Çin Malı N99 Bilmek İstediğiniz Herşey Burada.

Sponsorlu Bağlantılar

BEGENDİNİZ Mİ ???

• Kullanılan toplam oy
    201
  • Anket kapatılmış .

çakal71

Üye
hafıza kartında games diye klasöre atcaksak oyunların dosya formatı nedir_?

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
dostum bi foto felan koysaydın daha iyi olurdu ama...

karizma1419

Üye
Kardeş
safir dediğin n99 demi

gokturk_54

Üye
oyun yüklenir mi

--------------- Ekleme ---------------

n99i ye oyun yüklenir mi

angaralım

Üye
merhaba herşey için teşekkürler acil yardıma ihtiyacım var
n 99 safir kaçak tel için wap ayarlarını sizin söylediğiniz doğrultuda yapmaya çalıştım ama veri hesap kısmına bir türlü Turkcell Wap ı yazdıramadım sürekli china mobile yazıyor o kısımda gri kalan tüm ayarları ve değiştirmeleri yaprım bi onu deiştiremedim
teşekkürler şimdiden

ßy_3mR3

Üye
oncelıkle slm arkadaslar bende tenıu marka n99 safır yanı cın malı bı tel. var bu telefonlarda *#3646633# weya *#6466333# yapınca telın degısık ayarları cıkıo ben burayı merak ettım gırdım ve orda cesıtlı ayarlardanmı ne hıgh speed sım1 dıe bı sey wardı ıse yarar dıye tıkladım ve telefon 3 sanıye ıcınde kapandı ve acılmıyor benım ne yapmam lazım sımdı :S arkadaslar bılen varsa lutfen yardımcı olsun sımdıden tesekkurler

ibrgor

Üye
telefon kapandı ise yeniden yazılım atılması gerekiyor götür servisine atarlar
mms gprs ve vap ayarları da kolay operatörünüze telefonunuzun markasını NOKIA n73 olarak bildiriyorsunuz gelen ayarları kabul ediyorsunuz şifre sorarsa 1234 artık kullanıma hazır

fucing

Üye
beyler ben n99 deilde n96 almayı düşünüyorum ama çin malı bu konu hakkında düşüncelerinizi ögreneblirmiyim

reko94

Üye
Eyvallah saol

:) :):)

Ya abi internete giriyo bi süre bekliyorum sonra iletişimde hata diyo ni acaba cevabı lütfen yazalım:(

shawii

Üye
kardeşim emeğine sağlık tlfunu yeni almıştım kilit kodunu öğrendim sayende tşklr

alibulat2000

Üye
Iyi günler arkadaşlar .. Ikinci el bir n99 safir aldım.. Daha öncede bu modelden kullandığım için hemen hemen herşeyini biliyorum .. Ama şimdi daha önce yaşamadığım bir problem yaşıyorum.. Usb kablosunu bilgisayara bağladığım zaman bilgisayarda hiç bir şey göremiyorum .. Ama telefonda depolama yada web kamera seçenekleri çıkıyor .. Yani telefonda bağlanmış görünüyorum lakin bilgisayarda herhangi bir bağlantı yok.. En son fabrika ayarlarına geri döndüm ama buda fayda etmedi başka bilgisayarlarda denedim sonuç yok... Tek umudum sizsiniz lütfen yardım.. şimdiden teşekkür ederim..

MuharreM58

Üye
N 99 SAFİR de WEB AYARLARI :

n 99 la web baglantısı yapmak.ayarları aşagıda veriyorum ama belirteyim bu ayarlar sadece türkcell için gecerli.ilerki zamanlarda telsim içinde ayrıca verecem.
başlıyoruz
n 99 safir telefonumuzda menü+servisler bölümüne giriyoruz
2 sıradaki web giriyoruz
ayarlara giriyoruz
select sim bölümünde türkcell hattımız hangisine bırakılmışsa onu seciyoruz
profil düzenleye giriyoruz
profil yazılı herhangi birine giriyoruz
profil düzenleye giriyoruz
ve sırası ile ayarlıyoruz

profili yeniden adlandır
Turkcell WAP

ana sayfa

veri hesap
Turkcell WAP

baglantı türü
HTTP
Öneml Not : burada size proxy adres ve proxyport soracak aynen yazın :
proxy adres :212.252.234.168
proxy port :8080

kullanıcı adı boş
şifre boş
ve profili etkinleştirin :) şimdiden ii gezintiler..

Selamun Aleykum Kardes Telefonumuzda Verdıgın Degerler Seklınde Yaptık Ama Bır Sorunumuz Oldu Ve Halledemedık Bır Turlu Hanı Derler YA yAPTIN bIR hAYIR sONUNA kADAR kAYIR O hesap kardes smdı sorum su hesap turunu duzenleyemıyor yazamıyoruz nasıl edecez bu konuda.... Şimdiden tesekkurler... arkadasım:oke:

dangerturka

Üye
ya bende bıtane n 99i çin malı tv lı telefon var
ama devamlı imei çakma oldugu için kapanıo ve telefoncuya herseferınde 10 lira vermek istemıorum
eger bildiniz bi imei yükleme progamı varsa bana tavsiye edermisiniz..
şimdiden tesekkürler

oOoReiSoOo

Üye
50 mp3 sorununa halen çözüm bulunamadımı ? :(

mahmutserik07

Üye
n99 veri hesabı ney olacak yha vea nasıl oalcaq

enver_598

enver_598

Üye
QİCKTME nedir ve nasıl kullanılır aga

fenega94

Üye
kardeş sende allah razı olsun bunun için uzun zamandır uğraşıyordum çok saol
:oke::oke::oke:

yagmurlu5045

yagmurlu5045

Üye
n99i çin malı gprs abone olunmadı diyor ne yapmalıyım

n99i çin malı veri hesbını bilen varmı arkadaşlar

gfbmahogfb

Üye
Kardeslerım su vıd convertera yardım edelım!!!!

yns_20961

Üye
arkadaslar format atmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler....

Üst Alt