Çin Malı Telefonlar İçin Yeni Versiyon PC Suite - Kurulumlu - China Phone Suite + Driver

Sponsorlu Bağlantılar

akkartal29

Üye
Bende N96'sı var... ekranı kırılmıştı, yeniledim. ikinci bir sorun, çift hatlı olduğu için meğer çift IMEI numarası varmış ve benim sadece biri kayıt yapılı olup, bir sene kadar aradan sonra tekrar kullandığımda, simler çalışmadı. Sordum, bayramdan sonra gelirsen kayıt yaparız, dediler.
Evet, sorun sadece bu. Bu telefonda benim en hoşuma giden şey Televizyon aygıtıdır. Başka hangi telefonda var bu?
Evet, kamerası çok net resim çekmiyor, ama ziyanı yok. Diğer unsurlar iyi işliyor.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar,
biraz önce verilen bağlantıdan telefonu bilgisayara bağlamak için Suite programını indirdim indirmesine de, maalesf install olmuyor, yüzde seksende arıza verip, kendini kapatıyor. Neden acaba?

Çin Malı Telefonlar İçin Yeni Versiyon PC Suite - Kurulumlu - China Phone Suite + Driver

Bunu indirdim ama kurulurken son anda bir hata yapıp, sıfırlanıyor. Neden acaba? Yokse XP ile uyumsuz mu? Öyle bir uyarı da vermiyor? Anlayamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

bunu indirdim, ama ne yazık ki kurulmuyor?
Son anda hata veriyor... neden ki?

Bunu indirdim, ama kurulumda son aşamada hata veriyor.
Neden acaba?

Bana bu lazımdı,indirdim ama ne yazık ki kurulumda, son aşamada hata veriyor, nedense?

Arkadaşlar,
demin ki denemelerimde mesaj gitmiyordu, onun için tekrarladım, ama meğer gitmiş...?! Gönderim bir türlü bitmiyordu yani...
Kusura bakmayınız...

Az önce, mesaj gönderimi yine aynı hatayı verdi. Çok bekleyince, galiba bir sorun var, diyerek, yeniden deniyor insan... ve bir sorun olduğu belli ama ne, bilemiyorum. Çünkü her zaman böyle yapmıyor. Benim tarafta mı, yolda mı, yoksa sitede mi her neredeyse bu sorun, belli değil...

yamangl

Üye
program kurulumda hata veriyor ne yapabilirsin?

gardiyan1907

gardiyan1907

Üye
link ölü

canavar3

Üye
ellerine sağlık kardeş

bektaşoğlu

Üye
çin malı n95 için pc suteye birtülü ulaşamadım bitane buldu onuda kuramadım blen arkadaşvarsa ip ucu yeter

mak.muh.

mak.muh.

Üye
bende indirdim ama kurulumda hata verdi win7 kullanıyorum onla alakalı sanırsam

poyraz45

Üye
bencede öyle kardeşim 6700 kullanıyorum gercek nokıa verseler değişmem teli okadar memnunum . herkes kurtulsun şu çin amlı korkusundan

ypulatkan

Üye
bu kameralara amma takmışsnzz haa ... Benm elmde anycool t828 i var .. Kamerası 1.3 mp ... Ama süper çekioo ...!!! Vga falan değill .... Hiiç vega kamera görmedk mi sanqii ... Vga kamerayla yan yana tuttum telefonları anycool bin kat güsel gösterioo ... şidmi bırakn bu telefonları kötülemeyii
... :@ ben kullanıorm hiç bir şikayetm yok telefon çok sağlam ayrıca ... Garantiye gerek yoq yhanii .... Taşn üzerine düştü maç yaparken sadece kapak çizildi ... Başka bi sorun yoq ....
bence sen bu telefonlardan sattığın için kendine yatırım yapıyorsun koçum.dürüst ol .milleti yerine koyma ne dersin?

mmahfuz

Üye
hersey ıcın tesekkurler ama wın7 ye kurulmuyor

sp3_123

Üye
teşekür

victorzafer

Üye
diğer çin mallarındada işe yarar umarım

x2cyber2x

Üye
setup sonda hata veriyor :(

musate

Üye

ÇİN MALI ÇAKMA X6 ÇİN MALI TİGER X6 İÇİN WG6 MODEL ÇİN MALI TELEFON İÇİN PC SUİTE PROGRAMI

Arkadaşlar denedim bizzat çalışıyor. problem dı giderdim. bunuda burda söylicem zaten. Ne işe yarar bu diyenler için basitçe bunu bilgisay kuracaksınız. sonra rehberinizi, giden gelen mesajlarınızı ve daha fazlasını bu programdan yöneteceksiniz. böylece telefonun klavyesine mahkum olmassınız. ayrıca bayram mesajlarını bundan yazıp kolayca gönderirsiniz. tabi yine bilgisayar klavyesi yazasınız. bunuda yaptım gayet iyi çalışıyor.

diger bi konu rehberi yedekleyebilirsiniz. bir sorun ursa geri yüklersiniz. rehberi exel veye txt formatında bilgisayara atabilirsiniz.

dosya yöneticisi çalışmıyor görünüyor ama bunun için fazla uğraşmadım zira zaten bu kısım flash bellek gibi erişildiği için fazla zorlamadım.

teknik kıSma gelince programı indirin. Driver klasörü ana klasörde olmadığı için program kurulmuyordu. Malesef bunu indiren arkadaşlar bu durum yüzünden çalıştıramamıştır. eger chine phone pc suite şeklinde indirenler varsa hemen driver klasörünü ana klasörün içine kopyalasın yoksa program kurulmaz.

telefonu taktıgınızda COM port bağlantı seçenegini seçeceksiniz. yıgın depolamayı değil yani. bilgisayarınız donanım olarak ekranda tanımak isteyecek. ona dosya içersin ki driver klasörünü gösterin. o geregini yapıp sürücüyü yükleyecek. Aygın yöneticisine koyacak.

sonra programı kuracaksınınz. SETUP uygulamasını çalıştırıp ileri ileri sona kadar gideceksiniz. Yalnız dedigim gibi hata vardı. onu belirttim. Dışarıdaki Driver klasörü içeridede olsun. sanırım donanım tanıtmak için dışarı çıkarılmış. ama setup sırasındada isteniyor.

Kurulum bitince programı çalıştırın. Setting den COM3 portunu seçin. Program şey düzgünse direk rehberi vs. indiriyor. sonra direk düzenleyebilirsiniz.

programı upload ettim. link vericem. ama bir sürü yerde china phone studio diye var. anycool ve digerlerine oluyormuş. ama X6 çakmasınada gayet iyi oluyor.

eğer başka yerden indirirseniz driver klasörünü içeri almayı unutmaayın.

. t/579wg6 X6 telefonu pc suite.rar

link .

h t t p : / / w w w . d o s y a u p l o a d . n e t / 5 7 9 w g 6 X 6 t e l e f o n u p c s u i t e . r a r

ok. hepsi bu.

BURAYA BAKIN................

rapchi55

Üye
nasıl yüklenio bu antırmısın

bnde com 1 yazıo com 3 yok bunu nasıl yapcam ??

yavuznp

Üye
eline saglık cok tesekkürler

:oke:

kervan58

Üye
arkadaşlar bende 5800 var çin tbi email atmam gerekiyo modem driverini bulamıyorum lütfen acil yardım

gonulyorgunu64

Üye
ÇİN MALI TELEFONLAR IÇIN PC SUITE - China Phone Suite + Modem Driver

KURULUMLUDUR - SETUP DOSYASI VARDIR..

Çin malı telefonlar için bilgisayara bağlama programıdır. Modem driverda içince mevcuttur

Trident Anycool Orite Letus Piranha Neox N99i için uyumlu. Diğerlerini bilmiyorum

Bu program sayesinde Çin malı telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ,
Mesajlarınız telefon içinden alabilir ve telefonunuza mesaj kaydedebilirsiniz ,
Rehberinizi düzenletebilir, yeni kişiler ekleyebilrisiniz ,
Telefonunuzun micro SD haricindeki kendi hafızasıdanki dosyaları görebilirsiniz.....

iyide rar şifresi nedir bunun

frenzo

Üye

okan alardek

Üye
arkadaşım bu programla (pc suitle) hafıza karttaki dosyaları göremiyor muyuz? lütfen cevap

arkadaşım bu programla hafıza karttaki dosyalara erişemiyor muyuz?

Üst Alt