Çin Malı Telefonlara Dikkat!!!( Sürekli Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

ramkop

Üye
ya bırak allah aşkına tli aldım 8 ay oldu kapanmadı nereye güncelleniyo çok memnunum taş gibi telefon benim tel anycool t 818

OtostopCarWash

OtostopCarWash

Üye
valla çin malı daha king duruyo :) ya bişi dicem anycool da cacık bi telefon değilmi ha sahtesi ha orjinali?

SBG_5020

SBG_5020

Üye
benim telefonda orjinal ama sahtesiyle hic bir farki yok.

"xSoS"{ß}"

"xSoS"{ß}"

Üye
Teşekkürler.

muhtar28

Üye
arkadaşlar trident marka telefonun pc suit.ini arıyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar trident marka telefonun pc suit.ini arıyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
:coold:

ash54

ash54

Üye
adamın bitanesi alıyo 1 aya yabozuluyo ya kapanıyo ya patlıyoo bi sürü şeyler daha :nono:

ramakm86

ramakm86

Üye
kimi israile ve abd ye yardim ediyosunuz diyo, kimileride cine < ya biraderrr o zaman biraraya gelelim de kendi malimizi kendimiz cikaralim sonrada doya doya kurcaliyalim > hem bizde daha parlak gencler var,kesin daha iyi yaparlar. onlara guveniyoruz. :yuru

mami24

mami24

Üye
elina saplık gercekten önemli bilgiler

hakancoban

hakancoban

Üye
Nokia 1200 alın ondan daha iyi.En azından haftada bozulmuyor ve şarj süresi çok ii hehe

bashran

Üye
anycool alacaktım artık vazgeçtim valla...

İmparatore

İmparatore

Üye
vay be arada ne kadar cok fark varmis

yusufcan64

yusufcan64

Üye
sağol kardeş valla ii ettin yazmakla

kadirbey66

Üye
Keşke Daha önceden okusaymıştım bu konuyu benımde D1000 vardı yere düştü ekranı kırıldı yapmıyoralarda elimde kaldı öylece:(

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
çin malı alanlara anlatamazsın bu bilgileri birtürlü kabullenmiyolar

1m2g33

Üye
yha arkadşlar bn geçen telefoncuya girdim 6233 varmı die sordum ewt war dediler baktım telefona arka apağı açıp baktım made in çin şok oldum alsammı almasammmı ÇİN MALI 6233 nası olur thanks

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
yha arkadşlar bn geçen telefoncuya girdim 6233 varmı die sordum ewt war dediler baktım telefona arka apağı açıp baktım made in çin şok oldum alsammı almasammmı ÇİN MALI 6233 nası olur thanks

bu çinliler para için ne olsa yapıyor. Ama sakat yapıyor. Tek yapmamız gereken uzak durmak

korsantv94

korsantv94

Üye
Güzel bilgiler emeğine sğlk:):):)

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
Trident aldım iyi çıktı çok şükür telefon süper ya hem usb hem prizden şarj oluyor bugün aldım daha elimden 1 kere düştü ama birşey olmadı

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca 2 yıl garantiyle aldım

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun ne diyelim? Aldığına pişman olmadığın sürece sorun yok...

Üst Alt