Çin Malı N99 Bilmek İstediğiniz Herşey Burada.

Sponsorlu Bağlantılar

BEGENDİNİZ Mİ ???

• Kullanılan toplam oy
    201
  • Anket kapatılmış .
EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı N99 Bilmek İstediğiniz Herşey Burada.
sevgili arkadaşlar çinliler her şeyi taklit etmekte 1 numara işte bir örnek n99.bende burada size n 99 bazı özelliklerini anlatayım.ama sunu bilmenizi istiyorum bendeki n 99 safir modeli (son çıkan)
örnegin :

N99 SAFİRDE WEB KAMERA AYARLARI :

n99 safir i web kamera olarak kullana bilirsiniz.bunu yapmak için bi ayara gerek yok sadece usb kablosunu takın ve çıkan menüden web kamerayı seçin.

N 99 SAFİR de WEB AYARLARI :

n 99 la web baglantısı yapmak.ayarları aşagıda veriyorum ama belirteyim bu ayarlar sadece türkcell için gecerli.ilerki zamanlarda telsim içinde ayrıca verecem.
başlıyoruz
n 99 safir telefonumuzda menü+servisler bölümüne giriyoruz
2 sıradaki web giriyoruz
ayarlara giriyoruz
select sim bölümünde türkcell hattımız hangisine bırakılmışsa onu seciyoruz
profil düzenleye giriyoruz
profil yazılı herhangi birine giriyoruz
ve sırası ile ayarlıyoruz

profili yeniden adlandır
Turkcell WAP

ana sayfa

veri hesap
Turkcell WAP

baglantı türü
HTTP
Öneml Not : burada size proxy adres ve proxyport soracak aynen yazın :
proxy adres :212.252.234.168
proxy port :8080

kullanıcı adı boş
şifre boş
ve profili etkinleştirin :) şimdiden ii gezintiler..

sormak istediğinizide sormaktan çekinmeyin.
BİR TEŞEKKÜRÜDE ÇOK GÖRMEYİN LÜTFEN.:oke: EMEĞE SAYGI ...

N 99 MMS AYARLARI:

Sevgili arkadaşlar burada size n 99 safirin mms ayarlarını anlatacagım.önemle belirteyim bu ayarlarda turkcell ayarları.

öncelikle
menü+mms+mesaj ayarları+profil servisi diyoruz ve baglı bulundugumuz simi seciyoruz.

burada sırası ile

profili yeniden adlandır :
TURKCELL-MMS
anasayfa

veri hesap
TURKCELL-MMS
baglantı türü
HTTP
proxy adı :212.252.169.217
proxy port : 8080

kullanıcı adı boş
şifre boş

iyii mms ler.

BİR TEŞEKKÜRÜDE ÇOK GÖRMEYİN LÜTFEN.:oke: EMEĞE SAYGI...

N99 SAFİR VİDEO OYNATMA :

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLAR N99 DA VİDEO OYNATILMADIGINDAN ŞİKAYETÇİ BUNU ŞÖYLE AÇIKLAYAYIM.ÇİN MALI N99 LARDA QİCKTME PROGRAMI KULLANILIYOR.VİDEOLARINIZI BU FORMATA ÇEVİREREK TELEFONUNUZA KAYDEDERSENİZ BU SORUN ORTADAN KALKAR.

N99 SAFİR GÜVENLİK KODU :

ARKADAŞLAR İLK GÜVENLİK KODUNUZ 1122 BUNU İLK GİRİŞTEN SONRA DEGİŞTİRİN.

• Beğen
Tepkiler: dumrul93, karacym, FatoMn12 ve 11 diğerleri

kavakyolu

Üye
kardeş formatını değiştirmeme rağmen video oynatamıyorum bana bi yol gösterirsen memmun olurum

zahid12

zahid12

Üye

bu adresteki
program vid formatına çeviriyor
ben tam yapamadım ama ilerleme var arkadaşlar haydi bastırıp yapalım ilgilenenlere teşekkürler

bu formatta oluyor ".vid"

--------------- Ekleme ---------------

Tıkla N99i Video Formatındaki Çeviriciyi İNdir

bu adresteki
program vid formatına çeviriyor 3 doysa çıkıyor vid ve ses dosyasını video klasörüne atın işlem tamamdır.

