Çin Malı Telefonlara Dikkat!!!( Sürekli Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

ZaZuM

ZaZuM

Üye
beyler çinlilerde olmasa tüm sektör alır başını giderdi en azından kopyasını çıkartarak fiyatların düşmesine neden oluyorlar haksızmıyım??

NeandertaL

NeandertaL

Üye
bende matsu T828 var anycool T828'in çakması ama telefon çinde üretiliyor fakat alman patentli bi firmanın ve avrupa birliği standartlarına göre insan sağlığına zarar vermediği kanıtlanmıştır telefon lisanslı yaklaşık 1-2 ay sonrada türkcell avea vb. tanımlarsa diğer nokia samsunglardan farkı kalmıcak telefon alırken tercih etmenizi öneririm

yavuzselimsebik

yavuzselimsebik

Üye
very likely ne demek

Marchegiani

Marchegiani

Üye
cin malı dandik ama goruntu guzell..:)

xamer

Üye
very likely = büyük olasılıkla, çok benzer, aynısı gibi

sberk

Üye
heryerde çoğalmaya başladı bu telefonlar... sonumuz hayrola..

Alpemir07

Alpemir07

Üye
paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık en güzeli telefonların orjinalini kullanmak ...

fb1907fb

fb1907fb

Üye
önceden kullan at fotoğraf maknaları vardı pozları bıtırır makıneyı kırarak filmi alırdınız. buda kullan at telefon oluyo telefonculara gıdın bı ton çin telefonu tamır sırası beklıyo cebınızde olsa bıle bıraz terlemenız telefonu bozabiliyo.almayın kardesım televızyonlu die zaten hıc bırı sağlikli goruntu yok. almayın tek soyliyeceğim bu.

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
bende bunu bildiğim için hiç çin teli almam

--------------- Ekleme ---------------

bunu bilgiğim için çin teli almam

figo_20

figo_20

Üye
ben çift hatlı cep tel i almayı düşünüyorum ve piyasada bu özellikli telefonların çoğu çin malı olduğu için güvenemiyorum.bi ara piranha marka telefonları araştırdım pek tavsiye etmedi sorduğum yerler.herkes en kalitelisi samsung diyor ancak araştırdım samsungun 2.hattında ses problemi yaşanıyomuş.şuan general mobile almaya karar verdim sizce doğru bi kararmı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...

james10

james10

Üye
4 ay kadar en üst model çin malı çift hatlı televizyonlu telefon kullandım başımda elimde ve ayağımda yanmalar uyuşmalar başladı doktora gittim 2 kez MR çektirdim Allaha şükür bişey çıkmadı ancak bi daha asla çin malı bi telefon kullanmam kullanacak olanlar iyi düşünmeli Allah korusun sağlıklarını kaybedebilirler.

izcim

izcim

Üye
bu telefonlara hiç bir şey yüklenmiyor çünkü java uygulaması yok oyun program vb.hiç birşey

atar123

atar123

Üye
ya gerçekten sağlık için de çok zararlı

xm5

xm5

Üye
çin işi bunu yapan ikikişi idi şimdi herşey çinde yapılıyor pc ler bile

EFSANE 72

Üye
Paylaşım için tşk

turkordu

turkordu

Üye
Tesekkurler paylasım icin.

samurayin

samurayin

Üye
arkadashlar bende chinden 5 yil once aldigim sistem olarak lenovo i920 isim olarak art 768 iyide chalishiyor bu gune kadar sorun yashatmadi bana

kartalkaya64

Üye
cok tesekkurler.verdigin bilgiler dogrultusunda arastirma yaptim.icim biraz rahatladi.

blade3280

Üye
YA EGER BU CİN MALI SÖYLE BÖYLE DİYE YAZANLARDA KAFA VARSA EGER....PEKİ KULLANDIGINIZ NOKİA NEREDE YAPILIYOR....HADİ TELEFONU GEC BATARYALAR NEREDE YAPILIYOR...KULLANILAN BÜTÜN TELEFON BATARYALARI CİNDE YAPILIYOR...TELEFONLARDA NOKİA LAR DAHİL...NOKİA SİRKETİ CİNE YAPTIRIM ÜSTÜNE FİYATINI GECERİP VERİYOR SİZE...3 LİRALIK MALI 5 LİRAYA GECİRİYOR...BU KONUYU ACAN KİŞİDE DAGITICI SİRKETLERİN TETİKLEMESİYLE BURDA KARALAMA YAPIYOR HEPSİ HİKAYE İNANIN BÜTÜN TELEFONLARI İÇİ BİR...SADECE FİYATI GECİREN PARAYI ALIYOR...NOKİA NERDE ÜRETİLİYOR,BATARYALAR NERDE ÜRETİLİYOR...
ADAMLAR SİZE İSMİNİ SATIYOR SİZDE PARA VERİP SEVİNİYORSUNUZ HEPSİ BU...İNANIN BANA HEPSİ AYNI STANDARTRLARDA,BU SIZLANANLAR PAZAR PAYI DÜŞEN KESİMLER....:bann::bann::bann:

Üst Alt