Çin Üretimi Telefonları Tartışıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

feti81

Üye
Adem Bey öneriniz teşekkür ederim. Peki vx99 da gelen aramaları kaydetme özelliği var mı? Eğer yoksa 6600 da olduğu gibi program yükleyip bu özelliği kazandırabilir miyiz?

deathcomxl

Üye
Arkadaşlar, bende çin malı çakma 6600 aldım, kullanıyorum. Şarj problemib var. Son tırnak dolmuyor. Kullanımı süper güzel.. Her şey var.. Radyodan bile herhangi bir yayının kayıt edebiliyorsunuz. Televizyon yok. Şarj sorunu olduğu için kötü. yoksa diğer bütün özellikleri süper. 150 TL ye aldım. Ufak tefek masraflarla beraber 163 TL ye mal oldu.

Hiç kimseye çin malı tavsiye etmiyorum tabi. Paranız varsa gidip orjinal alın. Garantili alın.

Param olmadığı için mecburen 6600 çakmasını almak zorunda kaldım. Çift simli telefona ihtiyacım olduğu için. Çift simlilerden en özellikli ve en ucuzu olarakda bunu buldum..

Dediğim gibi kimseye çin malını alın demiyorum ve tavsiye etmiyorum, fakat benim şartımda olanlar için şarz sorun değilse kısa süreliğine alın ve kullanın sonra elinizden çıkarın...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Adem Bey öneriniz teşekkür ederim. Peki vx99 da gelen aramaları kaydetme özelliği var mı? Eğer yoksa 6600 da olduğu gibi program yükleyip bu özelliği kazandırabilir miyiz?

İlginiz için ben teşekkür ederim. VX99'da da gelen aramaları kaydedebiliyorsunuz.

--------------- Ekleme ---------------

Deathcomxl.

Öncelikle biz burada Çakma diye tabir ettiğiniz (ben bu kaba kelimeyi kullanmayı sevmiyorum) telefonları önermiyoruz. Param yok diyorsunuz çift hat kullanıyorsunuz tabi bu sizin probleminiz ama anlayabilmiş değilim. Ben aldım 13 ay kullandım enişteme verdim, Verson aldım (kendisi de çin malıdır) şu an o telefon 16 aylık. Hiçbir problem yok. Burada önerilen telefonlar tekrar tekrar söylüyorum, garantili ve faturalı olanlardır. Lütfen konuyu dikkatlice okuyup yorum yapın. Kelimelerim yanlış anlaşılmasın lütfen...

kanarya92

Üye
çin malı telefonlar çok pis radyasyon saçıyo bu kanıtlanmıs bisi sağlınızdan olmayın bnce!!:)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Çok pis radyasyon yaydığını kanıtlar mısınız lütfen biz de belki temiz radyasyon yayanını kullanırız

pro63xx

Üye
nokia n98 8 gb çin malı telefona istanbuldan nereden sahip olabilirim? cevaplarınızı bekliriyorum şimdiden tesekkürler

ariva01

Üye
benim telefon n99 telfonun rengi siyah yan tarafları koyu bordo telefonun arka tarafında THSHIBO V9++

bu dedigim telefona oyun yada program nasıl atılır bilginiz varsa paylaşınız

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
nokia n98 8 gb çin malı telefona istanbuldan nereden sahip olabilirim? cevaplarınızı bekliriyorum şimdiden tesekkürler

Ege kardeşim. Nokia veya herhangi bir X markanın ismi kullanılarak üretilen telefonları almanı tavziye etmiyorum. Bunlar taklittir. Taklit olan herşey verimsizdir. Bunun yerine Anycool, Trident, Verson gibi markaların kendi adları ve modelleriyle ürettiği ürünleri almanızı tavsiye ederim. (Mutlaka Çin malı almak istiyorsanız tabi...)

benim telefon n99 telfonun rengi siyah yan tarafları koyu bordo telefonun arka tarafında THSHIBO V9++

bu dedigim telefona oyun yada program nasıl atılır bilginiz varsa paylaşınız

http://www.maxicep.com/diger-cep-te...ram-yuklenir-mi-diye-konu-acmayin-214205.html

orhan1985

Üye
Adem kardeşim . size sorayım şu n99 safir in bende dokunmatik olmayan ekranlı modeli var.. bu telefonda çift hat aynı anda aktifmidir onu öğrenmek istiyorum . çünkü görüşme yaparken diğer hattan arayanlara aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor sinyali gidiyor . benim telefonum çakma tabir edilenlerden.. eğer biliyorsanız ve bilenler varsa nasıl ayarlıyacağım konusunda, bana yardımcı olabilirmisiniz. herkeze selam sömürülmemek için elinden geleni yapmaya devam .

ertugrulgazi

ertugrulgazi

Üye
bende bu çin malı hikayesine bir kaç cümle ilave etmek istiyorum
büyük markalarda çinde üretim yaptırıyor nokia ve digerleri gibi....ama kendi standartlarına göre üretim yaptırıyor bunlarda sorun yok. Birde çinde fason üretim yaptıranlar var bunlarda ikiye ayrılıyor bir kısmı yasal yoldan (legal ) olarak ithalatçı firma tarafından ülkemize getirilen kayıtlı ve garantili olan telefonlar ayrıca birde çinde fason yapılan ama yasal olmıyan (illegal) yoldan kaçak olarak kayıtsız ülkemize sokulan cihazlar olup hiç bir garantisi olmayan arıza ve her türlü sorunda muhattap bulamayıp elimizde patalayabilecek telefonlar olarak tesbit etmek gerekiyor. uzun lafın kısası yani ELME ile ARMUDU karıştırmıyalım...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Orhan kardeşim N99 Safir in sensörlü olan modeline mi sahipsin?

---

Ertuğrulgazi kardeşim senin yorumuna da harfiyen katılıyorum. Elma ile armudu karıştırmamak gerek. Bazı arkadaşlar neyi desteklediğimi bilmeden hatalı sözler sarfediyorlar. Tabi forum kullanmayı bilen arkadaşlar önce yapılan yorumlara bakıyor sonra yorumunu beyan ediyor. Teşekkürler

orhan1985

Üye
Doğru, Adem kardeşim sensörlü . zaten ben çok anlamam bu konulardan çift taraflı kamerası var. çalıştığım işyerinin uzaklığı sebebiyle yarım günümde otobüslerde geçiyor.. yolum telefoncuya bile düşmedi aldım alalı 5-6ay omuştur .. ilginiz için teşekkürlerimi sunarım.

Orhan kardeşim N99 Safir in sensörlü olan modeline mi sahipsin?

---

Ertuğrulgazi kardeşim senin yorumuna da harfiyen katılıyorum. Elma ile armudu karıştırmamak gerek. Bazı arkadaşlar neyi desteklediğimi bilmeden hatalı sözler sarfediyorlar. Tabi forum kullanmayı bilen arkadaşlar önce yapılan yorumlara bakıyor sonra yorumunu beyan ediyor. Teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Orhan kardeşim. N99'un safir modelinde çift hat var ama daha öncemlisi çift işlemci var. Çift işlemcili cihazlarda iki hat ayı anda aktiftir. Yani örneğin Vodafone ile konuşurken Avea hattınıza çağrı gelirse bunu ekranda görebilir, diğer görüşmeyi sonlandırıp Avea'ya yanıt verebilirsiniz. Ayarlarına gelince; Ayarlar menüsü altında genelde alt menü olarak Çift sim ayarları bulunur, burada yoksa çağrı ayarları ya da telefon ayarları altında bu menüye ulaşabilirsiniz. Menüye girdikten sonra Her İkisi de Açık seçeneğini işaretleyin ve ikinci hattınızı kullanmaya başlayın. Menüler farklılık göstereceğinden tam menü yolunu yazamadım kusura bakmayın. Ancak telefonunuz çift işlemcili olduğundan iki hatta aktiftir. Saygılar.