.vid formatına çevir at

DOGUS59

Üye
ARKADAŞLAR BU TELEFONLARIN HEPSİ KAÇAK AYRICADA HEPSİ BİRBİRİNİ KOPYALARI YANLIZCA KASALARI DEĞİŞİK KAMERASI HEPSİNDE AYNI VGA AMA HEPSİNDE AYRI AYRI YAZIYOR.
DİĞER BİR KONU VİDEO OYNATMIYOR.SESİ YÜKSEK AMA KALİTESİZ.İMEİ LERİNİN HEPSİ SAHTE EN GEÇ 2-3 AY İÇİNDE OPERATÖRLER TARAFINDAN KAPATILIYORLAR.KESİNLİKLE ALMAYAN HEPSİNDE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR YAZIYOR.AMA HİÇBİRİNDE YOK.Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN

BİR DE ALIP KULLANAN BİR ARKADAŞIN FORUMLARDAN BİRİNE YAZDIĞI YAZIYIDA EKLİYORUM
bende bugun aldım cıhazı ve hemen bugun yolladım .sarj ederken sarjı bozuldu sanırım ama zaten onyargılı oldugum cıhazdan tamamen sogudum.anycool t828. bu cuhaz hıcbır sekılde sesız moda alınamıyor sesız dıe tabır edlıne mod tıtresım . :))) bu cok komık .aldıgım gun sarjının bozulması daha komık aldıgım satıcı yarın umarım kabul eder de bu seruvenden kazasız atlatırım kendımı.

sesı yuksek evet ama dengesız bır yukseklık sozkonusu dıgerlerını bılemem ama bendekı gg dekının aynısıydı ve cıhaz ın dızaynı yatay sekılde hopororlerın ustune bır sey gelecek sekıldeyken ses zaten azalıyor..ekran cok gusel dıuyenler var bence degıl azıcık farklı bır acıyla goruntuyu dagıtıyor.telefonda buyuk yazılımsal sorunlar var :) bır hat dıgerınden daha az ses verıyor ama sonucta ıkısıde kısık ses verıyor

ısın aslı buyuk hevesle aldım cıhazı ama ıste kısmet degılmıs sarjın bozulmasıda bahane oldu. bırde elımde hala garıp bır plastık kokusu var.

bu cıhazların sar degerı dusuk deselerde ıanmam gunde en az ıkı uc saat telefonla konusurum ama bunla cıdden konusurken ellerınızın ıcı bır tuhaf kımıs kımıs oluyor ve bıraz uzatınca basınız cıdden agrıyor
...bunu deneyenekadar bunları soyleyenlere yahudı mallarna nekadar guven olur onlar tamamen ekonomık amaclı kendılerı ıcın calısırlar dıodum ama malesef cın malları bır bocalama donemı ıcıınde bunu atlatınca emınımkı cok buyuk ve suan olduklarından daha ıyı bır yerde olacaklar ama bu sekılde hep kotu bır ımaj cızıyorlar

benım aldıgım arkadas ggden ustunde kutusundan yırtılmıs orjınal ımeısıyle yolluyordu aletı cakma fılan degıl ısteyen olursa pm den nıcıkını atabılırım saygılarımla
BU TELEFONLARI SAR DEĞERLERİ BİR TÜRLÜ BULUNAMIYOR.ALMAYIN ARKADAŞLAR SAĞLIĞINIZI 3 KURUŞ İÇİN TEHLİKEYE ATMAYIN ARKADAŞLAR

tarkanz

Üye
selam bende yeni aldım n99 safir ilginç güzel telefon hemen hemen herşeyi çözdüm 2 şey haricinde 1i çağrı yapıldığında ters tutunca sessize geçiyo diyolar denedim sessize geçmedi 2 si oyun yükleniyomu bi programlamı çünki kendi içindeki oyunların olduğu yeri bulamıyorum pc ye bağladığımda teşekkür ederim ilgilenenlere

zahid12

zahid12

Üye
selam bende yeni aldım n99 safir ilginç güzel telefon hemen hemen herşeyi çözdüm 2 şey haricinde 1i çağrı yapıldığında ters tutunca sessize geçiyo diyolar denedim sessize geçmedi 2 si oyun yükleniyomu bi programlamı çünki kendi içindeki oyunların olduğu yeri bulamıyorum pc ye bağladığımda teşekkür ederim ilgilenenlere

kardeş sensörü çabuk bozuluyo o yüzden sensörüyle fazla ilgilenme

2.cisi ben kullanmadığım için oyunların nerde olduğunu blmiyorum

mimar_sinan

Üye
hocam veri hesap bölümünde sadece seç var yani turkcell wap yazamıyoruz daha doğrusu hiç birşey yazamıyoruz.yardımcı olabilirmisin.ayrıca prot veya proxy seçeneği çıkmıyor.şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca dediklerini yaptım internet ayarları için olmadı yardımcı olun lütfen...

