Çin Malı N99 Bilmek İstediğiniz Herşey Burada.

Sponsorlu Bağlantılar

BEGENDİNİZ Mİ ???

• Kullanılan toplam oy
    201
  • Anket kapatılmış .
Odysseus

Odysseus

Üye
Sorunu olan sana yazacaksa Maxicep'i kapatsınlar herkes senin mail adresine sorularını yazsın. Hayret birşey.

Emre-45

Emre-45

Üye
Yazık size arkadaşlar ya 250-300 tl para veriyorsunuz bir video bile zar zor oynatıyorsunuz ki çoğunuz oynatamıyor.Bir internete girmeye çalışıyorsunuz imei den korkuyorsunuz.O verdiğiniz paraya gidip orjinal bir telefon alsanız keşke.;)

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşım yorumlarına düzgün başla. Yazık size diyorsun sen çok bilinçli bir kullanıcı mısın? Gayet güzel video da oynatıyorum. Mp3 te dinliyorum. TV de izliyorum. :nono:

orhan1985

Üye
arkadaşlar bende soruyorum bu telefonda çift hat aynı anda aktif değilmi.
sorulmuş cevap yok. diğer taraftan herkeze telefondan memnuniyetimi belirtiyorum. harbiden baba telefon benim için. fazlasıyla yetiyor bana. diğer arkadaşlarada bişe diyemem herkezin bütçe meselesi.

xelax

Üye
slm
bende kullanıyorum bu telefondan fakat önceden usb kablosunu bağladığım zaman menü geliyodu şimdi sadece şarj adaptörü taklı diyor lütfen konu hakkında bilgisi olan varsa cevap yazsın şimdidentşk

nostoneyinn

Üye
merahabalar
bende n99 var
ve telefonda ıp numara ile arama var
menü-call center-general call setting-sim1 arama ayarlaı-ıp numarası
buraya geldikten sonra buraya ne şekilde bi numara giricez
başka ayarlar yapmamız gerekiyormu.
wireles olan yerlerde net üzerinden bedava konuşma imkanımız olabilrmi

bu konu hakkında bilginiz varmıdır acaba

game over 27

game over 27

Üye
Msn yuklenıyormu bn yenıyım :s

By-KaraCocuk

Üye
bu wap ayari bende calismiyor veri tabanini yazamiyorum orasi nasil olcak..?

kefhez

Üye
titreşimini bi türlü kapatamadım nasıl kapatabilirim aceba :)

djsalih91

djsalih91

Üye
# bas olur bende eski bir n99 kullanıcısıyım

Bora

Bora

Üye
İnsanlara yardım etmek için göstermiş olduğun çabaya gönülden teşekkürler

trader38580

Üye
n99 i telefonum var. bilgisayara usb modem olarak bağlamak için mt6227 usb modem driver(vista) programına ihtiyacım var. bulduklarımın hepsi XP için. bana vista için olan lazım. bazı yabancı sitelerde bişeyler buldum ama indiremedim. bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba

Ne yazık ki şu an için yazılmış bir Vista uyumlu driver bulma şansınız yok. Ancak mesajları aktarma ya da Web Cam olarak kullanma gibi işlevleri kullanmayıp yalnızca dosya transferi yapacaksanız bu durumda USB kalboyu bilgisayarınıza takın ve telefon ekranında çıkan seçeneklerden USB Depolama seçeneğine benzeyen seçeneği seçin ( Farklılıklar gösterebilir ). Vista otomatik olarak tanıyıp telefonu bir sürücü şeklinde görüntüleyecektir.

kamaliyus

Üye
selam bende yeni aldım n99 safir ilginç güzel telefon hemen hemen herşeyi çözdüm 2 şey haricinde 1i çağrı yapıldığında ters tutunca sessize geçiyo diyolar denedim sessize geçmedi 2 si oyun yükleniyomu bi programlamı çünki kendi içindeki oyunların olduğu yeri bulamıyorum pc ye bağladığımda teşekkür ederim ilgilenenlere

bu anycool formatında çalışır yani oyunlarıda aynı formattadır ancak oyunları nereye atacaz onu anlamış değilim tamam hafıza kartını pcye taktık eee sonrası

Odysseus

Odysseus

Üye
N99'da çalışıyor olmayabilir ama yine de deneyin. Hafıza kartında Games klasörü vardır buraya atıp kurmayı deneyebilirsiniz.

ünal_c

Üye
Selam kardas benim n100i var ama benim aldigmda calisiyordum ama bir sifreye girdim ve 3 saniye sonra kapandi ve birdaha acilmadi bunu nasil yapabilirim ama bir sorum var ben almanyada yasiyorum lütfen bir yardim bekliyorum

Odysseus

Odysseus

Üye
Sanırım bir kod girdiniz ve açılan teknik menüde high speed sim yazısını seçtiniz. Dolayısıyla telefonunuz servis olmadan geri döndürülemeyecek bir duruma gelmiş. Sizin yapacağınız bir şey yoktur. Servisle görüşmelisiniz. Ancak telefonunuz orjinal bir model olmadığı için servis bulma imkanınız yok gibi.

McEdom

Üye
Bende N99 wardı mms gelmediği ve yollamadığı için bi köşeye atmıştım şimdi bu ayarları görünce yapıyım dedim bana geçersiz url diyor ne yapmalıyım yada nerde hata yapmış olabilirim? şimdiden teşekkürler SAYGILARLA

mehmettullah

Üye
çok fazla atıyorsunuz

Odysseus

Odysseus

Üye
çok fazla atıyorsunuz

Yorumlar ikiye ayrılır.

Bir kısmı insanlara yardım etmek amaçlı, dolu dolu, her harfi okunurken zevk veren yorumlar. Diğer kısmı da içi dışı boş, sadece ortalık karıştırmak amaçlı, kaynağa dayanmayan, savunması olmayan saçam yorumlardır.

Bu yoruma da saygı duyarız. Saygılarımızla...

Üst Alt