KinG CrazY
Üye
Oslun sen yinede 16lik al.
nedenki babamda zaten 50-60 tane müzik var onun dışında hiçbir şey yüklemez belki hava durumu gibi ıvır zıvır şeyler yükler
Oslun sen yinede 16lik al.
Tamam o zamannedenki babamda zaten 50-60 tane müzik var onun dışında hiçbir şey yüklemez belki hava durumu gibi ıvır zıvır şeyler yükler

Kesinliklebabam discovery ben moto g abimde bi s4 mini çektimi tadından yenmez![]()

Grand 2 1000 lira uzeri?markadan dolayı discovery almasa bile galaxy grand 2 falan aldırırım özellikleri gmd ile aynı
Babana Lumia 820.
Sana Gm Discovery (16gb)
Abine Nexus 4.
babama lumia 820 karmaşık gelir
bana moto g gayet iyi![]()
abime nexus 4 olabilir
.
Hatta 1320 diyorum en iyi batarya performansına sahip Lumialardan biri
Lumia kullanıcısı olarak ilk başlarda öyle diyordum. 2 saatte sadeliğine alıştım menünün.
Telefon internet telefonu desem yeridir. En iyi tarayıcılardan İnternet Explorer var. Haziran -Ağustos aralığında wp 8.1 +Cyan güncellemesi yayınlanacak.
Babanıza ısrarla lumia 820Hatta 1320 diyorum en iyi batarya performansına sahip Lumialardan biri
![]()
çünkü internet ve müzik dışında telefonla işi olmaz
1700 tlye 1520?
700 tlye 1520?

Paketmi Yapayim Abime Burdamı Yersin700 tlye 1520?

AnlamadimPaketmi Yapayim Abime Burdamı Yersin![]()

Diyorumki Abime 700 Tye 1520 Verirken Paketmi Yapayim Evdemi Yersin YOksa Burdamı YersinAnlamadim![]()

Sen nasil istersenDiyorumki Abime 700 Tye 1520 Verirken Paketmi Yapayim Evdemi Yersin YOksa Burdamı Yersin![]()