Çin Malı Telefonlar İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım

Sponsorlu Bağlantılar

santiago24

Üye
benim telefon DIGIPHONE M8600 program arıyorum!! yardımcı olursanız sevinirim..

tommy_ak

tommy_ak

Üye
bende çin malı tv iphone var ama internet ayarlarını yükledim olmuyor nokianın hangi telefon ayarını yüklemem gerekiyor ve oyun yada program nasıl yükleniyor bunun için dönüştürücü bir program yada bir yöntem varmı yardımcı olursanız sevinirim ve bu kolaylığı bize sağladığınız için teşekkür ederim

conci_12

Üye
n99i ye nasıl tv kanalı yükleyebilirz kardeşşş bi yardım?

kerimsarı

Üye
bende tv mobıle var bluetooth açılmıyor girince bekleyin bluetooth açılıyor diyor yok açmıyo şimdiden teşekkür ederim

conci_12

Üye
off bea

cihan5555

Üye
slm benim tbk t828 telim war wap ayrlarını nasıl yapacam yardım pls şimdiden tşk

ZENLY

Üye
Merhaba arkadaşlar n1001 diye bir telefon aldım güzel hoş zarif ince ve hafif bir tlf ama bilgisayar usp den hiç görmüyor sadece şarj oluyor ne yapıcam yardımcı olurmusunuz indirmediğim proğ. Falan kalmadı hepsinide kurdum olmadı yol yordam gösterirmisiniz şimdiden çok teşekürler.....

sscihatss

Üye
merhaba arkadaslar ben telefonumu usbye taktıgımda iki kere dıng sesi veriyo ve aygıtla ilgili hicbirsey pc'de gorunmuyor. lutfen yardımcı olun..not:veri modu dedigimde boyle oluyo

ATALAY_57

Üye
6300 tlfonum dubaidn glme ama telefona tema atıyorum kabul etmiyor soru işreti çıkıyor ne yapa bilrm şimdidn tşkrler

sonejder01

Üye
Slm arkadaşlar bende anycool t818 var ama games veya n-games diye bir klasör yok oyunu telefona nasıl atabilirim şimdiden teşekkürler....

sarkoylu

Üye
ya tema ıle oyun nerden bulabılrım

kerimsarı

Üye
benimde piyasada n99 diye bilinen tv mobıle telefonu var bluetooth da soru var aç deyince bekleyin bluetooth açılıyor diyo ama açılmıyo fabrika ayarlarınada çevirdim olmada yardımcı olursan sevinirim

sheva24

Üye
bende dolia f988 var.hocam sol üste değişik bir simge (cevapsız cagrı, yeni mesaj simgesi gibi simgelerin olduğu yerde)belirdi.rw1 yazıyo.1. hat ile ilgili bir özellik ama çözemedim öncelikle bunun ne olduğunu öğrenmek isterim.sonrasında kalem ile mesaj (el yazısı) yazmaya çalışıyorum harfi yazıyorum ama ekranda gözükmüyo imleç ilerlemiyo.acaba nasıl yapabilirim ? yardımlarınız için tşkl

kaan47

kaan47

Üye
SELAM BEN Bİ ÇİN TELEFONU ALDIM güvenlik kodunu bilmiyorum İKİNCİ EL ALDIM TUŞ ŞİFRESİNİDE NE DENEDİYSEM OLMADI Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ..

ersincez

Üye
Çİn malı alırken en az 100 kere düşünmek gerek

zero10

Üye
selam benim bir sorunum var çin telofonu k530i var bende bunun ekran ışığı çok az yanıyo yükseltemiyorum nasıl yükseltirim acaba yardım edebilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

selam bende çin malı k530i var bunun ekran ışığı az çoğaltamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

nedvet

Üye
arkadaşlar ben bu yakınlarda hepsiburada.com'dan neox is21 aldım. telefonun kutusunda java desteği olduğu soyleniyor ama ben telefonun içine jar ve jad uzantılı dosyaları koyduğunda dosyaları tanımadı, bi yerde gprs den indirince oyuyo diye duydum ve dedeim yine olmadı bana yardımcı olursanız sevinirim

zero10

Üye
çin malı k530i telofonu
selam arkadaşlar benim bir sorunum var bende çin malı k530i var bu telofonun ekran ışığı az yanıyor bunun ışığını nasıl yükseltiriz..........?
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.:megafon:

mikrop52

Üye
selam arkadaşlar bendede n100+ diye bi telefon var bende bunu wap yani internet ayarlarını yapmak istiyorum ama araştırdı bulamadım bi yardımcı olursunuz artık bana:coold:

maxi_memo

maxi_memo

Üye
slm arkadaşlar bnde anycool t818i adlı tel var buba tema bulabilir misiniz

Üst Alt