wasiyet55

Üye
buqun n99 safir aldım bu telefonun özellıklerıne netten bakdıqımda dokunmatık ekran yazıyr fakat öyle bı özellıklık bulamadm yardımcı olursanız sevınırımm

N99 SAFİRDE WEB KAMERA AYARLARI :

n99 safir i web kamera olarak kullana bilirsiniz.bunu yapmak için bi ayara gerek yok sadece usb kablosunu takın ve çıkan menüden web kamerayı seçin.

N 99 SAFİR de WEB AYARLARI :

n 99 la web baglantısı yapmak.ayarları aşagıda veriyorum ama belirteyim bu ayarlar sadece türkcell için gecerli.ilerki zamanlarda telsim içinde ayrıca verecem.
başlıyoruz
n 99 safir telefonumuzda menü+servisler bölümüne giriyoruz
2 sıradaki web giriyoruz
ayarlara giriyoruz
select sim bölümünde türkcell hattımız hangisine bırakılmışsa onu seciyoruz
profil yazılı herhangi birine giriyoruz
ve sırası ile ayarlıyoruz

profili yeniden adlandır
Turkcell WAP

ana sayfa

veri hesap
Turkcell WAP

baglantı türü
HTTP
Öneml Not : burada size proxy adres ve proxyport soracak aynen yazın :
proxy adres :212.252.234.168
proxy port :8080

kullanıcı adı boş
şifre boş
ve profili etkinleştirin :) şimdiden ii gezintiler..

BİR TEŞEKKÜRÜDE ÇOK GÖRMEYİN LÜTFEN.:oke: EMEĞE SAYGI ...

N 99 MMS AYARLARI:

Sevgili arkadaşlar burada size n 99 safirin mms ayarlarını anlatacagım.önemle belirteyim bu ayarlarda turkcell ayarları.

öncelikle
menü+mms+mesaj ayarları+profil servisi diyoruz ve baglı bulundugumuz simi seciyoruz.

burada sırası ile

profili yeniden adlandır :
TURKCELL-MMS
anasayfa

veri hesap
TURKCELL-MMS
baglantı türü
HTTP
proxy adı :212.252.169.217
proxy port : 8080

kullanıcı adı boş
şifre boş

iyii mms ler.

N99 SAFİR VİDEO OYNATMA :

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLAR N99 DA VİDEO OYNATILMADIGINDAN ŞİKAYETÇİ BUNU ŞÖYLE AÇIKLAYAYIM.ÇİN MALI N99 LARDA QİCKTME PROGRAMI KULLANILIYOR.VİDEOLARINIZI BU FORMATA ÇEVİREREK TELEFONUNUZA KAYDEDERSENİZ BU SORUN ORTADAN KALKAR.

N99 SAFİR GÜVENLİK KODU :

ARKADAŞLAR İLK GÜVENLİK KODUNUZ 1122 BUNU İLK GİRİŞTEN SONRA DEGİŞTİRİN.

BİR TEŞEKKÜRÜDE ÇOK GÖRMEYİN LÜTFEN.:oke: EMEĞE SAYGI...[/quote]

DOGUS59

Üye
Ayarları yapın da girin bakalım operatörler telefonunuzun eski 3310-3330 vs telefonlara ait kaçak imei si olduğunu anlasınki telefonlarınız kapansın..........dikkatli olun...ya almayı aldınızsa bu ayarları yapıp wapa kesinlikle girmeyin.....kapatılır...en 1 en çok 3 ay içinde...sonra oyuncak olarak elinizde kalır oynarsınız....

ruzgar451

Üye
kardeş bnm n99i safirde video oynatıyo ama ses geriden geliyo yani görüntüyle ses uyuşmuyo ses geriden geliyo baya bi napıcam aciil lazım!!! şimddn tşkler

DOGUS59

Üye
Lütfen bu cihazları alırken daha dikkatli davranın.Aşağıda karşılaşabilecğiniz sorunları kısaca anlatmaya çalıştım. Unutmayın hiçbir şey sağlığınızdan önemli değildir.En son teknoloji olsa bile.
Şimdiye kadar duyduğum iki önemli sorunu aşağıda kısaca yazacağım.