orhan1985

Üye
Adem kardeşim ne kusuru , rica ederim. bendeki menüden simkarta ikonuna girilip çift hat mod u aktif edilmiş durumda . baya bir zaman öncearkadaşımın prianha twix telefonunu denemiştim. aynı telefon kendinde takılan diğer sim i arıyordu. ve ben bir hatla konuşurken arkadaş diğer hattımı aradı oda sinyal verdi dediğiniz gibi. başka bir arkadaşımda samsung var . ondaki denemede kendinde bulunan ikinci hattı aramıyor aradığınız kişiye ulaşılamıyor sinyali çıkıyor. fakat konuşma esnasında dışarıdan arandımı,dediğiniz gibi ve piranha gibi sinyal veriyor .

benim telefonda bu uygulamayı aktif edecek başka bir ayar yok. bu telefonun birebir aynısı olan myphone m100 modeline baktım netten çift hat aktif diyor birde trident e71 modelin muadiline baktım myphone oda çift hat bir telefon . fakat aynı anda iki sim aktif yazmıyor acaba bu gibi durumlar olabilirmi. tabi bilmiyorum . bir taraftanda çok önemsemiyorum aşırı kullanmadığım için diğer hatla görüşme bitince zaten her ikiside aktif oluyor . hanginden önce aranırsam diğerine ulaşılamıyor. bir taraftanda avantaj olabilir
normal sar değeri
M100:
0.516 W/kg​
galiba konuşma esnasında diğer hat durduğu için yarı yarıya düşüyor olabilir.

Benim telefon m100 ile aynı ve zaten doğu banktan aldığım dükkanda eğer doğruysa mal onların kapanmaz bu telefon demişti. gerçektende birçok çift hat alan arkadaşlarda sorun çıksada biz iki arkadaş aldık . şeytan kulağına MAŞAALLAH. ozaman resmen 290 -300 ytl diyorlardı yoksa bende garantili alırdım şimdi 200 tl ye düştü tam doların azmaya başladığında malesef 180 lira ödedim. bu açıdan paragöz firmaları protesto ediyorum. selamlar saygılar.

Rica ederim Orhan kardeşim. N99'un safir modelinde çift hat var ama daha öncemlisi çift işlemci var. Çift işlemcili cihazlarda iki hat ayı anda aktiftir. Yani örneğin Vodafone ile konuşurken Avea hattınıza çağrı gelirse bunu ekranda görebilir, diğer görüşmeyi sonlandırıp Avea'ya yanıt verebilirsiniz. Ayarlarına gelince; Ayarlar menüsü altında genelde alt menü olarak Çift sim ayarları bulunur, burada yoksa çağrı ayarları ya da telefon ayarları altında bu menüye ulaşabilirsiniz. Menüye girdikten sonra Her İkisi de Açık seçeneğini işaretleyin ve ikinci hattınızı kullanmaya başlayın. Menüler farklılık göstereceğinden tam menü yolunu yazamadım kusura bakmayın. Ancak telefonunuz çift işlemcili olduğundan iki hatta aktiftir. Saygılar.

egemay

egemay

Üye
Merhaba bende Nokia 5300 var ve ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım fakat artık sıkıldım ve Trident E71 modeli çok hoşuma gitti.Sizce almalımıyım ve 2 sene de garanti veriyolar.Cevaplarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

alperen1313

alperen1313

Üye
görüüş itibariyle e71 güzel bir c,ihaz zarifte aynı zamanda..ama dikkat etmen lazım cihazın tv özelliği sıklıkla hata veriyor..

egemay

egemay

Üye
ve diğer bir seçenekte Samsung L700

alperen1313

alperen1313

Üye
vet oda olabilir

egemay

egemay

Üye
arada 30 TL lik bi fark var oda önemli deil fakat hangisini almamı tavsiye edersinniz?

alperen1313

alperen1313

Üye
e71 i tercih edebilirsin aslında

Üst Alt