sağol arkadaşım böyle yapınca çalıştıöncelikle paylaşım için tşkr ediyorum
çinmalı e71i model bir telefonum var bu programve driverle tlfnumu pcye bağladım mesaj -telefonrehberi vb herşeye ulaştım. 3 saat programı bulmak için uğrştım![]()
kurulumu şöyle; arkadaşın verdiği programı indirin link çalışıyor. öncelikle telefonu kabloyla pcya bağlayın donanım bulunduğunda belirli konumdan yüklemeyi secin yol olarak indirdiğiniz dosyada drıver ve 2K_XP_COM ı gösterin tamam deyin. donanımları ardından aygıt yöneticisini açın oradan bağlantı noktaları altında yüklediğiniz modemin drivirene sağtıklayıp özellikleri seçin ardınsan açılan pencereden gelişmişi ve ardından com1 i seçin, TAMAM DEYİP KAPATIN
indirdiğiniz Pc suite gelin PhoneSuite i tıklatıp çalıştırın setting den com 1 in seçili olduğunu göreceksiniz phone veya sim arasında seçip yaparak rehberinize ulaşabilirsiniz. uykulu uykulu anlatımım bukadar oldu ama süper oldu tlfdaki herşey pc de artık))
kardeş paylaşımın çok güzel, çok teşekkürler. pc suiti kurdum telefonun rehberine ve msjlarına ulaşabiliyorum ama modem olarak tanıtamadım. çünkü aygıt yöneticisinde 'modems' diye bi seçenek yok. ingilizcemde yok anlatımdan anlamadım bişey, resimlerlede bu kadar oldu. yardımcı olursan sevinirim....![]()
bu program çalışmıyor kurulumda hata veriyoo yardımcı olursanız sevinirimm

çin yapıyor üstüne made in Finland olay tamm
kardeşler arkadaşlar garanti denilen belgede hikaye telefonunuz düşsün bakalım bi garantiye gönderin kaç günde geliyor yada KULLANICI HATASI DİYE BİR KAĞITLA GELİYOR
O ZAMAN GARANTİYE ne kadar lanet edersiniz ALLAH bilir ...
arkadaşlar çin kore prc v.b gibi yerlerde üretilen telefonlar bence diğerleriyle aynı sağlamlıkta hem ANDROİD ALSANIZ DA WİN7 İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP TELEFONDA ALSANIZ MAXİMUM 2 YIL SONRA ZATEN SIKILIYORSUNUZ ..
sonuç olarak makul fiyata al canın sıkılınca at- yada- sat