1.)Bu telefonlar sizin de tahmin edebileceği gibi klonlanmış imei numaraları ile yurdumuza sokuluyorlar ve kurnazca bir yöntemle imei'leri eski 3310 tarzı telefonlardan klonluyorlar. Siz telefonu kullanmaya başladığınızda, multimedya ayarlarını servis sağlayıcınızdan talep ettiğinizde, telefon imei'sinin eski model, yani multimedya özellikleri olmayan bir telefona ait olduğu ortaya çıkıyor. Ardından bu durum tespit edildiğinde telefonunuz artık sadece cep televizyonu oluyor.İspat için de alttaki linkten (eğer kullanıyorsanız) telefonunuzdaki klonlanmış imei numarasının, gerçekte hangi telefona ait olduğunu bulabilirsiniz.

2.)Bu telefonların SAR değerleri hakkında hiçbir net açıklama yok. Büyük ihtimalle de bilerek bir açıklama yapılmıyor. Çünkü telefonların üretiminde hiçbir standart gözetilmiyor.Dolayısıyla çok yüksek değerler sahip olduğu tahmin edilen bu çin malı telefonlar sağlığınız için ciddi bir tehdit oluşturuyor. SAR değerinin ne olduğunu merak ediyorsanız bu linkten öğrenebilirsiniz.Kısaca telefonun yaydığı radysyon oranı diyebiliriz.
SAR değeri nedir
3.) Arkadaşlar yeni öğrendiğim bilgileri de paylaşmak istiyorum. Bu telefonlar sadece radyasyon değerleri ile sağlığınızı tehdit etmiyor, aynı zamanda kullanılan malzemelerde de standartlar göz ardı edildiği için tehlike oluşturuyor. Özellike cihazın üzerindeki metal ve plastik kaplamasının kanseröjen madde oranın da tehlikeli düzeylerde olduğu tahmin ediliyor.Lütfen sağlığınızı tehlikeye atmayın.

4.)Yeni bir bilgi daha. Bu telefonları kesinlikle 4 saatten fazla şarjda tutmamanız gerekiyor. Yani gece yatarken şarjda filan bırakmayın. Çünkü telefonların pilleri de standart dışı. Yani adamlar örneğin 500 mAh'lik bir pilin yeteceği cihaza 1100mAh'lik pil koymuşlar. Kısacası telefonunuz çöp olabilir. Hepsinden önemlisi telefonları patlama riski çok fazla.Aman Dikkat.

Ayrıca Anycool adlı gerçek bir marka var fakat korsanı piyasada daha çok dolaşıyor. İkisinin arasındaki farkı daha iyi anlamanız için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilir ve resimlere bakabilirsiniz.Anycool markasının gerçek web sitesini de bu linkten ziyaret edebilirsiniz:

Perfavore

Üye
link nerde??????????

DOGUS59

Üye
al sana ling

al bu da yasal ANYCOOL SİTESİ

Odysseus

Odysseus

Üye
Doğuş arkadaşım sende bu takıntı nedir anlayamadım kötülüyorsun çin mallarını sebebini de SAR değerine bağlayp bırakıyorsun IMEI diyorsun arkadaşım gerçekten bilerek mi konuşuyorsun yoksa konularda mesaj kalabalığı mı yapıyorsun.

DOGUS59

Üye
hepsini bilerek konuşuyorum.....BEN O BÖLGELERDE UZUN YILLAR GÖREV YAPTIM....O MALLAR ORALARDAN KAÇAK GELİYOR...KARA PARA..GETİRENLERİN HİÇBİRİNİ SAR DEĞERİ UMURUNDA DEĞİL..BU KAÇAK MALLARIN PARALARININ GİTTİĞİ YERLEDE MECHUL YADA MALUM DİYELİM...İSTANBULA DA NEREDEN VE NASIL GETİRİLDİĞİDE BELLİ..ZATEN SATANLARA BAKIYORUM..MALI SATARKEN TEDİRGİNLİK İÇİNDELER....BU MALLARI SATA N SİTELERDE TAMAMI GAZİANTEP MENSEYLİ SİTELER....MALI SATTIKDAN SONRA ÇOĞU ALMASAYDIN KARDEŞİM DİYORLAR....İŞİ ÇOK İYİ BİLİYORUM....
AMA DİYORUMKİ YİNEDE YASAL OLARAK ALINANLAR,FATURALI OLANLARA SÖZÜM YOK.....SÖZÜM KAÇAKCILARA.....EVET ARKADAŞIM BU PİYASAYI ÇOK İYİ BİLİYOR.VE ÇOK DİKKATLİCE EN İNCE AYRINTISINA KADAR TAKİP EDİYORUM....İYİ FORUMLAR ademaltintas KARDEŞİM.

