Çin Malı Telefonlara Dikkat!!!( Sürekli Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar Nokia 6233 ün Çin malı mı orjinal mı olduğunu nasıl anliyacaz ?

arkadaşım çıkar pili bak yani bu da soru mu olmadı bi hocaya okut :megafon:

--------------- Ekleme ---------------

işte ben aylardır bangır bangır boşuna bağırmıyorum. bi türlü inandıramıyorum milleti almayın diyorum dinletemiyorum. artık birilerinin gözüne batar heralde bu konu

bu konu üst değil en üst konu olsun mutlaka hatta anasayfaya konsun

battı gözüme ahh canım acıdı yaw. çok bağırdığın için de kulağım duymuyo artık çin mallarını milli mesele yaptnız helal olsun size gidin verin amerikaya israile paraları hem paranızı yesinler hemde daha güçlenip sizi yesinler. tebrik ederim

ixamar

ixamar

Üye
kardeşim gerçekten güzel bir iş yapmışın çok çok teşekür ederim bu konuyu herkesin okuyup bilinçlenmesi lazım

Odysseus

Odysseus

Üye
kardeşim gerçekten güzel bir iş yapmışın çok çok teşekür ederim bu konuyu herkesin okuyup bilinçlenmesi lazım

Sen başkalarının yerine yorum yapamazsın. "Herkes Bilinçlenmesi Lazım" dersen o herkes te sana patlar. Ben bilinçliyim zaten sizin aptalca karalamalarınızla bilinçlenmektense daha mantığımı kullanarak bilinçlendim. Siz devam edin bilmem kimlere paranızı vermeye. Yazmıyorum artık forumda. Sizin gibi aptallarla uğraşamam. İşim gücüm var benim. Beyninizin içini çok merak ediyorum eğer kullanamıyorsanız bana ücretli olarak satabilirsiniz. İçini açıp çalışma şekline bakmak istiyorum. Gerçi çalışmadığı kesin ama...

zafeer

Üye
çok guzel bi konuya değinmişsin benim çevremde herkes ucuz die alıo ben hiç hoşlanmıom bundan

Odysseus

Odysseus

Üye

semsah0606

Üye
ben bu cihazı istanbuldan aldım.6 aydır kullanıyorum.1 kere şarj girişi bozuldu oda benim aleti ters takmamdan dolayı deiştirttim şimdi samsung şarj aletiyle şarj ediyorum.ses kalitesine gelince en kral telefonunuzda karşılaştırrım en ufak bi cızırtı bile yok mükemmel bi ses veriyo.bende anlamadım ama kamerası falan dier çin mallarına göre çok daha kaliteli,gün ışığında süper foto çekiyo.tek sıkıntım biraz kaba olması.onun dışında güzel bi cihaz.bide şu sar değeri olmasa....

zafeer

Üye
Neden rahatsızsınız anlayamadı. Parasını sizden mi alıyorlar

şimdi doğru dion ama ben ondan demedim bu lafı biz parayı verioz alıoz teli adam yarısını ya veriyo ya vermiyo ucuza kapatıo teli ben bole şeyleri sevmem bişeyi alcaksan adam gibi yollarla al doğru deil mi bole şeylere de izin verilmesini hiç doğru bulmuyorum

ibrahim_0142

Üye
arkadaslar bu cın malı telefonun bı programı veya uyumlu oyunları yokmuya bı yardım edın lutfen

--------------- Ekleme ---------------

tv mobıle phone f888 uyumlu oyunları yokmu

KrKy

KrKy

Üye
Bende Anycool F888 var ve gayet memnunum:yuru

toranaga1

Üye
benim telefon şanslı çıktı . seneyi bitirdi hala sağlam ama şans yani?????

Whispeя

Whispeя

Üye
Teşekkürler:oke:

mmzzkk

mmzzkk

Üye
çok tşkrelrr

endy

endy

Üye
kardeş çok güzel bi paylaşım da benim bi istirhamım olacak
n95 alıcam ama tavsiye edermisin ne gibi dez avantajları var
avantajlarono sormama gerek yok heralde onun gibi bi tek için yardımcı olurmusunuz????

ixamar

ixamar

Üye
ülkemiz insanın gerçekten de bilinclenmeye çok çok ihtiyacı var ucuz etin suyu kara olur arkadaşlar

matraxadr

matraxadr

Üye
:oke: orjinden şaşmayın derim arkadaşlar.sadece tavsiye

mami24

mami24

Üye
eline sağlık süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

caner90

caner90

Üye
almayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn