Çin Malı N95 ve Diğer Çin Malları İçin Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

TşK EDiYoRMuSuN

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

göknur_44

Üye
ya oyun nerden indiricem biliyomusun?:) cok lazım acil

--------------- Ekleme ---------------

:ağlarım::bilmm

aslan4699

Üye
arkadaşlar bnde de çin malı n95 8 gb var bnımkıde hafıza kartına gırıyorr games klasoru yok hafızada da desteklemıyor ne yapmalıyım pleese yardım edın

rappercocuk

Üye
kimsenin yardım etmeye niyeti yok hele o konuyu açan arkadaşın dünyadan haberi yok maxicep 1milyon üyesi varda bi işe yaramıyor ki adamlarda yardım sever yok :S bu beni gerçekten üzdü n95 ve n96da games klasörü yokkkk ümitlenmeyin arkadaşlar

goknur_44

Üye
ilgilenen arkadasın görün işte..

@okan_okan_ tridentte öyle bi klasör yok. Bu oyunlar N95 için uygun
bende de trident var. Şansımıza küselim
bu oyunun şifresi ne söylermisiz? lütfen

midilli

Üye
ARKaDASLAR KONU DAHA ÖNCE AÇILDI BİLİYORUM AMA KİMSEYE YARARI OLMADI ÇÜNKÜ ARKADASIMIZ KONUYU AÇTI VE GİTTİ ARTI RAR: ŞİFREYİ BİLE VERMEDİ YANİ YARDIM BİLE ETMEDİ UMARIM BU KONUDA SİZE YARDIMCI OLMUSUMDUR

Çin Malı Telefonlar İçin Oyun
( Trident , Orite , Anycool, Digiphone , Day Mobile , Letus , Candans N99i N95 )

Arkadaşlar Çin Malı Telefonlar için oyun bulmak büyük bi sorun...

Şu an için Çin Malı N95 modeline uygun oyunlar bulundu...
Oyunlar N99i modelinde kendim denedim çalışmıyor

KoNu: ALINTIDIR... ama ben birazda bilgilendirmeler attım içine

Diğer marka çin malı telefonlar için denenmemiştir...
Lütfen çalışmıyor diye sitemde bulunmayınız.
Yakında oda çıkar

ÇIN MALI TELEFONLARIN YAZILIMLARI MODELDEN MODELE DEĞİŞİYOR . N95 MODELINDE ÇALIŞIYOR KESİN OLARAK

N95 İÇİN OYUN YÜKLEME

USB KABLOSUYLA GAMES KLASÖRÜNE OYUNU AT

YÜKLEMEDEN SONRA MENULERDEN MYNES'i SEÇ

N-GAMES'TE MYNES İ AÇ

OYUNA BAŞLA.

NOT: ama n99i games klasörü ben bulamadım menüde mynes yok n99i çalışmıyor kesin ama bulan varsada solesin ve otekilerinde ben size deneyin derim

şifre yok indir hemen dene arkadasım kendi uploadımdır.

LiNK:

SELAMETLE
arkadaşım bu oyunlar tv mobile n99i dede çalışyormu

eren612

Üye
slm arkadaslar.bı kaç saat once çin iphone aldım..fakat musıc çalarına musıc ekleyemıyorum..yanı ıpod secenegıne tıkladıgımda liste muzık lıstesı yok.nasıl lusturuluyor..yardım edermısınzızz....tşk.ederımm

CrazYJoJuCq

Üye
Cin malı çakma telefonları almamanızı şiddetle tavsiye ederim en fazla 6 ay kullanabilirsiniz...
Dostum Bende Çin Malı N95 waRDı 2 Sene Kullandım
6 Ayda Neyin Nesiymiş :)
Bu Kadar Yalan Söyleme Bari :)):ehe
Arkadaşlar N95 Çin Malına (GAMES) Klasörü Olmayanlara Orjinal Yazılım Yüklenir...!!!:evet:

cohnyusuf

Üye
yapamadık ya nerede be

kzıl6464

Üye
usta ben çin n95 8gb kullanıyorum bir yıldır taş gibi sağlam . bir küfür etmemeniz kalmiş
:nono:

usta bi anlat nasıl yaptın

Arkadaşlar N95 Çin Malına (GAMES) Klasörü Olmayanlara Orjinal Yazılım Yüklenir...!!!:evet: demişşin bari anlat nasıl yaparız

yalangerçek

Üye
hiç bişi anlamadım yapamadım da saten (=

orhan yalçın

Üye
kardeş bu mini n95 içinde olur mu

llkk1

Üye
way ya :S

saolun bilgiler için

cgty3545

Üye
calımadı:P

badboy1907

Üye
ya simulator games yok

harun_034

Üye
ArkadasLar ßendede N95 8gb Var Ama Games KLasörü feLan Yohk Kendim Actım attım oyunLArın hic ßrini caLıstırmıyo Lütfen daha anLasıLır sekiLde anLatırsanız sevinirim Simdiden tesekkürLEr YardımLArınızı icin SaygıLarımLa

emrebjk1

Üye
arkadaşlar bendede çin malı n95 var ama bende games klasörü yok klasör olsada my-nes i nerden bulacam

McReiS

McReiS

Üye
bendede n95 8gb var çini ama onlarda java uygulaması yokmuş boşa denemeyin bende eski telimi alcam şimdi 6300 onlar daha iyi çinmalı alpayın pişan olursunuz benim gibi kesinlikle almayın

sinyor_brusk

Üye
teşekkürler arkadaşlar

agır_amed

agır_amed

Üye
:d::d::d::d:

bırda

Üye
Trident oyunları olan paylassınnn

Üst Alt