Adem kardeşim ne kusuru , rica ederim. bendeki menüden simkarta ikonuna girilip çift hat mod u aktif edilmiş durumda . baya bir zaman öncearkadaşımın prianha twix telefonunu denemiştim. aynı telefon kendinde takılan diğer sim i arıyordu. ve ben bir hatla konuşurken arkadaş diğer hattımı aradı oda sinyal verdi dediğiniz gibi. başka bir arkadaşımda samsung var . ondaki denemede kendinde bulunan ikinci hattı aramıyor aradığınız kişiye ulaşılamıyor sinyali çıkıyor. fakat konuşma esnasında dışarıdan arandımı,dediğiniz gibi ve piranha gibi sinyal veriyor .
benim telefonda bu uygulamayı aktif edecek başka bir ayar yok. bu telefonun birebir aynısı olan myphone m100 modeline baktım netten çift hat aktif diyor birde trident e71 modelin muadiline baktım myphone oda çift hat bir telefon . fakat aynı anda iki sim aktif yazmıyor acaba bu gibi durumlar olabilirmi. tabi bilmiyorum . bir taraftanda çok önemsemiyorum aşırı kullanmadığım için diğer hatla görüşme bitince zaten her ikiside aktif oluyor . hanginden önce aranırsam diğerine ulaşılamıyor. bir taraftanda avantaj olabilir
normal sar değeri
M100:
0.516 W/kg
galiba konuşma esnasında diğer hat durduğu için yarı yarıya düşüyor olabilir.
Benim telefon m100 ile aynı ve zaten doğu banktan aldığım dükkanda eğer doğruysa mal onların kapanmaz bu telefon demişti. gerçektende birçok çift hat alan arkadaşlarda sorun çıksada biz iki arkadaş aldık . şeytan kulağına MAŞAALLAH. ozaman resmen 290 -300 ytl diyorlardı yoksa bende garantili alırdım şimdi 200 tl ye düştü tam doların azmaya başladığında malesef 180 lira ödedim. bu açıdan paragöz firmaları protesto ediyorum. selamlar saygılar.
Rica ederim Orhan kardeşim. N99'un safir modelinde çift hat var ama daha öncemlisi çift işlemci var. Çift işlemcili cihazlarda iki hat ayı anda aktiftir. Yani örneğin Vodafone ile konuşurken Avea hattınıza çağrı gelirse bunu ekranda görebilir, diğer görüşmeyi sonlandırıp Avea'ya yanıt verebilirsiniz. Ayarlarına gelince; Ayarlar menüsü altında genelde alt menü olarak Çift sim ayarları bulunur, burada yoksa çağrı ayarları ya da telefon ayarları altında bu menüye ulaşabilirsiniz. Menüye girdikten sonra Her İkisi de Açık seçeneğini işaretleyin ve ikinci hattınızı kullanmaya başlayın. Menüler farklılık göstereceğinden tam menü yolunu yazamadım kusura bakmayın. Ancak telefonunuz çift işlemcili olduğundan iki hatta aktiftir. Saygılar.