s.a arkadaşlar sar değerleri simkartlamı alakalı yani simkart takmadan bu çin telefonlarından sadece tv izlemek için yararlansak zararları ne derecededir bileniniz varmı konu hakkında pek bilgim yokta şimdiden teşekkürler
ben bu n99i kadar iğrenç bir telefon görmedim sayarak getirmişler herhalde menüsünü sanki ilkokul çocukları çizmis. gibi tavsiyem si,ze sakın almayın!!
slm anycool t818 var bende *#3646633# yi girdim ordan diğer ayarlar dan bi yere girdim ve telefon kendiliğinden kapandı ve birdaha açılmadı ve de şarz almıyo bi çözümü varmı acaba cevaplarsanız sevinirim
ben bir çin malı iphone aldım onun için orjinal program derken gercek apple kullandıgı yazılım bulabiliriyim
yada cep office ve media player programları varmı ilgilendiginiz iiçin teşekkur ederim
Arkadaşım , GM GF'F model telefonda yüklü bir oyun yok "java dovnload "diye bir seçenek var. Oyun oynamak istiyorum ne yapmalıyım yardımınız için teşekkürler.
arkadaşlar bende nokia 6500 slide çin malı var. Benim sorunum şu biri beni aradığı zaman tel kendi kendine daha çalmadan açılıyor. fabrika ayarlarınada döndüm düzelmedi. yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler.
Evet ya bosuna teelefonları kirletiyor.1 senedir kullanıyorum N99i yi hiç birşey olmadı sesi en sona çıkartınca cızırtı yapıyor sadece kamerası 1.3 Tv kartıda var dhaa ne istiyimki sadece oyun bulamıyorum...