın Bir Günde Bozulmuş Belkide Bir Ömür Boyu Kullanmışsın Çin Malı Nokia Oda Bakmışsın Bir Günde Bozulmuş Belkide Ömür Boyu Kullanmışsın Yani Bu Her Zaman Şans İşidir Kimse Bozulmayacağına Garanti Veremez Sonuçta Allah Yapısı Değil Kul Yapısı Yani Hiç Bir Zaman Zeval Olmaz Garanti Olmaz Tamam Size Soruyorum Garantili Mal Aldınız Garanti Sözleşmesini Alıp Elinize Uzun Uzadıya Okudunuz Mu???? Bir Okuyun Malın Suya Düşme Elden Düşme Gibi Şeylerde Garanti Dışı Kalıcağına Dair Şeyler Yazar Dalgınlığıma Geldi Elimden Düştü Ne Yapayım Aha Mal Garanti Dışı Kaldı Ne Yapayım 1000 Ytl Verdim Mesela Çöpe Gitti Ama Çin Malı Aldım 130 Ytlye Düştü Bozuldu Yüreğim Yanmaz Ama 1000 Ytl Verdiysem Kafayı Yerim Çünkü Asgari Ücretle Çalışan Bir İnsanım Gücüm Buna Yeter Ama Dediğim Gibi 130 Ytlye Almışım Bozulsun Hiç Takmam Atarım Yenisini Alırım Mesele Bu Eğer Konuşmak İçin Alıyorsanız Gidin 3310 Alın Alo Diyormu Diyor Ama Maksat Hava Olsun Yüksek Model Telefon Almamızdaki Gayede Bu Birbirimizi Kandırmaya Gerek Yok İsteyen Orjinaline 2000 Ytlyi Verir İsteyen 150 Ytl Verir Çin Malını Alır Herkesin Kendi Bileceği Bir İştir Sonuçta Birbirimizi Övmenin Yada Yermenin Bir Anlamı Yok Ben Bu Çin Malı Olan Kullandığım Nokiayı Kaç Kere Yere Fırlattım Banamısın Demedi Birde Unutmadan Şunları Söyleyeyim Bu Çin Malı Nokialardaki Ses Hiç Bir Telefonda Yok Ben Rast Gelmedim Sizi Bilemem Orjinal Nokianın Telefonları Bile Bu Kadar Fazla Ses Veremiyor Seçim Sizin Şarj Süresi Normal 3 Saat Stand By Modu 48 Saat Eğer fll Müzik Dinlerseniz 1 Gün Gider Ekranı Felan Çok Güzel Bi Acayiplik Göremiyorum Haa Kamerasında 5.0 Mp Yazıyor ama Kamerası 1.3 Mp O Var Başkada Birşeyi Yok Sağlam Güzel Telefonlar Tavsiye Ederim Her Tarafta Tamiratıda Mümkün Çok Radyasyon Yaydığı Felanda Yok Ben Bi Konuştunmu 3 Saat ten Aşağı Konuşmuyorum Hiç Bir Tarafımın Uyuştuğuda Yok Ben Size Şunu Söylüyüm Ön Yargı Hiç İyi Değildir Bir Denemekte Fayda Var Denemekten Bişey Olmaz Seçim Sizin :d

Mantıklı ve akılcı yorumunuz için teşekkür ederim

Kabus5801

Kabus5801

Üye
Ben Teşekkür Ederim Adem Bey :D:D:D

totensee

Üye
ben sorularınızı yanıtlayabılırım arkadaslar
bılgı amaclıda fıyatta verebılırım
bana ulasmanız yeterlıdır
[email protected]

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
ben sorularınızı yanıtlayabılırım arkadaslar
bılgı amaclıda fıyatta verebılırım
bana ulasmanız yeterlıdır
[email protected]

Yalnız burada Adana'da Diyarbakır'da Gaziantep'te merdiven altı yapılan ürünler için tartışmıyoruz bunlarla ilgili yapacaksan yardımını, git kendi çöplüğünde öt. Reklamını da yapma bu bölümde

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
EE devam edelim arkadaşlar bekliyorum soru, sorun ve tartışma konularınızı

corchy

corchy

Üye
almayın yaa allah allah

xkadir61

xkadir61

Üye
yaw bırakın bu çin işlerini. adamlar sizin sayenizde piyasayı çakma ürünlerle işgal etti. sizin gibi duyarsız müşteriler olduktan sonra daha çok çin mallarıyla karşılaşacağız.
ve o telefonlar ne 5 mp, nede 1.3 mp. bunu hesaplamak için çektiğiniz bir fotoğrafın ayrıntılarındaki değerleri bir birine çarpın. sonuç o ki: 100 000 pixeli geçmeyecektir. yani 1mp nin 1/10 u

6630_3066

Üye
merhaba ben orite kn-a 75d aldm 1 ay falan oluyor kamerayı actığımda modul hazır değil diyor neden acaba ?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
yaw bırakın bu çin işlerini. adamlar sizin sayenizde piyasayı çakma ürünlerle işgal etti. sizin gibi duyarsız müşteriler olduktan sonra daha çok çin mallarıyla karşılaşacağız.
ve o telefonlar ne 5 mp, nede 1.3 mp. bunu hesaplamak için çektiğiniz bir fotoğrafın ayrıntılarındaki değerleri bir birine çarpın. sonuç o ki: 100 000 pixeli geçmeyecektir. yani 1mp nin 1/10 u

Biz çakma ürünlerden bahsetmiyoruz zaten garantili ve faturalı diyoruz konuyu okumadan atlamışsın ama sende diğerlerinden farklı değilsin işte. 7 aydır Trident'imi sorunsuz canavar gibi kullanıyorum. Ayrıca pixel hesaplamayı bilmiyorsun bunu da belirteyim

diablo_ercan

Üye
hepsi çinde üretiliyor hepsi çin malı artık bizde çinmalıyız yeter... herşey çinde üretiliyor belki bikaç şey taivan gibi değişik yerlerde ama değişen bişi yok

Kocax

Kocax

Üye
KARDEŞ BEN ŞURDAKİ TELEFONU ALMAK istiyorum. Senin bir görüşünü alayım dedim.Sen ne önerirsin? Sence bu telefon güzel mi? 5 hoparlör diyor.Doğru mu acaba? Bir de internetten alışveriş yapmak güvenilir mi?

Link:

Üst Alt