Çin Malı N99 Bilmek İstediğiniz Herşey Burada.

Sponsorlu Bağlantılar

BEGENDİNİZ Mİ ???

• Kullanılan toplam oy
    201
  • Anket kapatılmış .

yolacin

Üye
Herkese slmlar
Kardeş emeğin için Tşk. Günlerdir arıyorum benim tel n100 ve hiçbir yerde HTTP ve proxy ayarlarını bulamamıştım.Şimdilik biraz tırstım tel kapanır diye ama biraz zamn geçsin açarız :)

Benim telde TV de otomatik arama yaparken %30-%40 dan birden %100 oluyor ve tamamlandı diyor.
Kanalların bir kısmını otomatik bulamıyor fakat manuel girince gösteriyor mesela Show tv çekmiyor sanıyordum 49. kanalda gösteriyor. Bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

Son olarak doğuş59 az susda motorun soğusun her siteye atıyosun böyle şeyler.
Kim test yapmış bu telleri ,Test sonuçları nerede gösterin bakalım. Sen wireless in radyasyon yaydığını biliyormusun??Tüm cep telleri de belli bir radyasyon yayıyor. Ha 2 tane nokia telefon taşımışsın ha çin malı telefon almışsın.Sen beğenmiyorsan alma kullanma bu siteler de de boşuna dolanma ..Daha yazacak çok şey var ama neyse.
Herkese iyi geceler.

hazarcep

hazarcep

Üye
benımde sorunum
babamın ark'da menüler mp3 player ve tema farklı benım telefonumda farklı nasıl tema atabilirim mp3player tv oynatıcıyı ve menü tema degisir bi yardımcı olursan cok sevincem.

Odysseus

Odysseus

Üye
Herkese slmlar

Son olarak doğuş59 az susda motorun soğusun her siteye atıyosun böyle şeyler.
Kim test yapmış bu telleri ,Test sonuçları nerede gösterin bakalım. Sen wireless in radyasyon yaydığını biliyormusun??Tüm cep telleri de belli bir radyasyon yayıyor. Ha 2 tane nokia telefon taşımışsın ha çin malı telefon almışsın.Sen beğenmiyorsan alma kullanma bu siteler de de boşuna dolanma ..Daha yazacak çok şey var ama neyse.
Herkese iyi geceler.

:yuru:yuru:yuru:yuru

hazarcep

hazarcep

Üye
benımde sorunum
babamın ark'da menüler mp3 player ve tema farklı benım telefonumda farklı nasıl tema atabilirim mp3player tv oynatıcıyı ve menü tema degisir bi yardımcı olursan cok sevincem.
+
cvp bekliyom ark'lar.

--------------- Ekleme ---------------

N 99 SAFİR de WEB AYARLARI :
ark bende
menü giriyom 8. sırada tarayıcı var
ordan
en sağ' tarafda yukarda disket simgesi ve arkasında dünya var ona giriyom 1. sıradakini düzenliyom

Ad: Turkcell WAP
Ana Sayfa : turkcell im sitesi yapıyom
Kapıyolu: 221.252.234.168
Ad: ( boş bırakıyom )
Kod: ( boş bırakıyom )
AP adı: wap
Port: 8080
yapıyom..
ve ör google.com gircem girmiyor turkcell.com.tr vs hic bir siteye girmiyor nerde problem acaba ?

hazarcep

hazarcep

Üye
wap ayarlarını yaptım ama
girmiyor sitelere
kontor gitiyor ama :/

aysunn35

Üye
arkadaslar bu n99 safirde gönderdiğim sms lerin iletildi raporları bir turlu gelmıyor
nasıl yaparım acaba

blue_boy31

Üye
benimkinde mp4 formatında görüntü ağır çekimde oynuyo ama ses normal

aysunn35

Üye
Arkadaslar tarif etmıssınız ama sms ileti ayarını ben sanırım yapamadım
daha detaylı anlatırmısınız menuden nereye nasıl gireceğim sırayla gidersek cok iyi olacak

KESS33

Üye
cok güzelll

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ben beyenmedim:)

kodicek

Üye
kardeş paylaşım için saolda bu n99 safire oyun yüklemek istiyorum ama oyun uzantısını bilmiyorum nedir biliyormusun

abdnaydn

Üye
sizde bişey bilmiyosunuz hiç çin malı n99 para verilirmi tabi yapamazsınız çünki bazı çin malları vistediğini yap video oynatmıyo

Mavi Yosun

Üye
Ya arkadaslar okudum butun yazilanlari bastan sona kadar yermissinizde ovmussunuzde herkes sagolsun yorumu icin ancak dayanamadim yaziyorum. yaslanin arkaniza ve soyle bir dusunun hakkini yemeden ama makinanin. verdigimiz 150-200 ytl.. kus mu konduracak bu alet... ben kullaniyorum kutur kutur, mms ayarini girme soyle olur yok imsi ustune yazma birakin ya... mms ini de kullaniyorum internetinide, radyosunu da dinliyorum tv sinide izliyorum... her bir seyi saat gibi calisiyor, yere de dustu, suya da girdi.. bas agrisi yapiyormus, hahaha valla henuz konustugum hic kimse bende bir bas agrisi yapmadi ki 2,5 saatten asagi da konusmam... kalin saglicakla :)

PS: video oynatamayan yada senkron sorunu yasayan arkadaslar foruma yeni uyeyim link yazmak serbestmi bakmadim kurallardan lutfen googlden "Video Convert Premier" aratip programi indirip yada bir baska programla ("Nokia PC Suit" de de ayni convertor var onu da kullanabilirsiniz), dosya formatini "3gp" yaparsaniz sorun kalmayacak...

corchy

corchy

Üye
saolasın

Levent151

Üye
kardeş selam,wap ve mms ayarlarını yaparken veri hesap bölümüne giriyorum GPRS bölümünde isim değişikliği yapamadım yardımlarını bekliyorum...Tsk

gentlimen20

Üye
Sen varya baba kıralsın ellerine ve emeğine sağlık nihayet mms ayarımı yaptım.sağ ol

aydemirçelik

Üye
teşekkür ederim bu telden alamak istiyorum kısa zamanda biraz detay soracağım iyi bayramlar

hazarcep

hazarcep

Üye
usb kablosunu takıyom web cam gelmiyor
udisk geliyor ac iptal var

Üst Alt