Çin Malı Telefonlar İçin Yeni Versiyon PC Suite - Kurulumlu - China Phone Suite + Driver

Sponsorlu Bağlantılar

nuhkose

Üye
kardeş modem driver anlatımını buldum sadece

kardeş paylaşımın çok güzel, çok teşekkürler. pc suiti kurdum telefonun rehberine ve msjlarına ulaşabiliyorum ama modem olarak tanıtamadım. çünkü aygıt yöneticisinde 'modems' diye bi seçenek yok. ingilizcemde yok anlatımdan anlamadım bişey, resimlerlede bu kadar oldu. yardımcı olursan sevinirim.... :)

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

Ahmetyerdogan

Ahmetyerdogan

Üye
merhaba arkadaşlar ben kurdum Çin malı PC suiteyi kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz?teşekkürler

by_batu

Üye
kardeş saoldo verdiğim linkte indirmek için kullanıcı adı ve şifre istiyo. :S:S:S

by_batu

Üye
yaw emeğin için saolda bu link hata veriyor :S:S:S

xcoco

Üye
emeğe her zaman saygımız vardır.
teşekkürler.

madagascar82

Üye
arkadaşlar programı indirip kurdum ama şu tanıtma işini yapamadım, win7 kullanıyorum, anlatabilecek kşmse var mı?

srdrrr

srdrrr

Üye
trident in sitesinde pc suit mevcut.sayfada şebekelerin mms ayarları vegprs ayarlarıda verilmiş..link aşağıda;

anom009

Üye
yaw okadarda kötü değil kullanan kişiye bağlı çok saçmalamışsın çin malı telefonlarda hiç foto çektinmi ki konuşuyorsun dogus bndede kaçak war hala kullanıyorum hiç bir sorun yok ama sadece program yüklenmiyor tek sorunu bnce o fotoğrafları we videoyu müthiş çekiyor müziklerde oldukça kaliteli çalıyor dediğim gibi sadece program yüklenmediği sorunu war geriside kullanan kişiye bağlı

deniyol osmanov

Üye
çin dolia m 9 telefonunu bilgisayara ara kablosuyla tanıtmak istiyorum. ancak benim bilgisayarda tanımıyor.
bunun bir proğramı varmı bilgisi olan yazarsa güzel olur...................

saridayi3

Üye
offffff inmiyor yaaaaaaaaa

colitux

Üye
arkadaşlar bendede flying f300 var telefon çokk sağlam taş gibi suyun içine düşürdüm çıkardım hala çalışıyor hiçbir sorunu yok seside cok güzel :D

aliozer61

Üye
arkadaşlar bende çin e72 var wifi den nasıl internete bağlanırım detaylı olarak anlatacak, bana yardımcı olacak varmı. tşk.

zirve_36

zirve_36

Üye
ne yaptıysam olmadı teli bilgisayara bağladığımda sadece yığın depolama ve webcam seçenekleri çıkıyor pc suite falan çıkmıyor

alemci_42.tr

Üye
ArkadasLar bu programı nasL yükLer ve ne işe yaradıgını bildirirseniz. daha yeniyim bu konularda

ufo masum köylü

ufo masum köylü

Üye
çin malları başımıza bela

BrinqMeToLiFe

BrinqMeToLiFe

Üye
bndeeee çooooooooooooook memnunum her şey yüklenio bu telefonlara microsoft excel paint word hepsini yükledim hafıza doldu ama tel. yavaşlamadıı :D tek sorunu tema yükleyemedimmm başka da sorun yok rahatlıkla modifiye edilebilir telefonnnn bnm general mobile dstq 100 :D

enessmert

Üye
program çalışıyo kardeş saolasın ama mesaj atılmıyo :/

sekizevlerli

Üye
neden olmuyor

izmirli_3_5

Üye
deneyelim bakalım tşkler

Üst Alt