Çin Telefon Tavsiye( Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
Çin Telefon Tavsiye( Yardım)
Uzatmadan anlatıyorum bende 2 yıldır kullandığım bir çin telefonum vardı ancak çamaşır makinasında yıkandıktan sonra bozuldu şimdi yeni bir tane almayı düşünüyorum bildiğiniz dokunmatiği güzel ucuz yollu çin malı tel varsa buradan paylaşır yada özelden yazarsanız sevinirim.
Edit:
Arkadaşlar daha önceden çin telefon kullandım ve beğeniyorum lütfen boşuna alma diyecekler yorum yapmayın. Çin telefonların çoğu özelliğini ismi fazlasıyla duyulmuş markalara tercih ediyorum.

Kerim.336

Üye
Ayni hataya bir daha dusme. Cin mali alma sakin.hem sar degeri cok cok yuksek hem dandik.

DDorlion

DDorlion

Üye
Dostum Bir Fiyat Aralığı Verseydin İyi Olurdu Ama Neyse Shopping Tvye Bir Bak Derim Çin Malı Ucuz Telefonlar Çıkıyor 100 Lira İla 200 lira Arası Genelde Ama Bana Kalırsa Çin Malından Uzak Dur ..

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Bir Fiyat Aralığı Verseydin İyi Olurdu Ama Neyse Shopping Tvye Bir Bak Derim Çin Malı Ucuz Telefonlar Çıkıyor 100 Lira İla 200 lira Arası Genelde Ama Bana Kalırsa Çin Malından Uzak Dur ..
Hocam shoppinge bakıyorum ama her zaman rast gelmiyor aradıım telefon. Çin malından da uzak durmayı düşünmüyorum :D çünkü telefonumu 2 yıl boyunca gül gibi kullanmıştım java bana fazlasıyla yetiyor.

Kerim.336

Üye
Hocam shoppinge bakıyorum ama her zaman rast gelmiyor aradıım telefon. Çin malından da uzak durmayı düşünmüyorum :D çünkü telefonumu 2 yıl boyunca gül gibi kullanmıştım java bana fazlasıyla yetiyor.

Git samsung falan al.ve ya s40.cin malina b-u-l-a-s-m-a;)shopping tvdekiler falan hepsi cop.parana yazik.ayphone,pinphone falan nedir ya:ah

DaNq3rB0y2

Üye
ikinci el çin olmayan telefon al daha iyi

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha önceden çin telefon kullandım ve beğeniyorum lütfen boşuna alma diyecekler yorum yapmayın. Çin telefonların çoğu özelliğini ismi fazlasıyla duyulmuş markalara tercih ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt