Çin Malı N99 Bilmek İstediğiniz Herşey Burada.

Sponsorlu Bağlantılar

BEGENDİNİZ Mİ ???

• Kullanılan toplam oy
    201
  • Anket kapatılmış .

boztepeli22

Üye
arkadaslar oyun nasıl atılıyoo acilll

esmer_delisi432

Üye
kardeş bende n99i safir yeni aldım çozemediğim bişey var bazı larının kamerası çok net fakat benımkı pek net değil herhangi bir kamera programı yuklenebilirmi yuklenebiliyorsa program adresini yazarmısın şimdiden teşekkür ederim...

sadık mutlu

Üye
bilader bu video dönüştürüçü likinki tıklan mıo?:S

HATCEM

Üye
Arkadaşlar bana qicktme programı programını nerden bulurum söyleyen olur mu

19995

Üye
ya bn mms yapamıyorum olmıyo yardım edin

emre2323

Üye
oyun yükleniyormu acaba ?

azat_22

Üye
arkadaşlar bu web ayarlarınıda denedım mms ayarlarınıda ıkısıd eolmuyor başka ayarlarmı gereklı varsa blıen yazsa sevınırım

abidn6223

Üye
ya elimde çin malı n99i var ..ama ben video oynatamiyorum nasıl olucak yardim edinnn please

sahzat

Üye
ne lanet bir telefon bu yaaa
n 99 safir telefonumuzda menü+servisler bölümüne giriyoruz
2 sıradaki web giriyoruz
ayarlara giriyoruz
select sim bölümünde türkcell hattımız hangisine bırakılmışsa onu seciyoruz
profil düzenleye giriyoruz
profil yazılı herhangi birine giriyoruz
profil düzenleye giriyoruz
ve sırası ile ayarlıyoruz
guzel demissinde benim telefonda bole bişiler yok
tek tek menuyu yazıyorum
başla ile menüye giriyor. menude
1.televizyon
2.mesajlar
3.telefon defteri
4.multi medya
5.arama kaydı
6.durum
7.ayarlar menusunun altında bekleme tipi secme-slot adı kur-tarih kurma-özel kurma-dil-telefon ayarları-arama ayarları(arama ayarlarının altında ip kurma-arama yon.-cagrı bek-konusma eng-dier ayarlar var)-direksiyon kurması-şebeke ayarları-güvenlik ayarları-koodinat kurması-fabrika ayarına geri don var.
8.tarayıcı (web) menusunun altında tıklandıgında ilk olarak hat soruyor. sonra ekran geliyor. ekran menusunde ileri,geri,dur,yenile,anasayfa,yerimleri,yerimiekle,kayıt ve go tusları var
kayıta tıklandıgında ayar gibi bişiler geliyor ordan ayarı secıyorsun ve duzenlıyon. duzenlemeye gectıgınde ad,anasayfa,kapıyolu(ip),ad,kod,ap adı ve port soruyo baskada bişi cıkmıyo. senin verdiklerine gore uydurabildigimi yazdım ama baglan dedigimde gprs baglama yanlıs die uyarı veriyor
9.aksesuar

yani dedigin gibi bir menu yok nasıl yapcam allah ıcın biri yardım etsin. nete girmem gerek giremiyom

drli-oglan

Üye
kardeşim mms için bilgi hesabı yazan yere ne yazmamız gerekiyor. hepsini değiştirdim sadece orayı değiştiremiyorum. artı gelen mms yi indirirken GPRS e abone olunmadı diyor. bana yardımcı olurmusun. teşekkür ettim.

gfb_39

gfb_39

Üye
bende tv mobile N99i telefon var buda sesi yüksek cıkması gerekiyor ama benım normal cıkıyor telefon daha 6 aylık bir türlü sesi yüksek cıkmıyor ne yapıbilirim..?

erito

Üye
mms indiremiyorum yardım

asilord_1000

Üye
ya bende d2000 var için de 100 tane şarkı var 50 tane gösterio o 50 tane şarkıyı çalıo 50sini ne gösteri nede çalıo artı videoları oynatamıyorum bana bi yardımcı olursanız sevinirim

koko148

Üye
n99 safir pc den attığım videoları çalıştırmıyor ne yapayım

aydemirr

Üye
n99 safir normal ekran kullanyorum . acaba bu telefonlarda 2 hat aynı anda aktif değilmi ben ayarları bulamadım. bana yardımcı olan olursa memnun olurum. teşekkürler

xmedrex

Üye
mrb arkadaşlar beded çin malı safir telli var benim sorunum telefonu pc ye takdığım zaman şarz ediyo fakat pc telefonu görmüyo..yardım ederseniz sevinirim

lion40

Üye
arkadaşın da aynı telefondan var ingilizce çeviri programı lazım mümkünse!
yardımlarınız için teşekkürler!!!

Odysseus

Odysseus

Üye

Üst Alt