değil tabi ki. hayret bişeyne yani çinden ki pılastikle güney koredeki aynı değilmi![]()
![]()

abi çin parçası var demiyorum. telefonları çinde birleştiriyolar diyorum.ben bilmem bir parçası bile çin olsa olmaz o mal çin malıdır o çin malı olan parça bozulur diğerleride bozulur en iyisi nokia n92

biz burda çin malı almayın diyoruz sen bende orite var arızalı diyosunYa bende orite markalı telefon var ama konusurken karsı taraf benım sesımı duyuyo ben karsı tarafın sesını duyamıorum lutfen yardım edınn allah rızası ıcın
s bence cep telefonu genel bölümünde bu problemin için konu açarsan daha uygun olurya arkadaşlar bir yakınıma aldım gg den 1 hafta sonra klonlu mesajı geldi adam pişkin bir şekilde gönder halladelim diyor hallolma durumu sizce yüzde kaçtır birde kimseye bu telefolardan tavsiye etmem komple sorunlu
zahid sen mutlaka al çin malı telefon. Piyasadaki çin mallarının kullanımını biz azaltamıyoruz, bari o çin malları kendi kullanıcılarını kendi azaltsın. Böylelikle kullanım oranı düşer bu dandik ürünlerin.bunu bize değil bu malları yapan çinlilere şikayetinizi iletiniz
Senin o telefon çöp olur. Zahid12 kayıt ettir demiş. O prosedür kayıt dışı telefonlar için geçerli. Senin telefon klonlu imei'ye sahip. Yani kendi imeisi yok, neyi kayıt ettireceksin. Aç ilk sayfaya bak; benim ilk yazdılarımda var o telefonların nasıl klonlandığı ve klon olduğunun devlet tarafından nasıl anlaşıldığı tek tek anlatılıyor.ya arkadaşlar bir yakınıma aldım gg den 1 hafta sonra klonlu mesajı geldi adam pişkin bir şekilde gönder halladelim diyor hallolma durumu sizce yüzde kaçtır birde kimseye bu telefolardan tavsiye etmem komple sorunlu
ARKADAŞIM BİR ARABANIN MOTOR VE ŞASE NUMARALI DEĞİŞTİRİLİP SATILDIĞINDA BUNU YAPANLAR HIRSIZLIK DAN YARGILANIYORLAR.
BİR TELEFONUN İMEİ NUMARASINI DEĞİŞTİRP SATMAKDA AYNI SUCDUR.
BU NEDENLE DİKKATLİ OLUN BİR MALI KAÇAK SATMAK ALMAK VE SERİ NOSUNU DEĞİŞTİMEK İLE BİR ARABAYI ÇALIP ŞASE NOSUNU DEĞİŞTİRMEK AYNİ ŞEYLERDİR..
KAÇAK İMEİ YAPANLARI İHBAR EDİN ARKADAŞLAR...YARIN TELEFONUNUZ ÇALINIR.ALAN YENİ İMEİ ÇAKTIRIR VE SATAR...DİKKATLİ OLUN BU DANDİK ÇİN MALLARINI ALMAYIN ......ŞU ANDA ALIPDA EYVAH DİYEN...BUNUN HAFIZASI 197kilobaytmış,BUNDA 3G YOKMUŞ ,RESİMLERİ AÇMIYOR,VİDEO GÖSTERMİYOR DİYEN BİNLERCE KULLANICI VAR.BUNLARDAN BİRİ OLMAYIN PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN BUNLARIN GÖZÜ CEBİNİZDEKİ HARÇLIKLARINIZDA....SEVGİLER

ARKADAŞIM BİR ARABANIN MOTOR VE ŞASE NUMARALI DEĞİŞTİRİLİP SATILDIĞINDA BUNU YAPANLAR HIRSIZLIK DAN YARGILANIYORLAR.
BİR TELEFONUN İMEİ NUMARASINI DEĞİŞTİRP SATMAKDA AYNI SUCDUR.
BU NEDENLE DİKKATLİ OLUN BİR MALI KAÇAK SATMAK ALMAK VE SERİ NOSUNU DEĞİŞTİMEK İLE BİR ARABAYI ÇALIP ŞASE NOSUNU DEĞİŞTİRMEK AYNİ ŞEYLERDİR..
KAÇAK İMEİ YAPANLARI İHBAR EDİN ARKADAŞLAR...YARIN TELEFONUNUZ ÇALINIR.ALAN YENİ İMEİ ÇAKTIRIR VE SATAR...DİKKATLİ OLUN BU DANDİK ÇİN MALLARINI ALMAYIN ......ŞU ANDA ALIPDA EYVAH DİYEN...BUNUN HAFIZASI 197kilobaytmış,BUNDA 3G YOKMUŞ ,RESİMLERİ AÇMIYOR,VİDEO GÖSTERMİYOR DİYEN BİNLERCE KULLANICI VAR.BUNLARDAN BİRİ OLMAYIN PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN BUNLARIN GÖZÜ CEBİNİZDEKİ HARÇLIKLARINIZDA....SEVGİLER
bu yorumlara sonuna kadar katılıyorum bunları mutlaka değerlendirinevet arkadaşlar buna çenç denir tavsiyem almayın milliyetçi olun kendi ülkenizin malına yatırım yapın![]()