Çin Malı N99 Bilmek İstediğiniz Herşey Burada.

Sponsorlu Bağlantılar

BEGENDİNİZ Mİ ???

• Kullanılan toplam oy
    201
  • Anket kapatılmış .

asunboy06

Üye
oyun nasıl yüklenir cevap yazarmısınız bende My Games diye klasor de yok

yalcin16

Üye
selam millet ben de n99 safir var fabrika ayar sifresinde bir bölüme girdim iki üç saniye sonra tel kapandı ne yapacagım yardımlarınızı bekliyorum

veys0

Üye
ben tuş kilit kodunu sıfırlıyamıyorum yrdm ltfn

seytannn

Üye
tşkrler

mikrop7575

Üye
slm.arkadaşım,bende n99 safır var,fakat bazı sornlarım var. daha önce kazara nerden girdm bilmiyorum slayt bölümüne girdim,hangi menuden nasıl girildiğini hatırlamıyorum.hiç bir menude bulamadım, bana bu konuda yardımcı olursan çok sevınırım. teşekürler.

ayaz28

Üye
wap ayarların da veri hesap da Turkcell WAP yazmı sadece CHINA MOBILE GPRS yazıyor ve ben hala internete giremiyorum yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler..

sener_access

Üye
saol kardeş

aykut_20

aykut_20

Üye
bana bu telefonun internet ayarlarını söylermisin telefonun markası DIGIPHONE acil cevabını bekliyorum yoksa bu telefonu un gibi yapıcam sinirim tavana vurmuş halde bi türlü internete giremiyorum telefonun servisi olan iş yeride kapatıp gitmiş anlıyacagınız telefonu parçalamak üzereyim cevab bekliorum sizden.....

tolgigax

Üye
ya bendede var internete girmio 0.facebooka gircem girmio nasıl çözülür bu

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
    Konu Sahibi
ya bendede var internete girmio 0.facebooka gircem girmio nasıl çözülür bu
arkadasım eger faturalı hat kullanıyorsan bazen kısıtlamaya gidiyor yok faturalı degilse eger bana tel modelini söle yardımcı olmaya çalışayım

--------------- Ekleme ---------------

bana bu telefonun internet ayarlarını söylermisin telefonun markası DIGIPHONE acil cevabını bekliyorum yoksa bu telefonu un gibi yapıcam sinirim tavana vurmuş halde bi türlü internete giremiyorum telefonun servisi olan iş yeride kapatıp gitmiş anlıyacagınız telefonu parçalamak üzereyim cevab bekliorum sizden.....

arkadaşım
ayarları aşagıda veriyorum ama belirteyim bu ayarlar sadece türkcell için gecerli.ilerki zamanlarda telsim içinde ayrıca verecem.
başlıyoruz
telefonumuzda menü+servisler bölümüne giriyoruz
2 sıradaki web giriyoruz
ayarlara giriyoruz
select sim bölümünde türkcell hattımız hangisine bırakılmışsa onu seciyoruz
profil düzenleye giriyoruz
profil yazılı herhangi birine giriyoruz
profil düzenleye giriyoruz
ve sırası ile ayarlıyoruz

profili yeniden adlandır
Turkcell WAP

ana sayfa

veri hesap
Turkcell WAP

baglantı türü
HTTP
Öneml Not : burada size proxy adres ve proxyport soracak aynen yazın :
proxy adres :212.252.234.168
proxy port :8080

kullanıcı adı boş
şifre boş
ve profili etkinleştirin UMARIM İŞİNİ GÖRÜR SORUN ÇÖZZÜLMEZSE EGER DETAYLI BİR ŞEKİLDE TELEFON BİLGİLERİNİ YAZ BAKAYIM.:)

cute-rough

Üye
benim çin malı n99i telefonm var internete girsem telefonum kaçak olduğundan kapanır mı?

gangsofts

Üye
[sıze=4]n99 safir güvenlik kodu :[/sıze]

arkadaşlar ilk güvenlik kodunuz [sıze=3]1122[/sıze] bunu ilk girişten sonra degiştirdikten sonra unutmuş arkadaşım bunu nasıl sıfırlarız yada eski ayarlara döneriz telefon ilk açılışta açma kodu istiyor bunu nasıl iptal edebiliriz yada yardım edin lütfen arkadaşlar

[sıze=4][/sıze]

kafkas55

Üye
n99i facebook'ta durum güncellemesinde veya mesaj gönderme'de 120 karaktere kadar yazı yazılıyor...bunu artırmanın bir yolu var mı ?

Üst Alt