Perfavore

Üye
dogusda kuruk acısı var hehe

furkanozy

Üye
kardes bende hafiza kartı tanımıo nasıl yapabiliriz

HALYOR

Üye
Teşşekkür

zahid12

zahid12

Üye
arkadaşlar yeter artık polemiği keselim

Odysseus

Odysseus

Üye
Lütfen bu cihazları alırken daha dikkatli davranın.Aşağıda karşılaşabilecğiniz sorunları kısaca anlatmaya çalıştım. Unutmayın hiçbir şey sağlığınızdan önemli değildir.En son teknoloji olsa bile.
Şimdiye kadar duyduğum iki önemli sorunu aşağıda kısaca yazacağım.

1.)Bu telefonlar sizin de tahmin edebileceği gibi klonlanmış imei numaraları ile yurdumuza sokuluyorlar ve kurnazca bir yöntemle imei'leri eski 3310 tarzı telefonlardan klonluyorlar. Siz telefonu kullanmaya başladığınızda, multimedya ayarlarını servis sağlayıcınızdan talep ettiğinizde, telefon imei'sinin eski model, yani multimedya özellikleri olmayan bir telefona ait olduğu ortaya çıkıyor. Ardından bu durum tespit edildiğinde telefonunuz artık sadece cep televizyonu oluyor.İspat için de alttaki linkten (eğer kullanıyorsanız) telefonunuzdaki klonlanmış imei numarasının, gerçekte hangi telefona ait olduğunu bulabilirsiniz.

2.)Bu telefonların SAR değerleri hakkında hiçbir net açıklama yok. Büyük ihtimalle de bilerek bir açıklama yapılmıyor. Çünkü telefonların üretiminde hiçbir standart gözetilmiyor.Dolayısıyla çok yüksek değerler sahip olduğu tahmin edilen bu çin malı telefonlar sağlığınız için ciddi bir tehdit oluşturuyor. SAR değerinin ne olduğunu merak ediyorsanız bu linkten öğrenebilirsiniz.Kısaca telefonun yaydığı radysyon oranı diyebiliriz.
SAR değeri nedir
3.) Arkadaşlar yeni öğrendiğim bilgileri de paylaşmak istiyorum. Bu telefonlar sadece radyasyon değerleri ile sağlığınızı tehdit etmiyor, aynı zamanda kullanılan malzemelerde de standartlar göz ardı edildiği için tehlike oluşturuyor. Özellike cihazın üzerindeki metal ve plastik kaplamasının kanseröjen madde oranın da tehlikeli düzeylerde olduğu tahmin ediliyor.Lütfen sağlığınızı tehlikeye atmayın.

4.)Yeni bir bilgi daha. Bu telefonları kesinlikle 4 saatten fazla şarjda tutmamanız gerekiyor. Yani gece yatarken şarjda filan bırakmayın. Çünkü telefonların pilleri de standart dışı. Yani adamlar örneğin 500 mAh'lik bir pilin yeteceği cihaza 1100mAh'lik pil koymuşlar. Kısacası telefonunuz çöp olabilir. Hepsinden önemlisi telefonları patlama riski çok fazla.Aman Dikkat.

Ayrıca Anycool adlı gerçek bir marka var fakat korsanı piyasada daha çok dolaşıyor. İkisinin arasındaki farkı daha iyi anlamanız için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilir ve resimlere bakabilirsiniz.Anycool markasının gerçek web sitesini de bu linkten ziyaret edebilirsiniz:

bende size önemli bir uyarıda bulunayım bu arkadaşın sözledikleri sadece merdiven altı diye tabir edilen ürünler için geçerli olabilir. diğer çin malı garantili ürünler için endişe duymayın. doğuş sende aynı mesajı her çin malı geçen konuya yapıştırıp durma kaliteyi düşürüyorsun

Üst Alt