Çin Malı Telefonlara Dikkat!!!( Sürekli Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

DOGUS59

Üye
Schumici kardeşim mesajını aldım.......sevindim.....

schumici

schumici

Üye
eyvallah kardeşim bende çok sevindim;)

assault79

assault79

Üye
bilgi için tşk

pesimist_style

pesimist_style

Üye
orjinali her türlü fark atmıs :d:D:D

DOGUS59

Üye
Bu çin malları ilgili olarak yazıyorum ama sürekli saldırıya uğruyorum....sar diyorum olsun diyorlar.kamera dandik diyorum olsun diyorlar.hafızası yok(197 kilobayt) OLSUN DİYORLAR.oYUN YÜKLENMİYOR.İŞLETİM SİSTEMİ YOK DİYORUM OLSUN DİYORLAR.pİLLERİ Kokuyor diyorum olsun diyorlar...Arkadaşım sen bu telefonun niye alıyorsun ...telefonda 65k renk var diyorum müthiş bir şey diyorlar....Nokia 16000000 k renk yapıyor diyorum....Olsun biz çin malı alacağız diyorlar...ve saldırmaya başladılar.Daha ne yazayın alın kardeşim alın kullanın verdiğiniz150-200 ytl yazık 3ay sonra telefonlar kapatılacak zaten....satıcılar bunları yazdığımda hemen üye olup kızmaya başlıyorlar..Zaten bu çin mallarını savunanların çoğunluğuda yeni üyeler........Herkese iyi forumlar.

delo

Üye
arkadaşlar tamam uyarıyorsunuz güzel ama ne yaparsanız yapın insanlar alacak çünkü o telefonlarda o kadar özelik var ve ucuz insanı kendisine çekiyor eyer bir insan temiz ve düzenli kulanırsa neden bozulsunki ben hem n 70 miş kulanıyorum hemde n100(çin malı) ama çin malı telefon özelik belki yüklenmez ama zaten mevcut özelikleri yeterde artar bile normal bir kulanıcı için ayrıca bundan müzik dinleyenler diyer telefonlar gözlerinde hafifliyor.müzik ve televizyon bumlar vaz geçilmez. bunlarda çin malarında var diğer ünlü şirketlerde telefonlarına böyle kaliteli ses ve analog tv yüklesin ve radyo kulaksız çalışsın diğerleri kulaklıkla çalışıyor neden çünki onun ürününü alman için yoksa nasıl kulaklığı satar.analog tv yüklesin oda yok çünki gprs üzerinden izleki para kazansın operatör birtelefona bir özelik koyuyorlar üst modelinde o özelik yok neden hepsi ticari nedenlerden dolayı ama çin malarının böyle bir kaygısı yok şimdilik ne özelik varsa atmaya çalışmışlar adamlar:) ama siz yinede marka telefonlar almaya çalışın belki bir gün bu çinli telefonlarda marka olur ha ne dersiniz :D

Xenium

Üye
arkadaşlar bu "GREY" olayı nedir bunu merak ediyorum nokia'nın bazı modellerinde grey olayı var bu telefonlarda acaba orjinal değilmidir yoksa orjinal ama sadece garantisimi farklıdır yorumlarınızı bekliyorum

DoSeL

DoSeL

Üye
cidden şu sıralar almayı düşünüyordum vazgeçtim şimdilerde tvden shopping tv de var markasını unuttum daha garanti olur diye 350 ytl ye onu alsam diyorum ne dersiniz

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
cidden şu sıralar almayı düşünüyordum vazgeçtim şimdilerde tvden shopping tv de var markasını unuttum daha garanti olur diye 350 ytl ye onu alsam diyorum ne dersiniz

Tercih senin dostum.:oke:

EGEMENGOKCE

EGEMENGOKCE

Üye
alınmaz bu telefonlar dikkatli olun parayı sokağa atmayın

ibonline

ibonline

Üye
bende 3 aydır anycool f888 kullanıyorum hem kibar hemde cift hatlı sıkıntısınıda görmedim cok güzel calışmakta.

besir66

Üye
saolasın az kalsın alıyodum . şimdi almıcam :oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
yazık arkadaşlar devam edin siz 1000 ytl yi İsrail'e Amerika'ya vermeye

corchy

corchy

Üye
walla bu çinlilere artık bişe denmiyo herşeyin kopyasını cıkarıyolar:@ senınde emeğine sağlık kardes

Tameröztürk

Üye
Arkadaşlar Nokia 6233 ün Çin malı mı orjinal mı olduğunu nasıl anliyacaz ?

MI2860

Üye
Bılgılerın ıcın tesekkur benı sevındırdın benımkı gercek yanlız benımkınde ıcınde parlak lts yazısı var aynı mıcro soft sımgesı gıbı cep telonum anycool t888 dual core nokıa 3330 a esıt ve ustun
sagol bılgıler ıcın

--------------- Ekleme ---------------

YABANCI TELEFONLARIN PIL PROBLEMI TURIYEMIZIN ELEKTIRIK SORUNUNDAN KAYNAKLANIYO NEDENI ELEKTIRIKLI ALETLERDE 50Hz - 60 Hz DAVASIVAR BU YUZDEN YABANCI ELEKTRONIK ALETLAR TURKIYEDE DAYANMIYO BEN AVRUPADA YASIYORUM TEKNISYENIM TELEFONUMU TURKIYEDEN ALDIM ORADA SARJI 3 gun DAYANIRKEN BURDA 10 GUN DAYANIYO VEDE MEMNUNUM
ALMAYIN FELAN DIYEN ARKADASLARA YEGENIM QTEK MARKA ALDI (500 eur ) AVRUPA DENILEN LANET YERDEN 2 HAFTA SONRA BOYASI SOYULUP ARIZA VERMEYE BASLADI SUNUDA EKLEMEK ISTERIM AVRUPA PIYASASINI CIN BATIRMISTIR ???????????

ennes2

ennes2

Üye
kardes tesekkurler

Üst Alt